1.1 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

Hírességek, akik elvetéltek

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Egy gyermek elvesztése nagyon nagy traumát okoz mindenki számára, senki ne kívánja azt az érzést az ellenségének, sem amit az anya abban a pillanatban él át, amikor megtudja, megérzi, hogy baj van a gyermekével. A sztárokat sem kerüli el ez a csapás, lássuk kiket sújtott.

Beyoncé

Beyoncé az első a listánkon. Az ő vetélése azután derült ki, miután 2012-ben megszületett az énekesnő első gyermeke, első kislány akit Blue Ivy névre kereszteltek. Ekkor ugyanis Jay-Z az apuka egy dallal rukkolt elő a kislányának ajánlva.

Ebben a dalban sokszor köszönetet mond Istennek, hogy megadta a gyermekáldást nekik, és kiderül az is a dalból, hogy Beyoncé-nak már volt egy vetélése. Később az önéletrajzi filmjében az énekesnő is beszél az esetről.

„Hallottam a szívverését, ami a legcsodásabb zene volt, amit valaha hallottam. A nevén gondolkoztam, elképzeltem, hogy fog kinézni, nagyon átéreztem az anyaságot. Aztán egyszer visszarepültem New Yorkba egy vizsgálatra, és akkor már nem vert a szíve. Mielőtt az orvoshoz mentem volna, minden rendben volt, de ott nem vert a szíve. Elmentem a stúdióba, és felvettem a legszomorúbb számot, amit valaha írtam.”

Kirstie Alley
Kirstie Alley

Kirstie Alley A Nicsak, Ki beszél című filmből ismert színésznő is átesett ezen a tragédián. Ő 1990-ben vesztette el gyermekét. Ezt az esetet életrajzi könyvében is taglalja, jöjjön egy kis idézet:

„Amikor elvesztettem a babát, nem tudtam könnyen feldolgozni. Úgy tekintettem magamra, mint aki terhes, pedig nem is voltam az. Kövér és szomorú voltam, és azt gondoltam, soha nem leszek képes gyereket szülni. Dagadt, gyerektelen, és semmi esélyem a terhességre.” A vetélés után a szinésznő nem esett soha teherbe, majd örökbe fogadott egy fiút 1992-ben és egy lányt 1994-ben.

Pink
Pink

Pink is átesett ezen a tragédián. Az énekesnő 2011-ben egy talk show-ban mondta el, hogy bizony várandós. Azelőtt is fel fel bukkantak hirek a sajtóban Pink várandóságáról, az énekesnő elárulta jó barájának, hogy miért is nem közölte hamarabb a jó hirt.

“Nem akartam beszélni róla, mert nagyon ideges voltam az előző vetélésem miatt. Ezért a babáért keményen megdolgoztunk, és nem csak úgy upsz, becsúszott” A gyermeket a gyógyulási folyamat része ként emliti Pink, aki miatt egy egészséges párkapcsolatot alakithatnak ki párjával.

Sophia Loren
Sophia Loren

Talán Sophia Loren ment végig a legnehezebb ösvényen, ugyanis ő memoárjában elárulja az olvasóknak, hogy két gyermeket is elvesztett. Sophia 29 éves volt amikor először teherbe esett. Erre az alkalomra igy emlékszik vissza:

“Annyira boldog voltam, boldogabb, mint valaha, alig vártam, hogy láthassam a gyerekemet, de ez nem így lett. Éreztem, hogy valami nincs rendben.”

Felkeresett egy mások orvost is a színésznő, aki azt tanácsolta ne autózzon, igy a forgatásra vonattal ment, azonban a jelent végig egy autóban játszódott amit egy hidraulikus kar rángatott. Aznap este szörnyű fájdalmakat élt át a színésznő.

“Még mindig emlékszem arra, ahogy a kórházi ágyon fekszem a fehér falak között, és a fertőtlenítőszerek bejutnak a testem minden részére. A legrosszabb emlékem arról az éjszakáról a nővérek gúnyos nézése – apácák voltak. Mint ahogy a világon mindenki, ők is tudták, nem voltunk házasok a párommal, Carlo Pontival. Azok az apácák érzéketlenek, embertelenek voltak. Megalázás, előítéletek és tudatlanság áradt belőlük. Elvesztettem a babát”

4 évre rá újra sikerült teherbe esni és jobban vigyázptt a picire, azonban sajnos őt is elvesztette. Erről is ir:

“Túl jól emlékeztem a fájdalomra. Basilio barátommal töltöttem a napot, ő hívta az orvost, mikor rosszul lettem. Az orvos csak annyit mondott, nem kell izgulni, igyak kamillateát, beszéljünk másnap. Ennek ellenére berohantunk a kórházba, a doktor úr éppen egy koktélpartira igyekezett, de előtte még adott egy erős nyugtatót, arra hivatkozva, hogy majd elmúlik a krízis. A görcsök egyre rosszabbá váltak, az arcom citromsárga volt, de az orvos nem csinált semmit, a koktélparti nem várhatott. Mikor hirtelen vége lett a fájdalomnak, tudtam, hogy vége az egésznek.”

Majd a gyermekáldást a harmadik terhessége hozta meg, és megszületett Carlo.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...

Apró dolgokról… – About small things…

Úgy tűnik, sokan furcsának találják, ha az ember boldogsága az élet apró dolgaiból fakad, holott az valójában nem...

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal?

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal? Egyre népszerűbb és elterjedtebb az a vásárlási forma, melyet az interneten keresztül...