13.9 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

Hiába segítőkutya, nem engedte felszállni Rustyt és szívbeteg gazdáját egy budapesti sofőr a buszra.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a szívbeteg Maja nem tett szájkosarat segítőkutyájára, Rustyra, emiatt került összetűzésbe a 22-es busz sofőrjével.

Maja hiába mutatta be igazolványát, ami bizonyítja, hogy segítőkutyája van, a sofőr tovább erősködött.

Márpedig a segítőkutyáknak munkájukból adódóan nem szükséges szájkosarat viselniük a tömegközlekedési eszközökön.

„Mindenekelőtt szeretnénk bocsánatot kérni a kedves utasunktól a történtek miatt. Annak érdekében, hogy a jövőben hasonló eset ne forduljon elő, a járművezetővel szemben szükséges intézkedéseket megtettük”

– írta megkeresésünkre a Volánbusz Zrt.

„Társaságunk számára rendkívül fontos a közszolgáltatóhoz méltó magatartás tanúsítása. Ez alapvető elvárás a munkavállalóinkkal szemben, melynek teljesítésére oktatások és személyes megbeszélések keretében készítjük fel munkatársainkat.

Emellett az új és a már állományban lévő kollégáink rendszeresen részesülnek utasjogi képzésben is, az elsajátítandó tananyag középpontjában pedig a speciális igényű utasaink segítése és tájékoztatása áll”

 tették hozzá.

blikk nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...