2.4 C
Budapest
2022. december. 2. péntek

HIV-vírust is terjeszt a kínai posta!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Hát­bor­zon­gató! A pe­kingi posta nyil­vá­nos­ságra hozta, hogy mi­lyen ve­szé­lyes és sú­lyo­san fer­tőző anya­go­kat kül­döz­get­nek az or­szágba sima pos­tai kül­de­mény­ként.

Peking legnagyobb nemzetközi repülőterén 29.400 olyan csomag akadt fenn a szúrópróbaszerű átvizsgálásokon, amelyet a tartalma miatt tilos lett volna egyszerű csomagban, jelzés nélkül feladni.

Volt köztük minden, amitől rettegni lehet: kártevőkkel fertőzött anyagok, a kínai őshonos növényekre veszélyes férgek, gyógyszeripari cégeknek küldött vértermékek, de még HIV-antitestekkel teli fiolák is. Csak a csodán múlt, hogy ezek a csomagok nem sérültek meg, és így nem fertőztek meg egyetlen légipostai dolgozót sem.

HIV-vírust is terjeszt a kínai posta

fotó: Thinkstock

Ezeket a csomagokat csak elkülönítve, külön jelzéssel ellátva lehetne feladni és szállítani, hogy a posták és a futárcégek megfelelő biztonsággal tudják őket kezelni. A szállítási költségük viszont így természetesen sokkal magasabb, mint egy szimpla postai csomagé.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A protein és a női szépség: Miért kulcsfontosságú a megfelelő protein bevitel a nők számára is?

A megfelelő fehérjebevitel viszonylag kulcsfontosságú minden ember, különösen az aktív személy életében. Azonban sokaknál a fehérjék csak az izomtömeg...

Ma este egy romantikus dráma arról, hogy hogyan lesz egy kiskatonából EMBER – Újoncok napja.. – videó

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Üzent a BKK: változik a közlekedés az ünnepek alatt – Ez sokakat érinthet!

Az adventi időszakban az utasok színvonalasabb és biztonságosabb kiszolgálása érdekében a hétvégi napokon sűríti egyes járatait, illetve nagyobb...

„Amit Németország csinál, az romboló a békére nézve” – Putyin és Scholz telefonon tárgyalt

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken telefonon közölte Olaf Scholz német kancellárral, hogy a német és nyugati irányvonal Ukrajnával...