13.2 C
Budapest
2024. február. 28. szerda

Hitler-bajszos Orbánt ábrázoló plakátok jelentek meg az észt fővárosban

Dátum:

Megosztás:

„Orbán szereti a halott ukránokat”

– ismeretlenek Tallinnban plakátoztak, azok alján pedig link vezet a Human Rights Watch honlapjára.

Egy Reddit-hírfolyamból indult, s a HVG figyelt fel rá, hogy az észt fővárosban a magyar miniszterelnökkel kapcsolatos plakátokat helyeztek ki – egyelőre – ismeretlenek több helyen.

A fényképek tanúsága szerint a plakátokból a tallinni magyar nagykövetség épületére is jutott.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A plakátokon ábrázolt Orbán Viktor orra alá Hitler-bajuszt, homlokára horogkeresztet rajzoltak, és ezzel a szöveggel látták el:

„Ez Orbán Viktor, Magyarország elnöke (sic!).

Ő kedveli az orosz inváziót Ukrajnában, szereti a halott ukránokat,

és még abba is belement, hogy orosz atomerőmű épüljön az országában.

MAGYARORSZÁG EGYÜTTMŰKÖDIK OROSZORSZÁGGAL, EZÉRT NEM LEHETNE AZ EU TAGJA.

Mondd meg Magyarországnak, hogy ne vásároljon több orosz energiát, amelyet az ukrán nép véréből finanszíroznak.”

Emlékezetes, a balti államok, köztük Észtország különösen szigorúak az oroszokkal, még az átlagemberekkel kapcsolatban is, részben érthető történelmi tapasztalataik, részben a jelen eszkaláció miatt.

Az akció egyszerű provokáció is lehet – de ha már rajta van a nevük a plakátokon, megkerestük a Human Rights Watch európai kommunikációs osztályát is. Csak annyi választ kaptunk, hogy a felelős szabadságon van, így jobb híján különböző európai irodáikhoz küldtük el az alábbi kérdéseket:

  • Meg tudja erősíteni, hogy ez nem az önök akciója volt?
  • Miért kapcsolták az önök honlapcímét a szöveg aljára?
  • Mit gondolnak a plakátról? Összeegyeztethető ez az önök missziójával?

Amint válaszol valaki, frissítjük cikkünket.

mandiner

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este egy izgalmas thriller, Mel Gibson főszereplésével – Vonalban vagy – videó

Elvis (Mel Gibson), a népszerű műsorvezető megdöbbentő hívást kap, amelyben egy ismeretlen személy azzal fenyegetőzik, hogy élőadásban megöli...

Demeter Szilárd lett a Nemzeti Múzeum főigazgatója

Demeter Szilárd lesz a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója és létrejön a Széchényi Ferenc Közgyűjteményi Központ – jelentette be...

Milyen anyagú szőnyeget válassz?

Összeszedtük a legfontosabb szempontokat. A nappali szőnyegének kiválasztása jelentősen befolyásolhatja a tér hangulatát. Számtalan lehetőség áll rendelkezésre, az anyagtól...

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége gyakran korlátozza a mesterséges intelligencia (MI) fejlődését.

Különösen a bőrbetegségek esetén nehéz megszerezni a jó minőségű, címkézett adatokat. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP...