16 C
Budapest
2022. május. 26. csütörtök

Hihetetlen! Budapesti állatorvos kezelte a halálos beteg embereket

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A ku­ruzsló gyógy­sze­re­ket is adott a kü­lön­böző stá­di­um­ban lévő, ki­szol­gál­ta­tott rák­be­te­gek­nek…

A doktor állatorvos létére rákos betegeket fogadott, tanácsokat adott, és infúziós oldatot írt fel nekik..

Hihetetlen! Budapesti állatorvos kezelte a halálos beteg embereket
Az állatorvos durván kihasználta a betegek jóhiszeműségét!

Az álorvos pere szerdán kezdődött. A “gyógyító” 2010. és 2015. között  az otthonában kialakított irodában és egy budapesti “rendelőben” fogadta a különböző stádiumú daganatos betegeket: életmód- és étkezési tanácsokat adott nekik, egy termék szedését, valamint óriási dózisú C- vitamin intravénás beadását javasolta nekik.

A kuruzsló adatlapot töltetett ki a páciensekkel, majd maga döntötte el, hogy a betegeknek mennyi vitamint kell kapnia. Durván kihasználta a betegek jóhiszeműségét, pedig a C-vitamin ampulla beadását akár injekcióban, akár intravénásan csak orvos rendelheti el! Ügyét most Mosonmagyaróváron tárgyalják.

A vádlott egyébként 1964-ben szerzett állatorvosi diplomát, nem tagja a Magyar Orvosi Kamarának, de még az Állatorvosi Kamarának sem.
Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Pórul járt utasok: Rómában rekedt kedden éjjel a Wizz Air 180 utasa, sokan az éjszakát is a repülőtéren töltötték – Itt a légitársaság válasza

Róma – A római repülőtérenhagyta mintegy 180 utasát a Wizz Air légitársaság. A gépnek kedden 22.20-kor kellett volna...

Brit külügyminiszter: Az orosz agressziót nem lehet megbékíteni, erővel kell rá válaszolni! – Liz Truss-t a NATO-határozat sem érdekli, Anglia nehézfegyvereket fog szállítani Ukrajnának!.....

„Most már nem vehetjük le a lábunkat a gázpedálról” – írta sajtóközleményében Liz Truss. „Az orosz agressziót nem lehet megbékíteni....

Márki-Zay átvert mindenkit, lenyúlhatta a milliós kampánypénzeket

Kész Zoltán azt írja, ha az elszámolás nem történik meg még ebben a hónapban, akkor lemond a Mindenki...

Három rakétát is fellőtt szerdán Észak-Korea

Phenjan olyan technológiát fejleszt, amely lehetővé tenné a rakéták manőverezését a felbocsátás után. Észak-Korea szerdán felbocsátott három rakétát, köztük...