20.6 C
Budapest
2023. szeptember. 30. szombat

Heti horoszkóp: olvasd el, a csillagok szerint mi vár rád ezen a héten!

Dátum:

Megosztás:

Heti horoszkóp

Kos

03.21 – 04.20

Szerelem: A szerelem és a barátság témakörének konfliktusát jelzi a mai napi csillagállás. Ez jelentheti azt, hogy önnek fáj, ha a kedvese inkább a barátaival tölti az estéit. De fordítva is megeshet: a kedvesének esik rosszul, ha ön túl sok időt áldoz a barátnőire vagy a hobbijára. Ne hanyagolja el a kedvesét! Megoldás lehet a problémára, ha közös barátaik is vannak, és ha találnak olyan szabadidős tevékenységet, amit együtt is élvezhetnek. Emiatt összeveszni igazán kár lenne. Karrier: A Merkúr hátrálása az anyagiak házában azt jelzi, hogy valamit elmulasztott, amit sürgősen be kellene pótolnia. Még semmivel sincs elkésve, de jövő héten talán már nem lesz ez igaz.

Bika

04.21 – 05.20

Szerelem: Egy munkahelyi szerelem édes lehet, és még inspiráló is. Mindaddig, amíg ön tudja irányítani a dolgokat, és persze nem veszti el a fejét. Márpedig ez utóbbi önnél könnyen mehet. Ha túlságosan belehabarodik az illetőbe, akkor a kapcsolat nagyon fájóvá válhat, főleg, ha lehetetlen. Ezért nős emberrel még akkor se kezdjen, ha ön is el van köteleződve. Ha mégis megteszi, akkor semmiképpen ne hagyjon nyomokat. SMS-ek letiltva! Ezekkel még évek múlva is tönkreteheti a tartós kapcsolatát. Karrier: Jól végzi a munkáját, sokat és szépet képes alkotni. A szépre, jóra való energiáit a munkájára is képes fordítani, és ha így tesz, nagyon jó pénzt kaphat érte. Valami mellékesre a munka terén is ráakadhat.

Ikrek

05.21 – 06.21

Szerelem: A jegyében járó Vénusznak és Holdnak köszönhetően szép hétre számíthat. A kedvese sóvárog önre, és mindent megtesz annak érdekében, hogy kedveskedésével elhalmozza önt. És ugyanez viszont is igaz. Ha pedig még (vagy már) nincs párja, akkor itt az ideje, hogy a legjobb formáját hozva tegyen egy próbát a másik nem körében. A szépsége különösen a hét második felében növekszik, a kisugárzása érdekessé és ellenállhatatlanná teszi önt. Karrier: Minek is tagadná, vágyik a pénzre. Ez jó, mert ez lendíti önt előre a továbblépéshez. Szakmailag, szellemileg is fejlődhet, és ehhez most még akár tanulni sem lenne rest. Tegyen úgy!

Rák

06.22 – 07.22

Szerelem: A kedvesével most nagyon egyek tudnak lenni, lévén a Hold a Vénusszal áll együtt. A közös célok elérése érdekében közös lakásszépítésbe is kezdhetnek. Ha együtt alakítják tökéletessé és harmonikussá a környezetüket, akkor abban hosszú évekig boldogan élhetnek majd együtt. A nem fejlődés valójában leromlás ezen a téren is. Különösen, ha régi házban laknak, lehet nagyon időszerű a felújítás. De adjon teret a társa ízlésének, vágyainak is! Karrier: Nagyon nehéz, munkás napokra számíthat, ami jócskán próbára teszi az erejét és a türelmét is. Ha nem vigyáz, ha nem piheni ki magát, még valami munkahelyi baleset is előfordulhat.

Oroszlán

07.23 – 08.23

Szerelem: A Hold az ön jegyén halad át a hét második felében: amúgy is nagyfokú érzékenysége és érzelmessége már az egeket verdesheti. A társa örül ugyan annak, hogy ezt kifejezésre juttatja, de próbálja meg ne nagyon rámászós formában megtenni ezt. Ha úgy látja, hogy a kedvese nem hasonló módon reagál, akkor egy kicsit fogja vissza magát. Mérsékelten még a féltékenységét is felkeltheti, de csak annyira, hogy ez ne borítsa fel a kapcsolatukat. És hát magában sem lehet megbíznia: „hajlik, mint a nád”. Karrier: A hét elején érdemes fontolóra venni a távolabbi karrierterveit. Jó alkalom adódhat ugyanis arra, hogy erről beszélgessen is a főnökével. A vágyait most könnyebb valóra váltania.

Szűz

08.24 – 09.22

Szerelem: A párja egyszerre akarja megváltoztatni önt, és ugyanakkor stabilizálni a helyzetüket. Most minden azon múlik, hogy ebben mennyire partner, és hogy a kedvese mennyire ügyes és kedves e tevékenységében. Ha az elvárások túl nagyok, ha önben csak kicsit is lankad a megfelelési vágy, akkor ennek a folyamatnak könnyen lehet kenyértörés a vége. De még rosszabb, ha úgy vannak együtt, hogy közben már semmi sem köti össze az önök szívét. Hát ezeket kell nagyon átgondolnia mostanában. Karrier: A hét elején a Hold karrierista magatartásra sarkallja önt. Jól is teszi, ha beszél a főnökével. Valamilyen pályamódosítást is fontolgathat, de a végső döntéssel inkább várjon még a hét végéig!

