16.3 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

Heti horoszkóp..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ezen a héten, szinte minden csillagjegyűnek hatalmas szerencséje lesz! Nézd meg, te köztük vagy-e!

Kos: 03.21 – 04.20

Szerelem
Maga sem tudja kezelni a haragját, nem csodálkozhat azon, ha a dühe mások elutasításába és rosszallásába ütközik. Van, akiről pedig egyszerűen csak lepereg az a rossz szó, amivel illeti őt. Mások, mint például a kedvese is, pedig azzal a jól bevált módszerrel élhetnek, miszerint legjobb védekezés a támadás.

Ha ezt felismeri, és inkább humorral, iróniával, de nem cinizmussal kezeli a saját és mások dühét, akkor mindjárt egy másik dimenzióba emeli fel a konfliktust. Oda, ahol már lehet rá megoldást találni. És visszatér a szerelem is.

Karrier
Kedvességgel közelítsen afelé az ember felé, akitől szeretne elérni valamit a maga érdekében. De ha nem is tesz semmit, az áskálódásoktól mindenképpen tartsa távol magát! Még hallgatóként se vegyen részt ilyesmiben!

Bika: 04.21 – 05.20

Szerelem
Úgy érzi, teljesen összekuszálódott az élete. Nem feltétlenül ön a hibás a kialakult helyzetért, de abban igen, hogy hajlamos a dolgokat még tovább bonyolítani. Próbáljon meg rugalmasabban alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez, ugyanakkor azokat a megrögzött rossz szokásokat, amik már önt is idegesítik, igyekezzen kiküszöbölni az életéből!

Meglehet, erről felerészben a párja is tehet. De önnek kell megadni a kezdeti lökést. Akár azon az áron is, hogy teljesen átrendezi az otthonát. Megújult tér kell!

Karrier
A karrierjénél, a pozíciójánál is fontosabb most, hogy anyagilag miként viszonozzák a teljesítményét. Ha ezen a téren a hivatásában nem járhat sikerrel, akkor kénytelen lehet más források után nézni.

Ikrek: 05.21 – 06.21

Szerelem
Bár most inkább az okosság és az ész vezérli, azért a szerelmeket és az érzelmeket sem kell kihajítania a repertoárjából, ahogy azt a hátráló Vénusz jelzi. Csak ne kérdezgessen túl sokat a kedvesétől!

A kérdéseket már nyomozásnak, gyanakvásnak érezheti, és ha nincs is mit takargatnia, akkor is elkezdhet félni attól, hogy valamit talán rosszul csinált. Ezzel kihívhatja maga ellen a sorsot: a végén lesz oka a gyanakvásra. Ne tegyen végletes kijelentéseket!

Karrier
Itt az ideje, hogy szélesítse a látókörét, hogy nyitottabb legyen új módszerekre, értékelje mások ötleteit. Persze ez nem jelenti azt, hogy a sajátjait éppen háttérbe kellene szorítania. Legyen minél kreatívabb a munkájában is!

Rák: 06.22 – 07.22

Szerelem
Bizonyos értelemben sötéten láthatja most a szerelmi életét. Mégis ugyanakkor egyre világosabban. Megélheti ezt kiábrándulásként is, de még valószínűbb, hogy az esetleges csalódások az ön tüzét csak még inkább fokozni fogják.

Alighanem most már szerelem szerelemről van szó. Valóban: minden nehézség csak az érzelmek mércéjét adja. És ön nem bukott el ezen a megmérettetésen: ön aztán igazán és mélyen tud szeretni. Így aztán a szerelmét nem is lehet legyőzni.

Karrier
Ön mindig is sokat köszönhetett az emberi kapcsolatainak: a karrierjét most is akkor tudja tovább építeni, ha jó emberek ismeretségét keresi, és rendszeresen kapcsolatban is marad velük. Nem is puszta érdekből.

Oroszlán: 07.23 – 08.23

Szerelem
Rengeteg csábítás érheti a munkahelyén, de ön csak koncentráljon a munkájára. Az efféle kollégákkal folytatott afférból több baja származhat ugyanis, és csak nagyon kevés öröm. Különösen akkor, ha már párkapcsolata van, kár lenne kockáztatnia a biztonságát (még az online flörtölés is tilos!).

