15 C
Budapest
2022. május. 18. szerda

Hevesi Tamás közölte a rossz hírt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Hevesi Tamás a TV2 A Nagy Duett miatt hagyja el a kispadot.-írja az nb3.hu.

Hevesi Tamás közölte a rossz hírt

Rendhagyó ok miatt távozik a BLSZ I-ben szereplő Ferencváros szurkolói csapatának, az FFC-nek a kispadjáról Hevesi Tamás, aki a csütörtöki II. Kerület elleni Budapest Kupa mérkőzésen irányította utoljára a csapatot, mert A Nagy Duett című műsor miatt nem jutott volna elég ideje a csapat irányítására.

Egy időre biztosan különválnak Hevesi Tamás és a Ferencváros szurkolói csapatának útjai. Az ismert zenész és edző a csütörtöki II. Kerület elleni Budapest Kupa mérkőzésen irányítja utoljára a csapatot.

A Vízművek elleni győztes meccs után mondtam el a játékosoknak, hogy búcsúznom kell tőlük – kezdte Hevesi Tamás.

 Ezt a döntést azért kellett meghoznom, mert A Nagy Duett című műsor mellett nem tudtam volna már folytatni tovább ezt a feladatot. Úgy gondolom, hogy a csapat tudja, mit kell tennie. Rengeteg dolgot átvettünk, rengeteget fejlődtek. Tiszta szívvel, de természetesen fájó szívvel adom át a csapatot.

Láthatóan függött a csapat szereplése a személyedtől, hiszen amikor egy ideig nem voltál a játékosokkal a bajnokság közben, gyengébben szerepelt FFC. Mit gondolsz, mi lesz utánad?

 Nagyon szeretem ezt a közösséget, nagy tisztelettel vagyok feléjük. Azt gondolom, ha arról az útról, amit elkezdtünk nem térnek le a fiúk, akkor elérhetik azt a célt, amelyet kitűztünk magunk elé, ott tudunk lenni a középmezőnyben. Nem szeretek ajánlani senkit, mert ha nem felel meg, akkor én vagyok a hibás. Ezúttal mégis én ajánlottam az utódomat az FFC-nek. Földesi Károly a női válogatottnál dolgozott mellettem, valószínűleg ő lesz a csapat edzője, és azt gondolom, hogy megállja majd a helyét.

Úgy tudjuk, magasabb osztályú csapatoktól is megkerestek?

Valóban volt több lehetőségem, és a futballtól ezután sem szeretnék eltávolodni. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de biztos vagyok benne, hogy fog még velem találkozni a futballszeretők közössége.

Forrás: zene.hu

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Leszakadt az óriáscsúszda a gyerekek alatt egy víziparkban – Videó

Az indonéziai Surabayában működő Kenjeran Aquaparkban május 7-én brutális baleset történt: a létesítmény egyik spirál pályájú, fedett vízicsúszdájának...

Hajszálon múlott a diplomáciai botrány: Gagarin fogdosta II. Erzsébetet

Alighanem uralkodása egyik legkellemetlenebb pillanata volt II. Erzsébet királynőnek, amikor fogadta egy vacsorára Jurij Gagarint. A világ első űrhajósa...

Ukrajnát nyílt fegyveres támogatásáról biztosította az EU biztonságpolitikai főképviselője

Josep Borrell megígérte, hogy Kijev sosem fog kifogyni a katonai eszközökből. Az Európai Unió nem fogja hagyni, hogy Ukrajna...

“Igen” – Finnország parlamentje döntött a NATO-tagságról

Finnország és Svédország "kéz a kézben" viszik végig csatlakozási folyamatukat. A finn parlament kedden 188 támogató és 8 ellenző...