11.6 C
Budapest
2022. szeptember. 30. péntek

Hitler-bajszos Orbánt ábrázoló plakátok jelentek meg az észt fővárosban

Dátum:

Megosztás:

„Orbán szereti a halott ukránokat”

– ismeretlenek Tallinnban plakátoztak, azok alján pedig link vezet a Human Rights Watch honlapjára.

Egy Reddit-hírfolyamból indult, s a HVG figyelt fel rá, hogy az észt fővárosban a magyar miniszterelnökkel kapcsolatos plakátokat helyeztek ki – egyelőre – ismeretlenek több helyen.

A fényképek tanúsága szerint a plakátokból a tallinni magyar nagykövetség épületére is jutott.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A plakátokon ábrázolt Orbán Viktor orra alá Hitler-bajuszt, homlokára horogkeresztet rajzoltak, és ezzel a szöveggel látták el:

„Ez Orbán Viktor, Magyarország elnöke (sic!).

Ő kedveli az orosz inváziót Ukrajnában, szereti a halott ukránokat,

és még abba is belement, hogy orosz atomerőmű épüljön az országában.

MAGYARORSZÁG EGYÜTTMŰKÖDIK OROSZORSZÁGGAL, EZÉRT NEM LEHETNE AZ EU TAGJA.

Mondd meg Magyarországnak, hogy ne vásároljon több orosz energiát, amelyet az ukrán nép véréből finanszíroznak.”

Emlékezetes, a balti államok, köztük Észtország különösen szigorúak az oroszokkal, még az átlagemberekkel kapcsolatban is, részben érthető történelmi tapasztalataik, részben a jelen eszkaláció miatt.

Az akció egyszerű provokáció is lehet – de ha már rajta van a nevük a plakátokon, megkerestük a Human Rights Watch európai kommunikációs osztályát is. Csak annyi választ kaptunk, hogy a felelős szabadságon van, így jobb híján különböző európai irodáikhoz küldtük el az alábbi kérdéseket:

  • Meg tudja erősíteni, hogy ez nem az önök akciója volt?
  • Miért kapcsolták az önök honlapcímét a szöveg aljára?
  • Mit gondolnak a plakátról? Összeegyeztethető ez az önök missziójával?

Amint válaszol valaki, frissítjük cikkünket.

mandiner

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Szlovák védelmi miniszter: “Ez óriási hír” – Szlovákia 200 millió dollárt kap fegyverre az USA-tól

Szlovákia 200 millió dollárt kap amerikai kormányalapokból, amit amerikai katonai felszerelések vásárlására fordíthat. "Ez óriási hír, ezt a pénzt...

Vagyonnyilatkozatok: a kormány meghajlik az Európai Bizottság előtt

Újra kell számolja vagyonát november 1-je után számos politikai és közéleti vezető. Benyújtották az EB-vel egyeztetett vagyonnyilatkozattal kapcsolatos...

Több ország a világon, de köztük is Franciaország továbbra is nagy erővel támogatja Ukrajnát!

Catherine Colonna, francia külügyminiszter szerdán ígéretet tett arra, hogy Franciaország hosszabb távon is támogatja Ukrajnát Oroszországgal szemben. – Miközben Oroszország...

Belebukott a sikkasztási vádba a korábbi vezetőség: megválasztották az új elnököt a MOL horvátországi partnerénél – Mutatjuk, ki ő

Az INA horvát olajipari vállalat felügyelőbizottságása (fb) szerdán tudomásul vette a Mol Nyrt. által az INA igazgatótanácsába delegált...