18.6 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Hónapokon át zaklatta szexuálisan a kislányát egy győri férfi: azzal fenyegette a többi gyereket, akik látták ezt a szörnyű tettet, hogy levágja a fejüket ha elmondják, amit láttak.. (18+)

Dátum:

Megosztás:

A Győri Fellebbviteli Főügyészség indítványozta a lányát hónapokon keresztül szexuálisan zaklató férfi büntetésének a helybenhagyását.

A férfi lányával rendszeresen szexuális cselekményt végeztetett / Illusztráció / Fotó: Freepik

A férfi lányával rendszeresen szexuális cselekményt végeztetett / Illusztráció / Fotó: Freepik

Az ítélet szerint a férfi és az élettársa kapcsolatából egy lány és két fiú született, akiket közösen neveltek egy Fejér megyei községben. A pár között gyakoriak voltak a veszekedések, előfordult, hogy a férfi tettleg is bántalmazta élettársát – írja az Ügyészség.A férfi 2020 októberétől 2021 februárjáig, kihasználta az élettársa távollétét, lányával rendszeresen szexuális cselekményt végeztetett, aminek több alkalommal szemtanúi voltak a kisfiúk is. A férfi a gyerekeket azzal fenyegette meg:

Megveri őket és levágja a fejüket, ha ezt valakinek elmondják.

A nő 2021. február 14-én tetten érte az élettársát, amint a két másik gyerekük jelenlétében a lányukkal ismételten szexuális cselekményt végeztetett.

A Székesfehérvári Törvényszék a férfit folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette, és többrendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt 19 év fegyházbüntetésre, 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi. Szülői felügyeleti jogát mindhárom gyermeke vonatkozásában megszüntette.

Az ítélet ellen a férfi és a védője felmentésért fellebbeztek.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Itt vannak Bódi Sylvi meztelen képei – fotók (18+)

Bódi Sylvi 2002-ben, majd nyolc éve, 2014 októberében állt a Playboy kamerái elé. Mutatjuk a fotóit - írja az...

Már nem ömlik a gáz a Balti-tengerbe – két magyarázat lehet

Az Északi Áramlat 2 vezetéket üzemeltető vállalat szóvivője tájékoztatott. Ulrich Lissek azt mondta, hogy erre két lehetséges magyarázat van:...

Elindult a népszámlálás, a kérdőív valósághű kitöltése mindenki számára kötelező, de nyerhetsz is vele!

Október 1–16. között online kérdezik meg az embereket. Október 17-től számlálóbiztosok keresik fel azokat, akik 16-ig nem adtak...

Kiderült: Varga Irén az egyik legdrágább előadó Magyarországon!

A Ripost régóta próbálja kideríteni, hogy mennyiért is vállal egy-egy haknit Varga Irén. Most elkapott a lap egy hivatalos...