26.7 C
Budapest
2022. július. 1. péntek

Hihetetlen: magyar betegei is voltak az orális szexszel gyógyító, őrizetbe vett csodadoktornak! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Abadiania — Őrizetbe vették azt a brazil csodadoktort, akiről kiderült, hogy orális szexszel gyógyította páciensei egy részét.

Joao Teixeira de Fariának magyar betegei is voltak, egy hazai utazási iroda szervezett utakat a guruhoz a gyógyulni vágyóknak – értesült az Index.

A botrány kirobbanása után, pénteken még mindig elérhető volt az iroda ajánlata.

„Irodánk Magyarországról az egyetlen hivatalos utaztatóként 2007 óta szervez rendszeresen utazásokat Abadianiába Joao de Deushoz. Az utazásokat több évtizedes tapasztalattal és felelősséggel szervezzük” – írták.

Internetes oldaluk szerint legközelebb január 26-án indult volna túra a brazil guruhoz. Az utazási iroda vezetője azonban tegnap már azt állította a Blikknek, hogy sem idén, sem jövőre nem szerveznek csoportos utazást Brazíliába.

„Egy befizetés volt januárra, aki természetesen visszakapta a pénzét, még a botrány előtt” – közölte az irodavezető. Állítása szerint ügyfeleik közül az elmúlt 12 év alatt senki nem panaszkodott a gurura, akinek ártatlanságában továbbra is hisznek.

Hívek tömegei állították, hogy meggyógyultak a mestertől, aki az imádságok végét látogatta csak /FOtó: Profimedia – Reddot

Joao de Deus a hozzá a világ minden tájáról érkező páciensek közül választott ki és hívott rendelőjébe fiatal nőket és arra kérte őket, hogy fogják meg nemi szervét, illetve elégítsék ki orálisan, mert így tudja legjobban átadni a benne lévő gyógyító szent energiákat.

A guru hívei tömegével állították, hogy meggyógyultak a mestertől. Köztük az Amerikában élő magyar jógaoktató.

– A nagynéném az első hivatalosan gyógyult magyar beteg – állította korábban a Blikknek az asszony. Rokona fotóját küldte el a „mesterhez”, majd a nagynéni egyszer csak melegséget érzett a hasán, elállt a vérzése és meggyógyult.

A jogaoktató nő később egy baleset után 12 csavarral és elviselhetetlen fájdalommal kereste fel a gurut.

– Két nap alatt elmúlt a láz, a fájdalom. A második éjszaka furcsa érzésre ébredtem. Ahhoz hasonlított, mint amikor az ablaktörlőt bekapcsoljuk, csak nekem a fogaimat, az ínyemet, a csontot tisztította valami láthatatlan erő. A fájdalom soha többé nem tért vissza – így emlékezett vissza az asszony.

Joao de Deus-t a héten fogták el /Fotó: Profimedia

Interneten elérhető oktató videói alapján úgy tűnik, a nő remekül érzi magát 9 évvel később. Kerestük, hogy mit szól a botrányhoz és megtudjuk, őt megkörnyékezte-e szexuálisan a gyógyító, de lapzártáig nem értük utol.

A szexvádakkal illetett guru munkatársait is kerestük, hivatalos Facebook-oldalán keresztül, vajon gyógyítanak-e a mester távollétében is, és hogy mi igaz a vádakból, de lapzártáig adósak maradtak a válaszokkal.

Sztárok is hittek benne

Oprah Winfrey amerikai tévés 2012-ben került a guru hatása alá, amikor riportot készített róla. Beszámolója szerint Faria közelebb hívta őt, amikor egy karján lebénult nőt kezelt. Oprah forróságot érzett az ujjában, majd egész testében, lerogyott egy székre és béke szállta meg. Néhány napja Oprah levette a spirituális élményről szóló videós beszámolót a honlapjáról.

Forrás: Blikk

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Dráma a Keletinél: a forró vonatkocsiban ragadtak az utasok, az ablakokat kellett kitörniúk, hogy menekülni tudjanak.. – A MÁV “széttette” a kezét.., aztán mégis...

A meghibásodás a klímát is tönkretette, ezért hamar borzalmas hőség lett a kocsiban. Csütörtökön a Keleti pályaudvaron műszaki hibát...

Tragédia: Megtalálták a Visegrádnál a Dunába veszett lány holttestét

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét. Kajakozók bejelentése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányág Dunai Vízirendészeti...

Kizuhant egy fesztiválozó az óriáskerékből a Balaton Soundon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy feszitválozó a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A hírt a sérült bulizó egyik barátjától...

Rossz hír a Balatonra készülőknek: “elesett” az M7-es

A nagy forgalom mellett egy hármas baleset is lassítja a közlekedést az M7-es autópályán a fővárosból a Balaton...
facebook