21.7 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

Heti horoszkóp 05.21-05.27. – Kiderülnek a Kos titkai, az Ikreknek elengedés kell, a Bakok adósságba kerülhetnek! Rád mi vár ma?

Dátum:

Megosztás:

A hét elején fontos, hogy jelen legyünk és odategyük magunkat. Ne reagáljunk elhamarkodottan, próbáljunk meg türelmesebbek és megfontoltabbak lenni. Kerüljük el a felesleges vitákat a szeretteinkkel, ismerőseinkkel, munkatársainkkal. Koncentráljunk a pozitív dolgokra és legyünk tudatosabbak a költekezéssel kapcsolatban.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit tartogat ez a hét!

Kos

Bármit is szeretnél tenni, tedd meg most. Vedd a kezedben a dolgokat és engedd szabadjára a képzeletet, amely segíteni fog, hogy könnyebben elérd azt, amit kitűztél magad elé. Ez nem az az időszak, amikor mások irányítására kell hagyatkoznod. Eddig titokban tartott dolgok derülnek ki a hét közepén. Addig ne engedd felszínre törni az érzelmeidet valaki iránt vagy valamivel kapcsolatban, amíg nincs a kezedben minden szükséged tény.

Bika

Maradj pozitív a hét elején. Meg fogod találni a megoldást egy munkahelyi vagy személyes problémára. Szánj rá időt, hogy számba vedd az összes lehetőséget, mielőtt reagálnál. Indulj el az életmódváltás útján, kezdj el tudatosan étkezni, rendszeresen edzeni és kivédeni azok csábító ajánlatait, akik nincsenek rád jó hatással. Válaszd meg bölcsen a barátaidat.

Ikrek

Ha energikusan kezded el a heted, akkor az segíteni fog, hogy “kitakarítsd” kicsit az életedet. Szabadulj meg azoktól a dolgoktól, szokásoktól és emberektől, akik már nem szolgálják a jólétedet tovább. Egy kisebb utazás, egy távoli barát, ismerős, rokon meglátogatása jót tehet. A hét közepén terelődjön a figyelmed a pénzügyeidre. A hét végén vegyél részt valamilyen társasági eseményen, jöjj össze barátokkal, ismerősökkel, de ne hagyd, hogy bárkinek is a szava befolyással legyen rád, bízz a döntésedben.

Rák

A szeretet legyen a középpontban a héten. Mondd el, fejezd ki a családod és barátaid felé, hogy mennyire szereted őket és törődsz velük, így bearanyozhatod valakinek a napját. A kedvességhez nincs szükség anyagi háttérre. A hét közepén folytatott beszélgetés a megoldás irányába fog terelni. Mondd el a véleményed, ugyanakkor légy hajlandó formálódni a változásokkal is. Egy régi elképzelés más módon való megközelítése új lehetőségeket nyit meg feléd.

Oroszlán

Ha nem figyelsz oda, könnyen elvesztheted a türelmedet. Vezesd le bölcsen az energiádat. Ne hagyd, hogy a magatartásod problémák forrása legyen a személyes kapcsolataidban. A kemény munkád a hét közepén kifizetődni látszik. Függetlenül attól, hogy munkaváltásban vagy vagy éppen saját vállalkozást indítasz, előrelépésre számíthatsz az életedben. Intelligensen kezeld a pénzed.

Szűz

Számos lehetőséged lesz rá, hogy valami újat tanulj és a felemelkedés útjára lépj a héten, ha hajlandó vagy figyelni az érzéseidre és megfogadni néhány hasznos és bölcs tanácsot hiteles emberektől. Add bele szíved-lelked abba, amit csinálsz. Ne engedd, hogy a hét végén kísértsen a múlt. Varrj el minden szálat és ne engedd, hogy valaki bezavarjon az életedbe.

