24.6 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő

Hihetetlen körülmények között neveli kislányát a magyar énekesnő

Dátum:

Megosztás:

A gyer­mek ap­jára nem iga­zán szá­mít­hat, né­hány évvel ez­előtt pedig fáj­dal­mas lé­pést kel­lett meg­hoz­nia a meg­él­he­té­sük ér­de­ké­ben.

Születése óta egyedül neveli a kislányát Kunovics Katinka, habár a körülményei közel sem a legideálisabbak. A Romantic énekesnője 2012-ben ismerkedett meg a gyerek édesapjával, két hónapos románcuk során fogant meg a pici, az viszont az első pillanattól kezdve egyértelmű volt, hogy a szülők a világ különböző pontjain képzelik el az életüket.

A viharos, se veled se nélküled kapcsolat végeredményeként Katinka Magyarországon, míg párja Barcelonában éli az életét, a férfit ráadásul hosszú időn keresztül csak évente egyszer vagy kétszer látogatták.

Hihetetlen körülmények között neveli kislányát a magyar énekesnő
Katinka mindent megtesz azért, hogy egyedül is helyt tudjon állni szülőként.
Fotó: Facebook

Az énekesnő a Babavilágban most elmesélte, fordulat állt be az ügyben, és bár a kis Katinkának még mindig semmi esélye arra, hogy normális körülmények között, családban nőhessen fel, most már két-három havonta találkozhat az édesapjával. 

„A párom aktívan részt vesz a lányunk életében.

Két vagy három havonta meglátogatjuk, mert én nem tudok és nem is akarok kiköltözni, és ő sem akar idejönni.

Hogy később hogyan alakul, majd kiderül. A lányom és az apukája viszont nagyon szeretik egymást” – nyilatkozta sejtelmesen Katinka, aki maga sem tudja, hányadán állnak a gyermek édesapjával.

Az énekesnő jelenleg anyagilag biztonságban van, hiszen a Romantic ismét a virágkorát éli. Korábban viszont nem volt ez így, amikor lánya két éves volt, Katinka három hónapra itthon hagyta őt: egy hajón dolgozott, ez az időszak viszont olyannyira nem tett jót nekik, hogy úgy döntött, mindenképpen itthon, a lánya közelében szeretne boldogulni.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Így fenyegetőznek az ukránok

Az ukrán ellentámadás még nem kezdődött el, de holnap, holnapután vagy egy hét múlva megindulhat Olekszij Danilov, az...

Fél „falat”-nak sem elég ez az egy adag fagyi, Japánban lehet kapni és átszámítva 2,2 Millió Ft az ára..

A világ legdrágább fagylaltjainak megkóstolásához mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek. Cikkünkben bemutatjuk a világ legdrágább fagylaltjai, illetve...

A végsőkig küzdött: Szomorú részletek a keresésről! – A MOUNT EVEREST lesz SUHAJDA SZILÁRD végső nyughelye..

Talán már nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna Suhajda Szilárd szívszorító drámájáról. A magyar hegymászót...

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...