21.6 C
Budapest
2022. augusztus. 8. hétfő

Hazugságvizsgálóra kötné a családja a gyilkos fiút – Egymás ellen fordultak a monoki fivérek a börtönben

Dátum:

Megosztás:

Ugyan korábban jó testvérként viselkedtek, a börtönben egymás ellen fordultak és próbálják a felelősséget a másikra kenni azok fiatalok, akiket azzal gyanúsítanak, hogy szeptember közepén agyonvertek egy idős férfit a Borsod megyei Monokon.

A 14 éves R. Ádám és a 16 esztendős B. Márió alkalmi munkát végzett, a gátőr segítségével a bányató partját csinosították. Napközben azonban váratlanul engedély nélkül elkötötték a 77 éves férfi kocsiját, amivel a közelben egy nádas-füves területen elakadtak. Amikor ezt K. János észrevette, ingerülten közölte velük, hogy feljelentést fog tenni. Szóváltásuk elfajult, a két erőszakos tinédzser pedig puszta kézzel, és a közelben talált fahasábokkal kezdte el csépelni, amibe az idős férfi belehalt.

 

A gyilkosság helyszínén mécsesekkel emlékeznek az áldozatra / Fotó: Grnák László A gyilkosság helyszínén mécsesekkel emlékeztek az áldozatra / Fotó: Grnák László

Értesüléseink szerint a halálát agylágyulás és az okozta, hogy eltörték a gigáját. A kamaszok a holttestet a tó melletti erdős részre húzták, azt faágakkal és levelekkel fedték el.

– A nagyobbik fiú, Márió azt állítja, hogy nem gyilkos, ő csak abban hibázott, hogy nem lépett közbe, nem akadályozta meg, hogy az öccse agyonverje a gátőrt. Sajnálja, hogy belekeveredett. Beszéltem az ügyvédjével és kérvényeztem, hogy kössék hazugságvizsgálóra, hogy kiderülhessen az igazság. Őt egyébként maximálisan támogatjuk, Ádámmal azonban már egészen más a helyzet. Ugyan neki korábban a gyámjai lettünk, de már kitagadtam, a gyámügynél is lemondtam róla. Soha többé nem akarom meglátni – fakadt ki lapunknak Mata Ferenc.

Úgy tudjuk, az idősebbik fiú összeomlott a rácsok mögött. Egy három fős zárkában tölti az idejét, minden nap imádkozik és Istentiszteletre is jár.

– Teljesen ledöbbentem, de amikor felhívott a kisebbik gyerek a közelmúltban, azt mondta, bírja a börtönt, neki nem számít, ha elítélik. Semmi megbánás nem volt a szavaiban. Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam. Nagyképűen beszél, biztos vagyok benne, hogy ő a felelős ezért a szörnyűségért – magyarázta Ferenc. A fiatalok tettükért maximum 15 év börtönt kaphatnak.

Mata Ariettát Olaszországban gyilkolták meg Mata Ariettát Olaszországban gyilkolták meg

Sorozatgyilkos végzett a lányukkal

Kegyetlen a sors a Mata családdal: három évvel ezelőtt még azzal kerültek be a bűnügyi híradásokba, hogy a 24 éves lányukat brutálisan kivégezte egy sorozatgyilkos Olaszországban, most pedig a saját és a nevelt fiukat is bilincsbe verve vezették el a rendőrök. Az örömlányként dolgozó Ariettát a gyilkosa a kocsijába csalta, ahol dulakodni kezdtek. A nő ellenállt, futásnak eredt, de a támadó elkapta és szétverte a fejét egy vascsővel. Egy ideig autózott a holttesttel, végül a modenai vonatállomáson az érkező szerelvény elé vetette, hogy úgy tűnjön, a lányt a vonat gázolta halálra.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Grnák László

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Orosz rulett, ukrán módra..

Olyat kér az ukrán elnök az EU-tól, amire még nem volt példa a történelemben, és ha az EU...

Mától még jobban kell vigyázniuk az autósoknak! Sebességellenőrzés lesz országosan!

Mostantól egy hétig fokozottan ellenőrzik a megengedett legnagyobb sebesség betartását Magyarország közútjain. Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022....

Meghalt egy motoros, miután egy őzzel és autóval is ütközött

Meghalt egy motoros vasárnap este a 38-as számú főúton, Nyírtelek közelében történt balesetben, amikor egy őzzel, majd egy...

Újabb szigorítás a Mol-kutakon

Aki sokat közlekedik, mostantól bajba kerülhet. Ahogy rosszul járnak a kis robogóval közlekedők is. Mint arról médiánk is beszámolt,...
facebook