16.6 C
Budapest
2022. május. 17. kedd

Hivatalos: Magdi anyus visszatér a Barátok közt-be – Íme a bizonyíték

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest — Most már biztos: Fodor Zsóka (76) visszatér a Barátok köztbe!

Ráadásul a Blikk azt is megtudta, hogy az RTL Klub napi sorozatának egyik legendás karaktere, Magdi anyus szellemként vagy látomásként jelenik majd meg a Mátyás király téren.

Másként persze, nem is tudna, mert 2009-ben a történet szerint nagytakarítás közben balesetet szenvedett és meghalt. A színésznő akkor maga kérte, hogy írják ki a sorozatból, ám most boldogan tért vissza, és már javában forgat is a széria nagytétényi stúdiójában, amely a tévécsatorna székházának közvetlen szomszédságában van. Így nem meglepő, hogy egy arra járó kollégánknak a forgatás szünetében sikerült lefotóznia Zsókát, amint a Magdi anyus védjegyévé váló fejkendőben a sorozat sajtófőnökével beszélget az RTL Klub épülete előtt. Ezek után nehéz is lenne tagadni: újra a Mátyás király tér lakóival pöröl majd.

Hivatalos Magdi anyus visszatér a Barátok közt-be – Íme a bizonyíték 1
A színésznő saját kérésére távozott a sorozatból, karaktere 2009-ben halálos baleset áldozata lett, lezuhant a lépcsőn /Fotó: RTL Klub

– Igen, most már elmondhatom, hogy valóban visszatérek. Be kell vallanom, hatalmas öröm ez számomra! Nagyon jó érzés, hogy újra a régi ismerősök között lehetek. Tényleg mindenki lelkesen fogadott, ennyit régen ölelkeztem, mint amikor megérkeztem. Mondtam is nekik rögtön, hogy kedveskéim, én kellettem ide! – nevetett Fodor Zsóka, aki azt nem árulhatta el, mikor kerül képernyőre.

Hivatalos Magdi anyus visszatér a Barátok közt-be – Íme a bizonyíték 2
A fotón látszik, Fodor Zsóka ismét magára öltötte Magdi anyus ikonikus otthonkáját és fejkendőjét /Fotó: Blikk

Ám ezt nem nehéz megtippelni, hiszen az RTL szappanoperájának epizódjait nagyjából két hónappal előre gyártják le, így nem lenne meglepő, ha Magdi anyus a hatalmas durranásnak szánt, október 26-i jubileumi adás egyik meglepetése és visszatérője lenne. Ahogy a Barátok közt készítői mondják, „idén bármi megtörténhet”, akár az is, hogy a 20. születésnapját ünneplő sorozat egyik régi kedvence ismét megjelenik majd a Rózsa bisztróban vagy esetleg Berényi Miklós nappalijában.

Lapunk egyébként úgy tudja, az eddigi visszatérők, mint a Berényi Claudiát alakító Ábrahám Edit (61) vagy a sorozat Szentmihályi Zsófija, Kiss Ramóna (33) után újabb régi arcok is visszatérhetnek a születésnapra, amelyet egy dupla résszel ünnepel meg a produkció.

Izgult a visszatérés miatt Csapó Virág

Nem kell októberig várniuk a Barátok közt rajongóinak egy kedves, régi arc felbukkanására: a Tihanyi-Tóth Csaba által alakított Novák Laci első feleségét játszó Csapó Virág (50) ugyanis már a napokban feltűnik a szériában. A színésznő elárulta, úgy érezte magát, mint az első nap az iskolában.

Hivatalos Magdi anyus visszatér a Barátok közt-be – Íme a bizonyíték 3
Csapó Virág (középen) öt éven át alakította Novák Laci (Tihanyi-Tóth Csaba, balra) feleségét, Évát /Fotó: RTL Klub

– Izgultam, hogy miként fogadnak, meg hogy nekem milyen érzés lesz, de nagyon jó volt! Mondtam is a fiúknak viccesen, ma már mindenki ugyanazt a hajfestéket használja, mert megőszültünk a távollétem tizenöt éve alatt – nevetett a színésznő.

Forrás: Blikk.hu

Fo­tó: Pozsonyi Zita

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Villanyoszlopra csavarodott fel egy 18 éves sofőr autója Kaposváron, többen megsérültek

Baleset történt Kaposváron, ahogy egy autó villanyoszlopnak ütközött. Négy embert kórházba kellett vinni. A Baleset-info úgy tudja, 2022. május 15-én 20...

Már a 2G-s telefonok cseréjére is jár támogatás

Május 9-től a 2G-s mobiltelefonok cseréjére is igényelhető támogatás, emellett folytatódik a 3G-s készülékek támogatott cseréje is – írta...

Szavazz a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszának végleges lezárásáról!

Bizonyára Te is értesültél róla, hogy a Főváros vezetése 2023-tól a pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd...

Pattognak a horvátok, sértegetik Orbán Viktor Miniszterelnökünket a “tengeres” kijelentése kapcsán, pedig aztán, ha valaki tudja, hogy volt tengerünk, akkor azt Orbán Viktor tudja!...

Akkor nézzük, hogy volt-e három tengere Magyarországnak! Az egészséges magyar nemzeti öntudat nincs rászorulva arra, hogy a történelmi múltat...