9.2 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Hetvennyolc nővel végzett a hírhedt orosz sorozatgyilkos

Dátum:

Megosztás:

Oroszország leghírhedtebb sorozatgyilkosát további 56 gyilkosságban találták bűnösnek hétfőn, így összesen 78 ember halála miatt ítélték el.

Az egykori rendőr évekig azzal foglalkozott, hogy elrabolta áldozatait, majd megölte őket. A nyomozók a mániákus sorozatgyilkost 2012-ben fogták el, az első gyilkosságok után húsz évvel.

Mihail Popovnak, az utóbbi évszázad leghidegvérűbb orosz sorozatgyilkosának ügyében hozott ítéletet hétfőn az irkutszki bíróság. Az angarszki ámokfutó néven ismert Popov 6 év alatt, 1994 és 2000 között követte el a példátlan gyilkosságsorozatot.

A gyilkosra több mint tíz évig vadászott a rendőrség. Nem hagyott egyetlen nyomot sem maga után, nem vétett egyetlen hibát sem. Végül az egyik áldozaton találtak a nyomozók DNS-mintákat. Angarszk városában 230 ezer férfitól vettek DNS-mintát, ezek között találták meg az egyezést Popovéval. A szembesítésen beismerte, hogy minden áldozatával fejszével végzett egy kietlen helyen.

2012 óta tölti börtönbüntetését, eddig 22 nő meggyilkolását tudták rábizonyítani, hétfőn azonban további 56 nő megöléséért is elítélték, így 78-ra emelkedett a most 54 éves Popov áldozatainak száma.

A férfi ügyvédje fellebbezett az ítélet ellen, és keresetet nyújtott be azért, hogy az időközben nyugalmazott rendőr továbbra is kapja a nyugdíját.

forrás: M1

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...