21 C
Budapest
2023. június. 4. vasárnap

Heil Hitlerrel köszönti egymást egyre több német katona!

Dátum:

Megosztás:

Már közel há­rom­száz eset­ről tud a ka­to­nai tit­kos­szol­gá­lat, és szor­gal­ma­san gyűjti az ada­to­kat.

Egyre több német katona köszönti egymást “Heil Hitlerrel”, illetve “Sieg heillel” – adta hírül tegnap több német lap, jelezvén, hogy itt nem csupán néhány elszigetelt esetről van szó.

A német katonai elhárítás, a Militärischer Abschirmdienst már vizsgálja azt a nem kevesebb mint 275 esetet, amikor, jelentések szerint, szélsőjobboldali jeleket véltek felfedezni a német katonák körében, beleértve a náci karlendítést is.

Heil Hitlerrel köszönti egymást egyre több német katona!

A katonák emellett gyakran a migránsok elleni erőszakról beszélgetnek egymás közt és olykor a közösségi médiában is, a hivatalos politika szerint nácinak tartott Nemzeti Demokrata Párt honlapjain.

A védelmi minisztérium egy, az országgyűlésnek küldött levélben garantálta, hogy nem hagyják büntetlenül a történteket. Ezeknek az eseteknek a száma 2015-ben még csak 79 volt, tavaly már 143, az idén az év első három hónapjában pedig már 53.

Ismeretes, hogy a kormány sokszínűvé szeretné tenni a hadsereget, viszont így a német katonák közé muszlim szélsőségesek is beépültek. Ettől függetlenül  sok olyan eset is volt, amikor a német katonák zaklatták a migrációból érkezett társaikat.

Forrás:Ripost/ FR.de

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hazánkba is megérkeztek a Pokol Angyalai (Hell’s Angels) motorosklub tagjai

Az Egyesült Államok a társaságot bűnözők bandájaként tartja számon. A világ minden tájáról jönnek a tagok, akik hazánktól...

Videón az M1-esen át menekülő őz, amely egy tatabányai kertben talált menedéket

Őzet találtak egy családi ház kertjében Tatabányán pénteken. Az állat kilométerekről, az M1-es autópályán át kóborolhatott el idáig. Az M1-es...

Sorsfordító kijelentést tett Volodimir Zelenszkij

Ukrajna készen áll a rég várt ellentámadás megindítására, hogy visszafoglalja az Oroszország által megszállt területeket – közölte az ukrán...

Itt vannak az új hulladékgazdálkodási rendszer díjai

Megismerhetők azok a díjak, amelyeket alkalmazni kell az energiaügyi miniszter rendelete alapján a július 1-jétől hatályos hulladékgazdálkodási rendszerben. A...