14.3 C
Budapest
2022. május. 23. hétfő

Heti horoszkóp: 2016. február 8-14.

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Forrás: hirado

A Kos lelkesedése meglehetősen hullámzó, az Ikrek minden energiáját a munkája köti le, az Oroszlán pénzügyi nehézségei egy időre megoldódni látszanak.

heti horoszkóp
Kos (március 21.-április 20.)

Lelkesedése hullámzó, ami nagyon megviseli, mert emiatt alig halad a munkájával. Hiába erőlteti, hogy ne vegye észre senki, nem jár eredménnyel. Hisz a feladatával nem készül el.

Bika (április 21.-május 20.)

Az indulatai vezérlik és a legkisebb nézeteltérés is rettentően feldühíti. Esze ágában sincs kompromisszumot kötni vagy pláne elnézést kérni azoktól, akiket megbántott.

Ikrek (május 21.-június 21.)

Munkájával kapcsolatos gond köti le minden energiáját. Egy új álláslehetőség kizökkenti a nyugalmából. Nem képes dönteni, mert attól tart, hogy később megbánja lépését.

Rák (június 22.- július 22.)

Az elképzelésének megfelelően halad felfelé a munkahelyi ranglétrán, ezért ne legyen elégedetlen. Ne türelmetlenkedjen, hanem dolgozzon még keményebben, a siker nem marad el.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Pénzügy nehézségei egy időre megoldódni látszanak, de ez ne jelentse azt, hogy most két kézzel szórja a pénzt. Jöhetnek még nehezebb napok, ezért fogja vissza a vásárlási kedvét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Alaposan gondolja át minden lépését, mert a rossz döntésének viselnie kell a következményeit. Sokkal jobban jár, ha aggodalmaskodás helyett a megfelelő szakembertől segítséget kér.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A szerelemben csalódás érheti, mert a másik minden ígéretet készpénznek vesz. Igyekszik felvértezni magát, nehogy a szerelmes szíve bajba sodorja. De már késő, most a páncél sem segítene.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Családjában felmerülő gondokat csak együtt képesek megoldani. Tudja, most félre kell tenni a legkisebb nézeteltérést is, mert egységben az erő. Jó, hogy optimizmusa töretlen.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Egy kellemes és izgalmas találkozásban lesz része, de még ne vegye készpénznek, mert nem ő az igazi. Járjon nyitott szemmel, mert ahogy a mondás tartja, ami késik, az nem múlik.

Bak (december 22. – január 2.)

A fölösleges kockáztatást ajánlatos elkerülnie a magánéletében és az üzleti világban egyaránt, mert csak vesztesként kerülhet ki. A csillagok állása most nem kedvező, fogadja el!

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A munkahelyén hatalmas nyomás nehezedik a vállára, mert a határidő szorítja. Lazításról vagy korai hazamenetelről ne is álmodozzon. Mindennek, a pihenésnek is eljön az ideje.

Halak (február 20. – március 20.)

Fogyasszon sok vitamint, mert sajnos nagy a meghűlés veszélye. Betegen, ha nem muszáj, akkor ne menjen dolgozni. Maradjon inkább otthon, hogy ne fertőzzön meg másokat.

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Zelenszkij szerint természetes, hogy az ukrán férfiaknak háborúba kell menniük (és meghalni dicsőség), és ez miatt nem hagyhatják el Ukrajnát, erről rendelet szól, a...

Az elnök össze-vissza beszél, szerinte Őhelyette inkább „talán a fiukat elvesztő szülőkhöz” kellene címezni a petíciót..., de ezt...

Horvátországban a rendőrök simán lelőttek két szurkolót..

A Hajduk Split labdarúgócsapatának több száz szurkolója került összetűzésbe a rendőrséggel szombaton Zágráb közelében. A bajnokság utolsó fordulójában a...

Ez nagyon csúnya dolog volt: Joe Biden megint összevissza beszélt, az orosz vezetők kinevették, nem hogy orvost küldtek volna hozzá! Szégyelljék el magukat!..- Szólj...

Joe Biden amerikai elnök nehezen tudja ellátni feladatait. Ezt május 22-én, vasárnap jelentette be Dmitrij Medvegyev, az Orosz Föderáció...

Oroszlánnal játszott az elmebeteg látogató, leharapta az újját – videón a szőrnyű tragédia (18+)

Vérfagyasztó pillanatoknak lehettek szemtanúi az állatkert látogatói Horrorfilmbe illő jelenet játszódott le a Jamaicán található állatkertben. Az egyik látogató túl...