11.9 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Hernádi Judit: A nyugdíjam közel hatvanezer forint, viszont olyan szerepet vállalok, amilyet akarok, a magam ura vagyok..

Dátum:

Megosztás:

A színésznő egy interjúban számolt be arról, ugyan nem egyszerű szabadúszóként beosztania az idejét, ám legalább megvan az a fajta szabadsága, hogy csak azokra a felkérésekre mond igent, amikre szeretne.

Ahhoz kétség sem fér, hogy Hernádi Judit a színészek között régi motorosnak számít, ám ismertsége csak még tovább nőtt, amikor a Heti Hetes című műsorban szerepelhetett. Az előtte lévő időszakban főleg azok voltak képben a munkásságával, akik gyakran jártak színházba, vagy figyelemmel kísérték a magyar filmeket, ám a Heti Hetes meghozta a nagy áttörést. Szerepelt a Pasik! és a Gálvölgyi Show szériákban is, jelenleg pedig az RTL Klubon futó Keresztanyuban látható a tévéképernyőn.

A színésznő most a Meglepetés magazinnak mesélt a pályafutásáról, illetve arról is beszámolt, szülése után miért nem ment vissza főállású színésznek.

Erről Te sem maradhatsz le!

Mint elárulta, lánya születése után szabadúszóként kezdett dolgozni, így több színházban is lehetősége nyílt játszani, mivel egy társulathoz sem kötődött. A színház mellett pedig nagy szerepet töltött be az életében a különböző forgatásokra való járás is, ám megjegyezte, hogy ez jelenleg is így van.

És ez nem dac, hanem felelősség! A színészek kiszolgáltatott helyzetben vannak, hol a társulat, hol az időbeosztás miatt, hát ezen fordítottam egyet

– fejtette ki Hernádi, illetve azt is hozzátette, hogy ugyan így macerásabb beosztani az idejét, de legalább ő dönti el, mire mond igent vagy nemet. Megjegyezte, sosem adná fel a függetlenségét.

A nyugdíjam közel hatvanezer forint, tehát muszáj dolgoznom, persze nem csak ezért játszom, én az a fajta színész vagyok, aki az élete végéig színész marad

– magyarázta a színésznő a magazinnak.

Erről Te sem maradhatsz le!

(Borítókép: Hernádi Judit. Fotó:  Bodnár Patrícia / Index)

index

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...

Hamar itt a hideg, és aki egész évben nem készült fel, az könnyen megfázik, de van megoldás!

Kurkuma, gyömbér, sárgarépa, ebből készíts ívólevet! A gyömbér miatt egy kicsit erős lesz, de meg kell inni, és akkor...

„Sándor, Sándor, tűnj a p…mból” – skandálták az abortusztörvény ellen tüntetők a Belügyminisztérium előtt – Így zajlott a demonstráció

Szeptember 13-án jelent meg a Pintér Sándor, belügyminiszter nevéhez köthető rendelet, amely az abortusztörvény egyik mellékletén változtatott: eszerint...