A májusi ég és illatok csalogatóak ugyan, de csalafinták is egyben. Inkább sétáljon egy kicsit a szabadban kedvesével, ha unja már szobafogságot, és lépjen fel ön csábítóként. Most a legjobb formáját tudja hozni, csak ne legyen túl rámenős. Inkább a szép, bűvös szavak erejében bízzon!

Karrier
A munkáját élvezi, és kicsit a hivatásába is mintha szerelmes lenne. De az is lehet, hogy egy konkrét személy iránti vonzalom az, ami a munkahelyén tartja önt. A legjobb: a kellemeset a hasznossal ötvözheti (ha nem foglalt a szíve).

Szűz: 08.24 – 09.22

Szerelem
Hívja a szerelem: eljött az idő a nagy érzelmekre. Ha még nincs társa, de a közelében, talán éppen a munkatársai közül kiszemelt már valakit, akkor most olyan elhatározásra juthat vele kapcsolatban, hogy semmi nem állítja meg önt.

Avagy éppen ellenkezőleg: önt szemelte ki valaki, és az illető rohan bele a vesztébe, azaz az önnel való nagy szerelmi kalandba. Lehet ez halálos szerelem is, de ne ijedjen meg, nem lesz gyors lefolyású. Azaz hosszú szép éveket tölthetnek együtt.

Karrier
A munkahelyi kötöttségek most valósággal rabláncra fűzik. Úgy érezheti, nincs esélye a szabadulásra. De, amit készít, az most nagyon szép lehet. A Vénusz segíti önt az esztétika terén.

Mérleg: 09.23 – 10.23

Szerelem
Ha úgy érzi, hogy elkerüli önt a szerelem, akkor valójában arról van szó, hogy nagyon is mélyen érez. Ez a mértékű, vagy inkább mértéktelenségű szerelem már akár fájó is lehet, nem csoda, hogy a lelke inkább letagadja. Persze ez csupán a hétköznapokban lehetséges. Az éjszakái tele vannak érzésekkel, álmokkal.

Valamit elmulasztott, amit legalább az éj sötét óráiban pótolnia kell. De ha sikerül napfényre hozni lelke legmélyebb zugainak rejtelmeit, akkor megélheti a szerelmet. Minden visszahozható.

Karrier
Uralkodó bolygójának hátráló mozgása valamiféle frusztráló érzésre enged következtetni. Talán attól tart, hogy nem értékelik önt kellőképpen. Ez nincs így, de önnek is több önbizalmat kell mutatnia.

Skorpió: 10.24 – 11.22

Szerelem
Ha szeretetre vágyik, akkor szeretetre méltóan is kell viselkednie. Elsősorban kedves szavakkal és gesztusokkal mutathatja ki a kötődését és a jóindulatát. Ha kedvességgel megpuhítja a szerelmét, akkor már tényleg bármit elérhet nála, de a sértődöttség, harag, a régi sérelmek felemlegetése semmire nem vezet.

Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet megbeszélni a bajokat. De ehhez is nagyon kedves hangot kellene megütnie.

Karrier
Nagy fába vágta a fejszéjét, amit most nyomasztó tehernek érezhet. Ne aggodalmaskodjon: hamarosan úrrá lehet ezeken a terheken. Találhat valakit, aki leveszi a válláról egy részét. Lesznek segítői.

Nyilas: 11.23 – 12.21

Szerelem
Az ön számára végre eljött a szerelem ideje. Szépnek és okosnak láthatja most önt bárki, aki csak önre néz. A vonzalom nemcsak az újonnan megismert emberek szívében kelhet életre, de egy régi kapcsolat is felelevenedhet, új erőre kaphat a szívében. Még úgy is, hogy annak idején ez nem volt egy felhőtlen, pláne nem szerelmi kapcsolat.

A régi ellenségesség is esetleg teljesen meglepő fordulatot vehet. Lehet, hogy mindig is titkolt vonzalom volt az utálat mélyén?

