25.8 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

Hogyan lehet valaki szépségkirálynő?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Minden egyes nő foglalkozik a saját szépségével, még akkor is, ha ezt cáfolja vagy éppen nem vállalja fel annyira nyiltan. Ezen azonban nincsen semmi különleges, hiszen többek között ezért is hívnak minket nőnek.

Juhász Enikő

Ahhoz viszont, hogy valakiből szépségkirálynő legyen már nem elég csupán szépnek lenni, hanem bizony komoly és folyamatos felkészülésen kell részt venni. Egy olyan fiatal hölgyet faggatunk erről a témáról, aki már részt vett szépségversenyen és a jövőben is ez a terve.

Juhász Enikő mindössze csak 19 éves, viszont már maga mögött tudhat egy szépségversenyt. Jelenleg pedig az Év Duna Arca elnevezésű szépségversenyére készül, amelyen természetesen szeretne nyerni is. A szoljon.hu oldal készített vele interjút, amelyből te is megtudhatod, hogyan lehet felkészülni egy ilyen versenyre.

„-Életem első szépségversenye a Szankon megrendezett Meggykirálynő-választás volt 2013-ban. Ott második helyezést értem el, aminek első verseny lévén nagyon örültem. Nem számítottam ilyen jó eredményre. Ezt követően több kisebb versenyen is indultam. A Miss Középiskolán és a Békéscsaba szépén is különdíjas lettem. Majd ismét megpróbáltam a Meggykirálynő-választást, hátha feljebb tornázom magam egy helyezéssel. Sajnos lejjebb csúsztam, harmadik lettem.

Ezután egy ismerősöm biztatására Magyarország egyik legrangosabb szépségversenyét, a Miss Hungaryt céloztam meg 2014-ben. Erre az eredményemre vagyok a legbüszkébb, ugyanis tini kategóriában a második helyezést sikerült elérnem. A  legjobb tizenhatba bekerülni is nagy dolog volt részemről, nemhogy a dobogóra felállni! Örültem és abszolút elégedett voltam. A  nyeremény egy Szingapúri utazás volt, ahova eddig még nem jutottam ki, érettségi után viszont mindenképp tervezem.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet a Duna és környezetünk tisztaságára és az édesvíz védelmére. Valamint szorosabbra szeretné fűzni a Duna menti országok kapcsolatát a folyó megóvása érdekében. A rendezvény szlogenje: „Duna szépség, az édesvíz jövő”. A  versenyre, melyet november 20-án rendeznek a fővárosban, már hetekkel ezelőtt megkezdtem a felkészülést. Rendszeresen edzek, már csak a bikinis bemutatkozó miatt is, illetve a Dunáról olvasgatok érdekes információkat, melyek hasznosak lehetnek, ha kérdez a zsűri.

Mint minden versenyző, én is a koronát szeretném megnyerni. De a legfontosabb a jó hangulat, és hogy szívből csinálja az ember. Nem leszek akkor sem csalódott, ha nem nyerek. Tapasztalatszerzésnek és kapcsolatépítésnek könyvelem el. Ettől függetlenül nagy álmom, hogy egyszer királynő legyek. Azt gondolom, ez egy különleges érzés lehet, ami mérhetetlen boldogsággal töltene el. Továbbá azáltal jobban beleláthatnék a szépségiparban dolgozók munkájába, és ki tudja, talán még munkát is kapnék ezen a területen.

A péntek és szombat kivételével mindennap edzek. Késő este, kilenc óra körül szoktam elkezdeni, mert akkorra már befejezem a tanulást. Még fáradtan is nekiállok. Imádom csinálni, a tükörképem magáért beszél. Viszont én másoktól eltérően nem edzőteremben edzek, otthon végzem a gyakorlatokat. Sok videót megnéztem már, ami alapján összeállítottam az egyéni edzéstervet.

A fő ihletőim Béres Alexandra és Rubint Réka voltak. Főként hasizomra, farizomra végzek gyakorlatokat, illetve nemrég iktattam be nyújtógyakorlatokat a feladatok közé, hogy meg tudjam csinálni a spárgát is. Ezen kívül hulahoppkarikázni szoktam, hogy karcsúbb legyen a derekam.”

Forrás: delina

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Nagyszerű kezdeményezés, sok pici gyermek örömére: Mesezebrák Lajosmizsén – képek

Aki járt már a régi ötös úton Budapest és Szeged között, az tudja, hogy az országút Lajosmizsén hosszan, a...

Brutális jégeső verte el Bács-Kiskun megyét, villámárvíz csapott le Kaposvárra – videó, fotók

Hatalmas erővel lendült be szerda délutánra a vihar az ország több pontján. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szinte...

Brüsszelben kiakadtak azon, hogy a magyar kormányban csak fehér magyar emberek vannak

Ahogy arról portálunk is beszámolt, kedden a miniszterek bemutatásával és eskütételével megalakult az ötödik Orbán-kormány. Ezen alkalomból Kovács Zoltán posztolt egy...

Uniós bűncselekménnyé nyilvánítaná az Európai Bizottság a szankciók megsértését

Két javaslattal állt elő az Európai Bizottság, amelyek Ursula von der Leyen elnök szerint segíthetnek még nagyobb nyomást helyezni...