11.6 C
Budapest
2024. február. 24. szombat

Heti horoszkóp: 2015. június 29.-július 5.

Dátum:

Megosztás:

horoszkop4
2015. 06. 28. – 18:20
forrás: hirado.hu

A Rák szinte megállás nélkül dolgozik, a Mérleg most okosan használhatja ki a lehetőségeit, a Halak gondolatait szívügyei megoldása foglalja le.

Kos (március 21.-április 20.)
Minden erejét össze kell szednie, ha szeretne sérülés nélkül kikerülni egy elég kényes helyzetből. Az őszinteség most nem segít, szüksége van egy kis mellébeszélésre is.

Bika (április 21.-május 20.)
Csak akkor tudja saját érdekeit érvényesíteni, ha kiáll önmagáért. Ne várja el, hogy mások intézkedjenek az érdekében, mert az hosszú távon biztos nem vezet jóra.

Ikrek (május 21.-június 21.)
Felnagyítja még a legcsekélyebb problémákat is, és minden megjegyzést túlságosan a szívére vesz. Igyekezzen elrejteni és nem kimutatni a sebezhetőségét, érzékenységét!

Rák (június 22.-július 22.)
Szinte megállás nélkül dolgozik, csak a határidők lebegnek a szeme előtt, de időnként jusson eszébe, hogy nem csak a munka létezik. Pihenésre, szórakozásra is szüksége van.

Oroszlán (július 23.-augusztus 22.)
Túlságosan mereven ragaszkodik az elképzeléséhez, holott ezzel sokat árthat magának. Öröme azonban nem lesz felhőtlen, mert a környezetében élők önként nem engednek.

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)
A környezetében mindenki ideges, feszült és rohan, de ez ne készttesse arra, hogy ön is felvegye ugyanezt a mentalitást. Inkább tudatosan lassítson, és kerülje az összeütközést.

Mérleg (szeptember 23.-október 22.)
Okosan használja ki a lehetőségeit, ne akarjon mindenkinek megfelelni, csak a saját szekerét tolja. Ne higgye, hogy önző lesz, ha végre elveszi azt, amit a sors felkínál önnek.

Skorpió (október 23.-november 21.)
Egészségével kisebb gondok lehetnek, ne halogassa a szükséges a rutinvizsgálatokat. Hajlamos a végletes gondolkodásra, ezért nem kell azonnal komoly bajtól tartania.

Nyilas (november 22.-december 21.)
Sok mindent elhatároz, amiből azután nem lesz semmi, és ezt rendkívül nehezen viseli. Nyomasztónak érzi, hogy csak egyre jobban felhalmozódnak az elvégzendő feladatai.

Bak (december 22.-január 20.)
Munkahelyén a saját érdekeit egy időre háttérbe kell szorítani, hogy a csapattársaival együtt tudjon működni a közös cél érdekében. Ne lógjon ki a sorból, a munka az első.

Vízöntő (január 21.-február 19.)
Családi vita várható, aminek komoly következményei lehetnek. Őrizze meg hidegvérét és a nyugalmával próbálja lehűteni szerettei indulatait, és békét teremteni.

Halak (február 20.-március 20.)
Szívügyei lefoglalják a gondolatait, alig képes másra gondolni, mint a szerelemre. Álmodozik, és az sem zavarja, ha nincs partnere, mert magáért a szerelem érzésért szerelmes.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este egy romantikus vígjáték – Randiguru – videó

Albert (Kevin James), a jámbor könyvelő fülig szerelmes egy hírességbe: az elbűvölő és gyönyörűséges Allegra Cole-ba (Amber Valletta)....

Olcsóbb és teljes körű hozzáférést szeretne az Xbox Game Pass előfizetőknek a Microsoft

Csak azoknak kell a teljes árat fizetniük, akik kitartanak az Xbox-szal rivalizáló játékkonzolok mellett. Folytatódik az Activision Blizzard felvásárlásával...

Brutális állatkínzás Hajdú-Biharban: fejbe lőtt kutyát találtak – 18+

Egy budapesti állatkórházban próbálják megmenteni a püspökladányi kutyát. A püspökladányi Mancsmentő Állatvédő Egyesület a közösségi oldalán osztott meg egy...

Ahogy drágul az üzemanyag, egyre sűrűbben fordul elő, hogy a benzinkúton fizetés nélkül akarnak távozni..

Fizetés nélkül távozni nem csak a boltokból szokás, a szarkák gyakran a benzinkutakat is úgy hagyják ott, hogy...