20.8 C
Budapest
2022. május. 19. csütörtök

Hivatalos! Elválik Brad Pitt és Angelina Jolie

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ti­zen­két közös év után a sza­kí­tás mel­lett dön­tött a világ ked­venc sztár­párja. Egye­lőre nem tudni, miért dön­töt­tek így.

Az elmúlt két évben már megszokottá vált, hogy a kedvenc sztárpárjaink sorra intenek búcsút egymásnak. Arra azonban aligha számított bárki is, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt valaha elválik.

De most megtörtént a lehetetlen, és Angie hivatalosan is szeretne pontot tenni 12 éve tartó kapcsolatuk végére.

A válás elindításához szükséges papírokat hétfőn nyújtotta be a bíróságra. A részletekről annyit tudni, hogy kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozik, de ez a jog legnagyobb közhelye. Ami viszont konkrétabb, hogy nem szeretne asszonytartást, viszont a hat közös gyerekük felügyeleti jogát teljes mértékben magának akarja. Vagyis előreláthatólag nem lesz békés válásuk.

Hivatalos! Elválik Brad Pitt és Angelina Jolie

Angelina és Brad 2004-ben melegedtek össze a Mr. és Mrs. Smith forgatása közben. A kapcsolatuk óriási botrányokkal indult, hiszen a színész akkor még Jennifer Aniston férje volt. Ám hamarosan Brangelináék lettek a világ első számú álompárja. Brad a nevére vette Angelina két korábban adoptált gyerekét, Maddoxot és Zaharát, majd közösen örökbe fogadták Paxet. Később megérkezett első biológia gyerekük, Shiloh, akit 2008-ban követtek az ikrek, Knox és Vivienne.

Kapcsolatukat két éve tették hivatalossá, amikor összeházasodtak franciaországi birtokukon. A szakításuk híre nagyjából kéthavonta felütötte a fejét, de ezidáig mindig alaptalannak bizonyultak a szóbeszédek.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Németország Leopard tankokat ad ajándékba Csehországnak, hogy Csehország tudjon adni régi fegyvereket Ukrajnának.. – Szólj hozzá!

Csehország 15 Leopard 2A4 típusú harckocsit kap Németországtól, és tárgyalásokat kezdett további 50, a legkorszerűbb Leopard-változathoz tartozó 2A7+...

Mariupol végleg elesett, egy ország két évszázados politikának vet véget Putyin

Mariupol védői több hónapos küzdelem után feladták a harcot, így elesett az Azovi-tenger melletti város utolsó bástyája, az...

Időjárás: mutatjuk, mire számíthat ezen a májusi csütörtökön

Az észak felől hazánkba nyomuló hűvösebb légtömeg nyugalomba kerül fölöttünk, így a csütörtök hajnal még a tegnapinál is...

Észak-Korea a járvány szorításában – a büszke országvezetés nem kér külföldi segítséget, és saját szakembereit okolja a krízisért – hanganyagon a szakélrtővel készült interjú.....

A határok hermetikus lezártsága miatt elképzelhető, hogy valóban csak most érte el a koronavírus-járvány Észak-Koreát, ám az oltatlanság...