15.2 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

Hiába várták Kőmlőn Varga Irén énekesnőt, nem ment, mert máshova ment, eltévedt, a 350 km-rel odébb lévő Komlóra ment..

Dátum:

Megosztás:

Kömlő, Komló, .. pedig annyira egyformák, gondolhatta Varga Irén, ..  na de Kömlőn várták, Komlón pedi nem várták, .. így lemaradt a jó kis buliról, .. íme a történet:

Tegy fel a kezét, akit meglep, hogy Varga Irén nem jelent meg egy szombatra tervezett fellépésén! Senki?

Nos, a dolog természetesen nem ennyire egyszerű. Hősnőnk ugyanis útnak indult annak rendje és módja szerint és meg is érkezett a célállomásra, ahol azonban hiába kereste a színpadot, ahol elővezethette volna “művészetét”. Aki azt gondolja, hogy a netes hírességet átverték, az hatalmasat téved.

Varga Irén,Kőmlő,Komló
Fotó: YouTube

Irénünk ugyanis saját magát verte át, vagyis inkább a földrajzi, olvasási és értelmezési képességei tettek keresztbe a bulinak. A fellépés ugyanis a Kömlői fesztiválon lett volna esedékes délután négy órakor, de az “énekesnő” ebben az időpontban éppen Komlón kereste a sokadalmat. Persze akár elkezdhetett volna kapkodni is és megpróbálhatott volna padlógázzal átjutni oda, ahol valóban várták, de mivel a két település között 350 kilométer feszül, jobban járt, ha inkább hazafelé vette az irányt.

Varga Irén,Kőmlő,Komló
Fotó: Facebook

A blamázsról egy kömlői polgár számolt be lapunknak, aki ugyan nem Irénke miatt látogatott el a fesztiválra, de szórakoztatónak találta a történetet. Nos, igaza van…

ripost nyomán

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Még előtte állt az egész élet: barátja szeme láttára zuhant a mélybe a 23 éves lány

Barátja szeme láttára vesztette életét egy fiatal nő. Még előtte állt volna az egész élete. A Romániából származó Nane-losana Bodea május...

Az a helyzet, hogy megöregedtél, kisanyám

Azt hitted, hogy nem fog megtörténni, ugye? Azt hitted, hogy megúszod, mert veled és a testeddel ilyesmi nem...

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint az Azovsztal acélgyárban állomásozó egységek vezetői parancsot kaptak embereik életének megmentésére.

Elhagyták az ukránok az Azovsztal acélgyárat.. Hétfőn több száz embert evakuáltak az acélműből: ez volt utolsó menedékhely a városban,...

Hatalmas nemzeti lobogó ékesíti a megújuló Citadellát

Nem egészen három hónap alatt valósította meg a ZÁÉV a grandiózus lobogót és annak tartozékait. A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Market...