Mérleg

09.23 – 10.23

Szerelem: A szerelembolygó a gondok házában jár: ez gondolkodóba ejti, de egyben gondoskodóvá is teheti önt. Az biztos, hogy a szerelem, a párkapcsolat, és általában a külvilággal való kapcsolat most éppen nem könnyű. De ha ezt elfogadva irányítja a tetteit, ha nem magára, hanem másokra gondolva teszi, amit tesz, és mondja, amit mond, akkor a rosszat is jóra fordíthatja. Akkor a magasrendű, tündéri oldalát éli meg még a szerelmi bánatoknak is. A szív felnyílik önben. Ez csak szenvedés árán megy. Karrier: Ha a munkahelyén magasak az elvárások, az még csak hagyján. De ha olyanok a munkakörülmények, hogy az egészségkárosodással járhat önre nézve, akkor inkább keressen más helyet!

Skorpió

10.24 – 11.22

Szerelem: A Nap a kapcsolat házában jár: a kedvesében most saját magára ismerhet. Sajnos nem biztos, hogy mindenben a legjobb oldalára. De ez is jó, mert így legalább könnyebben megbocsátja neki is azokat a hibákat, amik önben is megvannak. Ez nem jelenti azt, hogy nem beszélhetnék meg, hogy közös erővel próbálnak meg úrrá lenni a bajokon. Elkezdhetnek például együtt fogyókúrázni, túrázni, vagy másféle sportot űzni. A legjobban egy tánctanfolyammal járnának mind a ketten. Karrier: A munkahelyi helyzet változásai másokat megviselnek, önt azonban kifejezetten inspirálja ez az átalakuló helyzet. Sőt: irányítani is képes az eseményeket.

Nyilas

11.23 – 12.21

Szerelem: A hét elején a kiegészítő jegyén halad át a Hold: kedvesében újra élednek az érzelmek, szerelemre gyúl, és ellágyul ön iránt. Ne kedvetlenítse el őt elutasító magatartásával! Inkább keresse ön is az oldódást a szerelemben, és feledje el néhány szerelmes, boldog óra erejéig a teendőket, a kívánságokat, az elvárásokat, és a kötelességeket. Ha nehéz önnek az ellazulás, akkor segíthet magán egy kis magnézium-pótlással. A fűszerek közül a fahéj és a vanília segíthetnek. Karrier: Ha a főnöke akarata az önével találkozik, akkor nem lesz semmi baj. De ha kétfelé húznak, és ezt nem is rejti ön véka alá, akkor baj lehet belőle. Ha nincs más alternatívája, jobb, ha visszafogja magát.

Bak

12.22 – 01.20

Szerelem: A szerelmet is az otthonában találja meg most, ami azért is nagy szerencse, mert éppen ez köti le minden figyelmét és gondolatát. Persze az megeshet, hogy éppen egy költözés is fűszerezi az otthoni élete forgatagát, de minimum annak megújítására, élénkítésére törekszik ön is. Annál kitartóbb lehet e törekvéseiben, minél mélyebbek az érzelmei, minél szerelmesebb ön. Ennél fogva természetes, hogy a fiatalok előnyben vannak ezen a téren. Karrier: A munkájában nehéz helyzetekre számíthat, akár még a törvény, a hatóság embereivel is szembesülnie kell. Akkor persze nincs semmi baj, ha a könyveléssel és a tisztasággal minden rendben van.

Vízöntő

01.21 – 02.18

Szerelem: Bár kifelé változatlanul konzervatív arcát mutatja, de belül forrong, átalakul. Valójában a szerelemben érezheti és élheti meg leginkább azt a nagy felszabadulást, amit a Plútó jegyváltása okozott önben. A szexualitásban is van mit fejlődnie: beszerezhet egy tantra könyvet, vagy tanulmányozhatja a káma szútrát. Bár ön szeret titkolózni, ezt a dolgot most mégis meg kellene osztania a kedvesével is. Együtt fedezhetik fel újra önmagukat. Karrier: Vállalkozóként sikeresnek érezheti magát, és van is módja rá, hogy még előbbre lépjen. Itt az ideje a nagy tervek valóra váltásának. Alkalmazottként akkor éli meg jól a munkáját, ha kedvére való, amit csinál.

Halak

02.19 – 03.20

Szerelem: A kedvese kötözködő hangulatban van, a legjobban tenné, ha inkább mindent ráhagyna. Persze lehet, hogy a társa épp az ellenállására vágyik. Valójában néha sava-borsa a veszekedés a szerelemnek. De legyen mértéktartó a fűszerezéssel! Ha már nagyon csípős a dolog, akkor azt senki sem szívesen nyeli le. A civódásokat pedig mindig fejezze be öleléssel, csókokkal. Ha így tesz, szép éjszakái lesznek a kissé felhős-borús nappalok után. De minden jó, ha vége jó. Karrier: A hivatás, az egzisztencia nagyon fontossá vált, de azért figyeljen oda rá: vajon ez nem csak menekülés-e a magánéleti gondok elől? Mindenképpen továbbléphet, de ne hanyagolja el az élet más kérdéseit sem.

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Váratlan dolgot tettek az oroszok éjjel, ez az ország sodródhat bele a háborúba

Lehetséges légtérsértést észleltek a román hadsereg radarjai péntekről szombatra virradó éjszaka, amikor Oroszország újabb légitámadást intézett a román...

Kiakadtak a rajongók Beckham tettén, amikor szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert…

David Beckham ismét megosztotta a követőit legújabb videójával, amelyen szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert. Éppen Victoria Beckham párizsi...

Milliókat keres ez a gyönyörű lány azzal, hogy a kerek fenekével lufikat robbant – fotó

Egy fiatal nő nem gondolta volna, hogy az egyik rajongója fura kérdéséből üzleti vállalkozást fog indítani, azonban mégis...

Egyre durvul a migránsőrület – képek, videó

Drótvágó, létra, bot, csőre töltött éles lőfegyver... – át akarnak jönni az illegális migránsok a kerítésen - írja...