Mérleg

Tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy segíthess másoknak a hét elején, de úgy, hogy közben te sem szenvedj hiányt semmiben. Egy hasznos segítséghez nem mindig szükségeltetik készpénz. Ne feledd, hogy az emberségességnek és nagylelkűségnek már otthon meg kell kezdődnie. Légy tisztában az anyagi helyzeteddel, ez segíteni fog abban, hogy hogyan állj a jövődhöz. Figyelj az esetleges egészségügyi problémák kivédésére.

Skorpió

Válogasd meg óvatosan a tetteidet és szavaidat. Kicsit tolakodó lehetsz, ha nem figyelsz oda jobban. Tegyél fel kérdéseket és hallgass figyelmesen, hogy elkerülj csúnya veszekedéseket. Ünnepelj meg valakit, akit szeretsz, vagy akivel közelebb álltok egymáshoz. Fizikai változások jót tehetnek most az életednek. Ne csinálj semmi olyat a hét végén, ami megkérdőjelezhetővé teszi a jövődet, a bizonytalanság csak visszarántana.

Nyilas

A hét elején tanúsított pozitív hozzáállásod segíthet egy baráttal, gyermekkel vagy rokonnal való ügyed megoldásában. Fektess be kézzelfogható, hasznos dolgokba annak érdekében, hogy elkerüld a felesleges és értelmetlen pénzköltést. Egy ingatlan vétele vagy felújítása segít elhárítani a meggondolatlan költekezést. Ne feledd a hosszú távú céljaidat.

Bak

Ne hagyd, hogy bárki is rávegyen arra, elhamarkodott döntést hozz pénzügyi, jogi vagy egészségügyi kérdésben. Bármilyen változtatást is szeretnél eszközölni, legyen meg hozzá a kidolgozott terved. Vedd számba a lehetőségeidet és változtass az otthonodban vagy a munkahelyeden annak érdekében, hogy hatékonyabban működhess. Érzelmi kitöréseket tapasztalhatsz a hét vége felé, de ne engedd, hogy emiatt felesleges vitába keveredj a szeretteiddel, ismerőseiddel.

Vízöntő

Az egyszerűség és a mértékletesség legyen a jelszavad a hét elején. A lehetőségeidhez mérten próbáld elkerülni az összetűzést olyan emberekkel, akik folyamatosan rossz döntésekre akarnak rászedni téged. A hét végén koncentrálj magadra. Légy büszke arra, amit csinálsz. Meg fogod találni a helyes irányt és a jövedelmed is gyarapodni fog. Az otthoni fejlesztések és a családi összejövetelek serkentően hatnak rád.

Halak

Pénzügyi gondok merülhetnek fel a hét elején, ha nem fogod vissza magad a költekezésben. Keress gyakorlati lehetőségeket arra, hogyan zárold a forrásaidat, így megelőzve, hogy beadd a derekad a csábításnak. Figyelj az érzéseidre és légy őszinte magaddal. Mi az, amit valóban szeretnél és mit vagy hajlandó megtenni érte? A hét végén koncentrálj a feladataidra, mert ellenkező esetben problémákba ütközhetsz a következő héten.

Forrás: tudasfaja.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki

A legnépszerűbb online játékok, amelyeket 2023-ban adták ki Ahogy a világ egyre inkább digitálissá válik, az online játékok iránti...

Összekapott Németországgal Lengyelország a választás előtt

Az október 15-i lengyel parlamenti választásokba történő beavatkozási kísérlettel vádolta meg vasárnap este Zbigniew Rau lengyel külügyminiszter Olaf...

Vita az infációról, a háborúról és az akkumulátorgyárakról – reakciók a miniszterelnök felszólalására

Orbán Viktor hétfői napirend előtti felszólalására az ellenzéki pártok is reagáltak, majd a kormányfőt a viszonválasz joga illette...

Gyurcsány Ferenc családjából javasolt utódot Orbán Viktor helyére

Megkezdődött a parlement őszi ülésszaka, kemény szócsatával. Orbán Viktor hétfői napirend előtti felszólalására az ellenzéki pártok is reagáltak, majd...