Hirmagazin.eu
Főoldal » Heti horoszkóp: a Nyilasoknak beteges idő következik, de az Ikreknek se lesz rózsás a helyzetük
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Heti horoszkóp: a Nyilasoknak beteges idő következik, de az Ikreknek se lesz rózsás a helyzetük

Mi vár ránk a csillagok szerint? A Blikk nagy heti horoszkópjából kiderül!

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Szerelem: Uralkodó bolygója sötét házon halad át, ezért hajlamosabb lehet a szokásosnál negatívabban látni a dolgokat. Semmi sem annyira rossz, mint amennyire azt látja.

Egészség: A tudattalanba lenyomott szorongás leginkább a fogak, csontok táján okozhat problémákat, különösen akkor, ha a baj a kötelezettségeivel függ össze.

Munka, pénz: A munkahelyi viszonyok változóban vannak, de lassan tisztázódik a helyzet. Jó időszak ez az új lehetőségek keresésére. Beszéljen a főnökével!

Bika (IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: A helyzete még mindig a folytonos megújulást írja elő. A jó hír, hogy egyre könnyebben megy az alkalmazkodás. Az utóbbi időben szokatlan rugalmasságra tehetett szert.

Egészség: A legjobb esetben a lelke is hajlékonyabbá vált, ezért most a Bika jegyűek tudnak legjobban alkalmazkodni a vírusokhoz is.

Munka, pénz: A mások pénzével kapcsolatos terveit illetően nem lesz egyszerű a dolga. Vagy azért, mert nehézségekbe ütközik valamihez befektetőket találni, vagy a hitelezői szorongathatják önt módfelett.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

Szerelem: Szerelmes napokat élhet át, ám ez a szerelem most valahogy más, mint a többi. A könnyűség hiányzik belőle, súlyos terhet érezhet a lelkén.

Egészség: Egy aprócska lyuk a fogán, ha nem kezelteti, komoly tályoggá fejlődhet. A fogínye begyulladhat, akár hosszas kezelésekre szorulhat.

Munka, pénz: Akaratának semmi nem állíthat akadályt, csak a családja, vagy azzal kapcsolatos kötelezettségei. A gondok felett nem hunyhat szemet!

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Szerelem: A hét első napjain a Neptunusszal fényszögbe kerülő Hold teheti ingataggá. Ezért könnyen válhat csalfává, és ezzel megbánthatja a kedvesét.

Egészség: Az érzelmi élete a gyomortájékon is nyomot hagyhat. Semmiképpen ne fogyasszon alkoholt! Megfázás tünetei is okozhatnak problémát.

Munka, pénz: A munkahelyén meggyűlhet a baja a kommunikáció terén. Sajnos még az sem feltétlenül segít, ha kerüli a kollégái társaságát.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.)

Szerelem: A Vénusz még csak közelíti a kiegészítő jegyét, de a sziporkázó jó érzés, ami önre rátör, akár már most meggondolatlan cselekedetekre sarkallhatja. De ez a továbblépés, a fejlődés motorja épp.

Egészség: A nagy rohanásban könnyen eleshet, s zúzódásokat vagy akár nagyobb sérüléseket is szerezhet. Ha csontja törik, akkor azt vegye nagyon komoly figyelmeztetésnek: ideje lassítania a tempón!

Munka, pénz: Rengeteget dolgozik, a karrierje építésén vagy a puszta egzisztenciája megtartásáért. Ezzel rendkívüli mértékben megterheli a szervezetét.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.)

Szerelem: Egy munkahelyi szerelem nem lehet több puszta flörtnél. Ezért csak akkor menjen bele, ha nem bánja, hogy nem lesz folytatás. A konkurencia túl erős.

Egészség: Legvalószínűbben a combok és a máj környékén lehet vagy lehetett baja az utóbbi időben. Most talán egy új módszer gyógyulást hoz.

Munka, pénz: Még mindig rengeteg a munkája, de lassanként fellélegezhet: nemsokára engedni fognak azok a szorító kötelek, amelyek szinte fogva tartják.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.)

Szerelem: Már megszokta, hogy a társa zaklatottságát hogyan kezelje. Ám valami váratlan dolog a szokottnál is különösebb hangulatba hozhatja a kedvesét.

