13.9 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

Hetek óta nem látták Varga Irént! Tán csak nem esett baja, annyira szomorú lett a karrierje miatt?.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Akad Piliscséven bőven büszkélkedni való, ma mégis Varga Irén házát keresi a legtöbb arra járó.

Van Piliscsévnek szlovák asszony kórusa, több csodaszép kiránduló útvonal is akad a környéken, játékpark és mesébe illő pincefalu várja az arra járókat. Egy ideje mégsem ezeket keresik azok, akiknek arrafelé vezet az útja.

Egyre többen tudják ugyanis, hogy Varga Irén is a település lakója és persze kíváncsiak rá, hogyan él az asszony, aki korunk legnagyobb internetes sztárjává nőte ki magát, azzal. hogy a szégyenérzet szikrája sincs benne, ellenben önbizalomért nem egyszer, de nem is kétszer állt sorba.

Fotó: YouTube

Az önmagát szerényen csak énekesnőként aposztrofáló szerzet, férjével és egyben gyámjával él együtt a település szélén düledező parasztházban, ahonnan elindult a példátlan és – remélhetőleg – utánozhatatlan karrier, amit ma már csak Varga Irén jelenségként emlegetünk. Ez az a ház, ahol mostanság egyre többen és többen lassítanak le egy pillanatra, hátha megpillantják az óriási követőtábort kiépítő hírességet, netán meghallják, ahogy gyakorol egy-egy fellépés előtt, vagy csak artikulálatlan hangon üvöltözik férjével. Nos, Irénkét nehezebb elérni, vagy megtalálni, mint Colombo feleségét – mi is megpróbáltuk, de nem jártunk sikerrel.

Fotó: Ripost

Egy helybéli megmutatta, melyik porta Irénkéjéké, de nem kecsegtetett minket sok reménnyel. “Csengő nincs, így kiabálni kell, de akkor sem biztos, hogy kijönnek, ha történetesen itthon vannak. Van, hogy negyed óráig is eltart, mire reagálnak. A kutyák ugatnak csak ott hátul, és ha megunják, talán kinéznek” – hangzott az instrukció, így mi is ordibáltunk pár percig a kapuban, de hiába.  Végül két szomszéd is felfigyelt a zajra… “Szerintem nincsenek itthon. Jó rég nem is láttam őket. Azt sem tudom, hogy a két láncra vert kutyáról ki gondoskodik. Sajnálom szegény párákat” – mondta Irénke szomszédasszonya, akitől egy másik szomszéd vette át a szót. “A fél település tudja, ha hazajött, mert olyankor ordítva telefonál az udvaron. Egy ideje csend van, szóval nem igazán járnak haza. A kutyákat megkötötték, mert folyton itt cirkáltak az utcán, így csak ők csaholnak a kertben. Lacit láttam pár napja, éppen kihúzta a kukát, de aztán nem maradt otthon” – magyarázta a férfi, aki hozzátette, korábban többször is felmerült már Irénkével és Lacival szemben az állatkínzás lehetősége, de eddig érdemben nem történt semmi a láncra vert állatokkal.

Fotó: Ripost

A kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról szóló 41/2010. (II. 26.) Korm. rendelet módosítása értelmében 2016. január 1-jétől tilos ebet tartósan kikötve tartani.

ripost

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...