23.3 C
Budapest
2022. augusztus. 11. csütörtök

Hiába jelezték a vízműveknek, napok óta ömlik a víz Budaörs utcáin – videó

Dátum:

Megosztás:

Hiába jelezte a budaörsi önkormányzat és a lakóközösség a Fővárosi Vízműveknek a a problémát, azt nem orvosolták munkaerőhiány miatt.

Világszerte több területen lépett fel munkaerőhiányl, s ez alól a vízművek sem kivétel. Elárasztotta Budaörs főutcáját a víz, ugyanis a városban csőtörés történt, ám hiába jelezték a lakók és önkormányzat is többször a problémát, nem kaptak segítséget.

– A hibát mi bejelentettük nem egyszer, hanem többször írásban a vízvonalon, e-mailben, és várjuk azt, hogy a Fővárosi Vízművek kivonuljon és megállapítsa a hiba jellegét. Utána pedig azt el is hárítsa természetesen – nyilatkozott a Híradónak Lőrinc Mihály műszaki osztályvezető.

A Fővárosi Vízművek igazgatója kifejtette, hiába tudnak a problémáról, a munkaerőhiány miatt nincs elég emberük a javításra. A hőségre való tekintettel pedig – ha nem okoz gondot – hagyják folyni a vizet.

– Nagyon nagy számú meghibásodás fordult elő a területen, és nyilván a több lakost érintő ügyeket vettük előre. A többi munkát a következő napokban fogjuk majd elvégezni – mondta Csörnyei Géza üzemeltetési igazgató.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Nem valami jó hírek, még ha elméleti síkon is..

Egy apró változás elpusztíthatja a Földet és az összes bolygót Tudományos szimulációk azt sugallják, hogy a külső bolygók mozgásának...

Újabb háború törhet ki Európában

Nagy az esélye annak, hogy Koszovó és Szerbia között ismét fegyveres összetűzés alakuljon ki – nyilatkozta a sajtónak...

Nincs veszélyben hazánk zöldtőkéje

A fakitermelésre vonatkozó rendkívüli szabályok akkor lépnek életbe, ha az energiakrízis eljut arra a szintre, amikor a lakossági...

Angol extábornok: Putyin atomfegyvereket fog bevetni

Oroszország már többször fenyegetőzött azzal, hogy beveti nukleáris fegyvereit. Egy brit volt tábornok szerint a veszély valós. Úgy...
facebook