17.7 C
Budapest
2022. május. 16. hétfő

Hírességek, akik ki nem állhatják a karácsonyt..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nem mindenkit kap el az ünnepi láz.

A karácsony világszerte sok ember számára az öröm és a szeretet ünnepe, de ezzel nincs mindenki így.

Okkal, vagy ok nélkül, de akadnak olyanok, akik decemberben felöltik a “Grincs jelmezt” és szenteste végéig le sem veszik azt.

A Suggest összeszedte azokat a hírességeket, akik igazi ünneprontóként viselkednek karácsony közeledtével.

Hugh Grant

 

Úgy tűnik, az Igazából szerelem sztárjának szívébe nem hozott melegséget a karácsonyi hangulatú romantikus vígjáték. A színész köztudottan rühelli az ünnepeket, olyannyira, hogy inkább elutazik Angliából és csak azután tér vissza, hogy eltűntek a girlandok a fáról.

Lady Gaga

 

Az Oscar-,Golden Globe- és Grammy díjas énekesnő szintén gyűlöli a karácsonyt. Egy 2010-es decemberi koncertjén, még egy Mikulást plüss fejét is leharapta, miközben azt kiabálta a mikrofonba, hogy ki nem állhatja az ünnepeket.

Colin Firth

 

A színész saját elmondása szerint mélységesen irtózik a karácsonytól, és az azt övező felhajtástól. Még a rádiót sem kapcsolja be, hogy ne kelljen az All I Want For Christmas Is You-t és társait hallania.

Ozzy Osbourne

 

A Sötétség Hercege nevéhez hűen, utálja az ünnepi fényeket és mindent, ami a karácsonnyal jár. Elmesélte, hogy a 2003-as szenteste volt a kedvence, amikor kómában feküdt egy hétig.

Diego Luna

 

A Dirty Dancing második részének sztárja, mindig is karácsonyi Grincsnek tartotta magát, de mióta két gyermek édesapja, azóta a kedvükért igyekszik élvezni az ünnepeket.

hirado

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Megjelentek Ukrajnában a félelmetes orosz BMPT Terminátorok – videó

Az orosz haderő Szeverodonyeck térségében alkalmazta először a kifejezetten városi hadviselésre fejlesztett katonai járműveket. https://twitter.com/i/status/1525749683334922247 A háború eleje óta több...

Bréking! Megvásárolható a nyugdíjra jogosító, kvázi munkában eltöltött idő, visszamenőlegesen is és előrevetítve is.. – Szólj hozzá!

Számos esetben merül fel a kérdés, hogy a nyugdíjjogosultsághoz még hiányzó szolgálati időt meg lehet-e vásárolni, és ha...

12 éves orosz kislány került fel az ukrán Mitrovorec halállistájára

12 éves orosz kislányt is feltett a halállistájára a szélsőséges ukrán Mitrovorec honlap. Faina Szavenkova bűne az volt, hogy...

Amerika ezeket a “kedvező feltételeket” ajánlotta fel Oroszországnak, hogy megadhassa magát! .. – Szólj hozzá!

Feltételek Oroszország kapitulációjához: A katonai akciók leállítása, a csapatok visszavonása oda, ahol február 24-e előtt voltak, és megbánni...