15 C
Budapest
2024. március. 3. vasárnap

Hírek jöttek Várkonyi Andreáról. Így állnak most Mészáros Lőrinccel

Dátum:

Megosztás:

Újabb mérföldkőhöz érkezett Várkonyi Andrea, aki vezetői posztot kapott egy új cégben. Az RTL infomációi alapján írja a Blikk, hogy az egykori tévés egyike a VM Medical Property Investment Zrt. két vezető tisztségviselőjének. A pozíción férjével, Mészáros Lőrinccel osztozik.

2023 novemberében került Mészáros Lőrinchez a VM Medical Zrt. A neve alapján akkor sokan gondolták, hogy a cég az egészségügyhöz köthető, ám most kiderült, hogy ez a cég a VM Medical Property Invest Zrt. tulajdonosa, csakúgy, mint dr. Majorosi Zoltán.

Az RTL azt írja, hogy VM Medical Property Investment Zrt. fő tevékenysége az ingatlankezelés. A VM Medical Property Invest Zrt.-nek két vezető tisztségviselője van a lap információi szerint: Mészáros Lőrinc, valamint a felesége, Várkonyi Andrea.

A Blikk is megírta, hogy az ünnepek alatt családi szokások derültek ki Várkonyi Andreáék életével kapcsolatban, így például, hogy a felesége nem engedi Mészáros Lőrincnek, hogy a konyhában süssön-főzzön.

Szerintem minden háziasszony egyetért azzal, hogy a birodalmába nem szívesen enged be senkit. Ezzel én is így vagyok, ott én vagyok a főnök

Forrás1

Forrás2

HIRMAGAZIN.EU

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Drámai NATO-bejelentés az ukránokról

Mircea Geoana NATO-főtitkár-helyettes szerint még nincs meg a pontos menetrendje annak, hogy Ukrajna miként csatlakozhatna a szövetséghez. Geoana hangsúlyozta,...

Azt mondták, ide most a színészek nem jöhetnek be, mert a színészeknek árt, ez egy amerikai film – mesélte Bodrogi gyula a főiskolás éveiről,...

Szinte nincs olyan korosztály Magyarországon, aki ne ismerné Bodrogi Gyulát, a legendának azonban nem indult zökkenőmentesen a karrierje. A Nemzet...

Kínos: Ausztria szinte csak Oroszországtól vásárol gázt + videó

– Ausztria ellátásában az orosz gáz aránya elérte a 98 százalékot. Az ügy meglehetősen kínos, mert a háború...