24.2 C
Budapest
2023. május. 29. hétfő

Hihetetlen bejelentést tett az űrhajós: a földönkívüliek már köztünk járnak

Dátum:

Megosztás:

A brit űrhajós azt állítja, hogy az űrlények most is közöttünk lehetnek.

Dr. Helen Sharman, brit űrhajós szerint a földönkívüliek közöttünk élnek, csak mi egyszerűen nem látjuk őket.

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

Sharmant, aki 1991-ben hét napon keresztül teljesített kutatói szolgálatot a Mir nevű űrállomáson, a Sky News idézte az Observer Magazine-nak adott interjúja alapján. Az interjúban az első brit asztronauta elmondta, hogy a földönkívüliek létezése megkérdőjelezhetetlen.

„Olyan sok milliárd csillag létezik az univerzumban, hogy kétségtelennek tartom a tőlünk eltérő életek létezését” – mondta az 56 éves űrhajós, aki elképzelhetőnek tartja azt is, az „idegenek” most is köztünk élnek, csak mi nem látjuk őket, mivel „valószínűleg – az emberektől eltérően – ők nem szénből és nitrogénből tevődnek össze”.

Sharman azt is elmondta, rendkívül frusztrálónak tartja, hogy sokan az első nőként, nem pedig az első britként hivatkoznak rá. „Sokat elmond a helyzetünkről az, hogy ha ezt nem hangsúlyoznánk, mindenki azt hinné, az első űrpilóta férfi volt” – mondta, hozzátéve: az őt követő Tim Peak űrutazása után szinte mindenki megfeledkezett róla. „A normális az lett volna, ha egy férfi megy először, szóval rendkívül örülök annak, hogy felboríthattam ezt a sorrendet”.

Forrás: Ripost.hu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Így fenyegetőznek az ukránok

Az ukrán ellentámadás még nem kezdődött el, de holnap, holnapután vagy egy hét múlva megindulhat Olekszij Danilov, az...

Fél „falat”-nak sem elég ez az egy adag fagyi, Japánban lehet kapni és átszámítva 2,2 Millió Ft az ára..

A világ legdrágább fagylaltjainak megkóstolásához mélyen a zsebébe kell nyúlnia az embernek. Cikkünkben bemutatjuk a világ legdrágább fagylaltjai, illetve...

A végsőkig küzdött: Szomorú részletek a keresésről! – A MOUNT EVEREST lesz SUHAJDA SZILÁRD végső nyughelye..

Talán már nincs is olyan ember az országban, aki ne hallott volna Suhajda Szilárd szívszorító drámájáról. A magyar hegymászót...

Magyar animációs filmé a rövidfilmes Arany Pálma

Buda Flóra Anna francia-magyar koprodukcióban készült 27 című animációs filmje nyerte el szombat este a legjobb rövidfilmnek járó...