27.2 C
Budapest
2022. június. 30. csütörtök

Híres román orvos: „Önként fertőzöm meg magam a koronavírussal, hogy bebizonyítsam: ez a járvány a hisztérikus, és buta emberek járványa!”

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Răzvan Constantinescu, a közismert román orvos, bejegyzésével telibe találta a koronavírus által okozott, és egyre jobban elterjedt hisztériát. Az orvos kemény szavakkal próbálta a Facebook oldalán csökkenteni a koronavírussal kapcsolatos hamis információk tömkelegét és az általa keltett pánik hangulatot.

Constantinescu szerint az ilyen fajta vírusok csak a legmagasabb kockázatú kategóriákba tartozó személyekre jelenthetnek közvetlen életveszélyt, éspedig az idős emberekre, a súlyos szívelégtelenségben szenvedő betegekre, az immunhiányos személyekre, vagy azokra, akik minden ok nélkül beoltatták magukat valami ellen.

Sőt, a jól ismert orvos önként vállalkozik a koronavírussal való megfertőzésre, hogy igazolja az embereknek, hogy ez nem fogja a halálát okozni.

“A koronavírus, a hisztérikus, buta emberek pánikja”

„Azért, hogy bebizonyíthassam annak a sok gyengeelméjűnek, akik maszkkal az arcukon sétálnak a reptereken, önként vállalkozom, hogy megfertőzzem magam ezzel a vírussal. Hogy ezek az emberek végre láthassanak egy orvost, aki nem oltatta magát be az influenza ellen (hiszen figyelembe kell venni azt, hogy a vírusok szezononként mutálódnak) és aki nem hal meg, bár szervezetét önként kiteszi „a vörös pestis” támadásának! Mert ezek az emberek valójában semmit sem tudnak, és mint egy nyáj úgy viselkednek, így tehát könnyű őket manipulálni. Nem tudják megérteni, hogy az ilyen vírusok csak a magasabb egészségügyi kockázatú csoportok esetében életveszélyesek!”

„Az „iPhone” generáció szakállas és csupasz bokájú egyedei, maszkokkal az arcukon sikoltoznak, hogy egy fejlettebb országban szeretnének élni, mint a birkák, tömegesen tüntetnek, beoltatják magukat minden ellen, ha kell, melynek következtében a leukémia alakulhat ki náluk, majd panaszkodnak, hogy az állam nem tesz semmit értük. A „Covid-19” influenza okozta elhalálozási rátája 2,4 %, szemben a 2018-as influenzajárvány 2,1%-al. És akkor mire is jó ez a tömeghisztéria?”– írja a Facebook-oldalán Răzvan Constantinescu orvos.

Kínában a vírus mintegy 77 000 embert fertőzött meg, akik közül 2600 meghalt.

Jelenleg a koronavírus több mint 30 országban terjedt el, a legtöbb eset Kínát követően Dél-Koreában (977 életmfertőzött és 11 halott), Olaszországban (322 diagnosztizált és 11 halott), Japánban (161 beteg és 1 halott) és Irán (95 fertőzött és 15 halott) van.

Forrás / Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Flört a kocsmában: Egy szexi kísértet akarta elcsábítani a szellemvadásznőt

Döbbenetes eseményről számolt be Rachel Parsons. Rachel Parsons idestova húsz esztendeje tevékenykedik lelkes szellemvadászként, rendíthetetlenül deríti fel a paranormális...

Előkerült a térfigyelő kamera felvétele a Jókai utcai házomlásról – felkavaró videó (18+)

Szinte teljesen leomlott hétfő délelőtt Budapesten a Jókai és az Aradi utca sarkán található épület teteje és az...

Eldőlt: 2035-től nem lehet új benzinzes és dízeles autót venni az EU-ban

Ma, szerda hajnalban elfogadták az Európai Unió tagországai a klímavédelmi törvényeket, miszerint 2035-től a tagországok területén betiltják a...

Ekkora baj közelít? Az állam mostantól vészhelyzetben átveheti az energiacégek irányítását

Az orosz–ukrán háborúra hivatkozva, rendelettel készítette elő a magyar kormány, hogy a magyar állam az ellátás folyamatosságára és...