-4.4 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

„Hiányozni fog a ragyogó mosolyuk ” – két gyönyörű gimnazista lány vesztette életét a horrorbalesetben

Dátum:

Megosztás:

USA: Két gimnazista lány halt meg a balesetben, az egyikük bátyja súlyos állapotban van.

lányok,halálos baleset
A lányok nem élték túl a balesetet.

A rendőrt, a 42 éves David Cauthront letartóztatták. A Mirror úgy tudja, hogy Tony Clayton kerületi ügyész megerősítette, hogy a rendőrt kétrendbeli gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják.

A legfrissebb hírek itt!

A két tinédzser mellett ott ült még a járműben egy harmadik személy is, Maggie testvére, Liam Dunn. Az egyetemista srác életveszélyesen megsérült, még nem biztos, hogy túléli – ha nem sikerül megmenteniük az orvosoknak, akkor Cauthronnak újabb vádponttal kell szembenéznie és súlyosabb büntetésre számíthat.

Betörőt üldöztek

Információk szerint a zsaruk a 24 éves Tyquel Zanderst üldözték, amikor összeütköztek a fiatalok kocsijával. Zanders a gyanú szerint betört az egyik rokona otthonába, majd ellopta az autójukat. A rendőrség szerint elvette az autó kulcsait, és elhajtott, a rendőrök pedig üldözni kezdték. Zanders áthajtott a piros lámpán, a rendőr követte tovább, de már nem tudta elkerülni az ütközést a lányokkal. A betöréssel gyanúsított Zanders ellen eljárás indult.

Gyászolják a pomponlányokat

Több tucatnyi részvétüzenetet kapott már a gyászoló család, az ismerősök nem akarják elhinni, hogy Maggie és Caroline meghalt. A két lány gimnáziuma a következőt nyilatkozta:

Miközben Maggie Dunn és Caroline Gill tragikus halálát gyászoljuk, gondolatban a családdal, barátokkal vagyunk. Életvidám természetük és ragyogó mosolyuk jobban hiányozni fog, mint azt el lehetne képzelni.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright; Igaz történet alapján – A beszállító – videó

Tom Cruise új filmje egy elképesztő igaz történetet dolgoz fel. Barry Seal amerikai pilóta volt, aki a Pablo Escobar-féle...

Előkerült a nő, aki elvette Harry herceg szüzességét egy kocsma mögött – fotók

2001-ben történt az eset, hamar végeztek. Nemrég meg Harry herceg könyve, amely több érdekes, eddig nem hallott történetet tartalmaz,...

Ukrajna legitim katonai célpontnak tekinti Moszkvát..

Ha a háború úgy alakul Kijev egy percig sem fog hezitálni, hogy tűz alá vegye az orosz fővárost. Legitim...