Karrier
Főnöki dicséretben nem lesz hiány: úgy látszik, a feljebbvalói szívébe is sikerült belopnia magát. A jó ötletei jó fülekbe jutnak el, és támogatókra találhat. A szorgalma miatt dicséretben, juttatásban részesülhet.

Bak: 12.22 – 01.20

Szerelem
Uralkodó bolygójának hála most olyan tisztán látja a szerelmét, magát és a kedvesét, az egész kapcsolatukat, mint még soha. Szerencsére, ez nem elég indok ahhoz, hogy az illúzióit feladja, de valahogy hozzá tudja igazítani a valósághoz.

Szerencsére, mert a szerelem életterületén járó bolygók hatásai kétesélyesek: egyrészt nagyon jó ötletekkel áldják meg, másrészt viszont túl könnyen hozhat hirtelen meggondolatlan döntéseket. Szóval teljes a káosz és a rend is: szerelmes, ez kétségtelen.

Karrier
Most végre hosszú távú okos döntéseket hozhat, és jelentősen stabilizálhatja a helyzetét. A bölcsesség és mélység bolygói a nyelvtanulásban, vagy külfölddel kapcsolatos ügyekben is segítik.

Vízöntő: 01.21 – 02.18

Szerelem
Önök nagyon mélyen szeretik egymást a kedvesével. Ez még akkor is így van, ha valami miatt nagyon sokat vitatkoznak. Valójában egy sorsszerű nehézség adódik most az életükben, mely megmérgezheti, de tönkre azért nem teheti a kapcsolatukat.

Legvalószínűbben az otthonnal, vagy a családdal kapcsolatos ez a gond. Ezen a héten azonban hirtelen valamilyen okos ötlettel javíthatnak a helyzetükön. Akár új otthonra is lelhetnek, ami feldobja a hangulatukat. Kezdjenek el komoly terveket szövögetni!

Karrier
A munkáját, a pozícióját kicsit állóvíznek érezheti. De ahelyett, hogy ezen rágódna, inkább örüljön annak, hogy ez így van. A lehetőségei nem tűntek el, csak jobban le kell nyúlni értük a mélybe és harcolni.

Halak: 02.19 – 03.20

Szerelem
Uralkodó bolygója a Vénusszal kapcsolódik ezen a héten: keresve sem lehetne találni szebb szerelmi fényszöget. Ráadásul mivel a Neptunusz is fényszöget vet e párosra, az illúziókban sem lesz hiány. Néha talán túl sok is a reménység és álomvilág, ami most hatalmába kerítheti.

De éppen ez a szép a szerelemben: túlzás, amely elszakít a valóságtól. Minél reménytelenebb ez a szerelem, ezért aztán annál szebbnek élheti meg. Szárnyaló fantáziája messzire viheti. Egy barátjába is belebolondulhat.

Karrier
Ha az érzelmek terén el is száll egy kicsit, annál inkább két lábbal tud állni a földön, ha a hivatásáról van szó. Nagyon bölcs döntéseket hozhat ezen a héten, melyek megnövelik a bevételeit.

blikk, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktornak üzent a Greenpeace: Elég a véres olajból! .. – Szólj hozzá!

A szervezet csütörtök éjjel a Képviselői Irodaházra vetített óriási feliratot. Az Oroszország agressziója elleni közös uniós fellépést akadályozza azzal...

Frissítés a lajosmizsei balesetről – a 70 éves néni belahalt sérüléseibe a kórházban..

Halálra gázoltak egy nyugdíjast Lajosmizsén Egy 70 éves asszony halt meg Lajosmizsén, miközben egy várakozó autó mögött állt, amelynek...

Gázolás az 5-ös főúton, Lajosmizsén: a jármű alól emelték ki az áldozatot..

Baleset történt Lajosmizsénél, elgázoltak egy gyalogost. Parkoló autóba bepakoló embert ütöttek el az 5-ös főúton, Lajosmizsén a Dózsa György...

Lengyelország – Krakkó: Vaddisznó tört be egy szépségszalonba, hatalmas károt csinált..

Vaddisznó rontott be egy krakkói lakótelepen működő kozmetikai szalonba. Az állat „nagy lendülettel” futott be a helyiségbe – közölte a PAP...