Egészség: A kora téli nátha önt is elérheti, ne szaladgáljon felelőtlenül, fejfedő nélkül az utcán! Megmagyarázhatatlan panaszai is lehetnek, legyen szó hirtelen gyomorrontásról, furcsa rosszullétekről.

Munka, pénz: A kis szerencsebolygó jó anyagi lehetőségeket teremt. Egyelőre a nagy meggazdagodás még elkerüli, vagy inkább úgy mondanám, hogy várat magára. De kitartással oda is el fog jutni.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)

Szerelem: Az otthonával, avagy valamelyik családtagja betegségével kapcsolatosan szaporodhatnak meg a gondjai, semmint a maga baja miatt. A kedvese, ha beteg, akkor az maga a végítélet.

Egészség: Ha el is kapja egy kisebb nátha, megfázás, valószínűleg nem is lesz ideje vele törődni, annyira leköti egy hozzátartozója ápolása.

Munka, pénz: Ha pénzügyekben döntésre kényszerül, még véletlenül se hallgasson a szívére! Most az esze diktálja kizárólagosan a jó megoldásokat.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.)

Szerelem: Egy új szerelem lehet kilátásban, amely, mint a villám, úgy csap le önre. Ez a szerelem ennek megfelelően égi és lehetetlen lehet.

Egészség: Beteges időszaknak nézhet elébe. Leginkább a különféle vírusokkal, megfázásos megbetegedésekkel lehetnek elhúzódó problémái.

Munka, pénz: A munkája nem kevés, ám különösen, ha saját üzlete van, akkor az nagyon sokat el is vihet a bevételből. Ha azonban hosszú távra tervez, ne sajnálja az áldozatot.

Bak (XII. 22.–I. 19.)

Szerelem: Jó bolygóállásokkal köszönt be ez a hét. A Vénusz és a Plútó is önnel tart: szépülhet és szenvedélyessé is válhat ezen a héten. Ez a kettő a legjobb eszköz arra, hogy valakit magába bolondítson.

Egészség: Az uralkodó bolygóját érő kellemetlen uránuszi fényszög inkább csak a külföldön tartózkodó Bakokat sújthatja, valamilyen baleset lehetséges.

Munka, pénz: A pénzért rendkívüli erőfeszítéseket kell tennie. Másféle hozzáállást kellene tanúsítania az anyagiak terén, ha jót akar magának.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.)

Szerelem: A hatalmi viták befelhőzhetik egy kapcsolat egét akkor is, ha régi, megszokott társról van szó. Valahogy ön is több szabadságot követel magának, ugyanakkor úgy érzi, a társa egyre inkább kötné.

Egészség: Uralkodó bolygóinak kedvezőtlen fényszöge miatt ön lesz az, akit biztosan nem kerül el a nátha az elkövetkező időszakban. A legjobb, ha már a hét elején bevásárol papír zsebkendőből.

Munka, pénz: Rengeteg a munkája, ami miatt alig marad ideje a karrierje építésére. Ne is csodálkozzon, hiszen tudja jól: a jó eredmény még nem feltétlenül jár az elismeréssel. Ehhez taktikusabbnak kell lennie.

Halak (II. 19.–III. 20.)

Szerelem: Jók a kilátásai a szerelemben, a házasságban. Annyira, hogyha eddig még nem lenne házas, most akár még arra is rászánhatná magát. Természetesen önnél ez csakis hirtelen felindulásból lehetséges.

Egészség: A gondok házán áthaladó Szaturnusz nyomását érezheti: ez már előre jelzi a betegségeket. Még mindig nem késő felvérteznie magát: szedjen dupla adag vitamint, kérjen védőoltásokat.

Munka, pénz: Annál is inkább érdemes erősítenie magát, mivel az ön előtt álló időszak nagy erőfeszítéseket követelhet. Minden téren topon kellene maradnia, ha bírni akarja a munkát, a feladatokat.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Illusztráció: Northfoto

Hasonló hírek

Nézd Te is a csillaghullást

Mazsi

Neked ki a legfőbb ellenséged? Csillagjegyed elárulja kivel légy óvatos a jövőben!

Mazsi

Melyik a legokosabb? A csillagjegyek intelligenciája! Te miben vagy jó?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....
EnglishFrenchGermanHungarian