12.5 C
Budapest
2022. október. 2. vasárnap

Havonta, átlag 32 ezer EUR-t keres szálláshelyenként a német politikus a migránsok szállásolásával! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Andrea Holitzky CDU-s politikus, aki magánemberként több, nagyférőhelyű ingatlannal rendelkezik, és szerződést kötött Köln városával, hogy a Kölnbe érkező migránsokat szállásolja el.

Átlagosan 35.- EUR összeget kap migránsonkét naponta, 5 háza van, egy-egy házába átlagosan 30 migráns fér el. A város, hét (7) évre szóló szerződést kötött vele tavaly, amikor beindult a migránsáradat.

Főkomplexuma a Hotel zum Bahnhof, amely szinte állandóan tele van migránsokkal, azonban a többi szállodája is mindig 80%-os telítettségű.., amúgy a várossal is így szerződött a CDU kölni elnökségének tagja, hogy legalább 80%-os feltöltöttséget garantál a város.

Csak egy rövid fejszámolás: 5 ház, á/30 fővel, az 150 fő. Napi 35.- EUR, az 150×35.- EUR/nap. Fölösleges számolni, mert nem ez a lényeg, hiszen ha valaki szállásadással foglalkozik, az miért ne kereshetne? A lényeg az, hogy a CDU elnökségi tagja főállásban, viszont a mellékállása nincs bejelentve, mert migrációval kapcsolatos tevékenységét mellékállásban nem végezhetné, mivel ezt a törvény kizárja.

Na most, ha a tevékenysége nincs bejelentve, akkor hogyan adózik? Ki tudja..

Róla csak azért tudunk írni, mert az alábbi német lap, lebbentett fel információkat. Egy másik német lap, egy másik politikusról írt, aki szintén a migrációnak egy kiskapuját használja ki, mégpedig azt, hogy privát tömegközlekedési eszközeivel szállít. Egy harmadik és sokadik, mind ír valakiről, de nekünk nincs időnk arra, hogy ezt a sok szemétséget összekutyázzuk, mert ez, végül is nyílt titok. Most csak ennek a német cikknek az apropóján vetettük papírra e gondolatokat!

Azonban az elképesztő, hogy Németországban ennyi a gazdag politikus, és mind-mind a szegény, szerncsétlen migránsoknak akar “segíteni”, havi, átszámítva 100 Millió Ft körüli összegért, vagy ki tudja valójában, mekkora összegekért. Mindenesetre dicséretes ez a szorgalom és tenni akarás!

  1. forráslink: https://www.rtl.de/cms/koeln-cdu-politikerin-vermietet-hotel-an-fluechtlinge-und-kassiert-ab-4148019.html

Szólj hozzá, oszd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: internet nyomán

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az ukránok egy európai uniós országot fenyegetnek

Írásban nyilatkozott a Die Weltnek a távozó ukrán nagykövet, Andrij Melnyk. A berlini nagykövet korábban már több botrányt is...

A bírósághoz fordulnak a Kölcsey Ferenc Gimnázium kirúgott pedagógusai – videó

Törley Katalin és Palya Tamás is azon tanárok közé tartozik, akiket pénteken váratlanul elbocsátottak a fővárosi Kölcsey Ferenc...

Elhunyt a 31 éve elrabolt Farkas Helga édesapja

Hosszas betegség után elhunyt Farkas Imre, az 1991. június 27-én Szeged és Orosháza közötti autóúton elrabolt gimnazista lány...

Baleset a fővárosban: az 50-es villamos elé kanyarodik egy teherautó – videó

A Bp-i Autósok Közössége olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette az alábbi képsorokat még hétfőn reggel. A kamerás autó sofőrje fénykürttel...