8.5 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Hogyan rejtsd el az előnytelen testrészeket?

Dátum:

Megosztás:

hirmagazin 2015 06 16 174435

Itt a nyár, a jó idő és bizony a női nem képviselői mind a tengerpartra készülnek, vagy a strandra, ám nem mindegy, hogyan mész oda. Felkészültél már a nyárra? Végigböjtölted a tavaszt, hogy csodás alakod legyen a strandra? Ilyen és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatják a női nem képviselőit.

Legjobb a diéta és a mozgás, ha azt szeretnénk, hogy előnytelen testrészeink eltűnjenek, de sokat tehetünk a ruházkodással is a jobb alakért. Vagy legalább is annak látszatáért. Van néhány trükk, amit bevethetsz, hogy jobban nézz ki.

Itt van például a nagy popsi, ami sok nőnek probléma, de ha nem veszel fel skinny farmert, vagy ceruzaszoknyát, akkor nem lehet vele baj. A férfiak egyébként is szeretik a nagy popsikat.

De ha nem használsz a fent említett ruhadarabok közül egyet sem, akkor nem hangsúlyozod ki eme testrészedet, és nem lesz probléma vele. Jól mutathat az A vonalú, harangtípusú ruhadarab, nadrágok estében pedig a bővebb szárúak mutatnak előnyösen, ha nem vagy éppen karcsúszálvékony. Ha ragaszkodnál a szűk nadrághoz mégis, akkor vegyél fel hozzá tunikát, és így eltakarhatod vele a popsidat.

Kimondottan előnyös ez az öltözet, ha előnyödre szeretnél felöltözni, és azt szeretnéd, hogy a ruha eltakarja előnytelen testrészeidet. Nagyon jó ötlet ebben az esetben így öltözködni. Továbbá előnyödre válhat, ha olyan nadrágot veszel fel, ami kicsit se szűk, de nem is bő, és ehhez egy hosszított felsőt, egy divatos táskával, ez az öltözet is előnyödre válhat mindenképpen. Öltözködésed így az elegáns, a divatos és a kényelmes háromszögében lesz.

Megfelelő öltözet, ha jól akarsz kinézni, a nadrág, mivel kicsit bő, így lezserül áll rajtad, és eltűnteti a vastag lábakat. Feltehetünk hozzá egy szép, színes nyakláncot, ami a néző figyelmét odatereli, és ruházatunk fókusza lesz az, leköti a figyelmet, és mi szabadabban mozoghatunk, ez rendkívül jó megoldás, és ügyes trükk, ha a szemlélő figyelmét szeretnénk befolyásolni. A szűk nadrághoz felvehetünk zárt tunika-inget, ami jól elfedi hátsó vonalainkat, és derékban kicsit bevesz a látványból, így könnyebben érezhetjük magunkat, és jobban esik a mozgás ezekben a ruhákban. Szűkített farmerhoz vegyünk fel akár pólóinget, ez eltakarja majd a domborulatokat és kimondottan jó külcsínt kölcsönöz nekünk ezekkel a ruhákkal. Ha a farmert be is merjük vetni, a felsőknél maradjunk továbbra is a szűk végben záródó ingeknél, pólóknál, ezek segítenek megőrizni az előnyös alkatot, és a ruha így előnyünkre válik. Óvakodjunk a nagy pólóktól és széles ingektől, ezek előnytelen viseletnek számítanak molett körökben. Próbálj úgy öltözködni, hogy a ruha kitakarja azokat a részeket, amelyeket nem hangsúlyoznál szívesen. Apró trükkök mindig vannak, amelyekkel kiemelhetjük vagy éppen eltüntethetjük bizonyos testrészek vonalait. Ilyen a derék, comb, fenék, vagy éppen a mellek. Adjunk tehát az öltözködésre, és meglesz az eredménye. Ne felejtsük azonban, hogy ezek csak apró trükkök, az igazi változás a diétában és a mozgásban van, de addig is bűvészkedhetünk a különböző ruhatípusokkal kicsit, hogy előnyünkre változtassuk ezeket a ruhákat. Öltözzünk úgy, hogy előnyösek legyenek ezek a ruhák, és kerüljük az előnytelen darabokat. Ezzel sokat tehetünk megjelenésünkért. Reméljük, sokat segítettünk az öltözködésben!

forrás: Delina

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek