2 C
Budapest
2023. december. 8. péntek

Havi horoszkóp: kellemes meglepetések várnak rád februárban

Dátum:

Megosztás:

Mit üzentek a csillagok februárra? Izgalmakban bővelkedő havi horoszkópodból most megtudhatod!

HAVI HOROSZKÓP FEBRUÁR

KOS (március 21-április 20)

Általában igyekszel minden eshetőségre felkészülni, nem-igen szereted a váratlan szituációkat, épp ezért a részleteket is figyelembe véve mindig rendelkezel egy B-tervvel is. Ez a gondolkodásmód bizony febrárban nagyon jól fog jönni, hisz olyan szituáció adódik, amikor ugyan azt gondoltad, minden úgy fog alakulni, ahogyan azt korábban eltervezted, mégis kénytelen leszel irányt változtatni és másfelé indulni. Bízz magadban, légy magabiztos, ne hagyd, hogy megrémítsen az ismeretlen, hisz nem lehetsz biztos benne, hogy rosszul fog elsülni a dolog! Nem véletlenül vagy olyan elővigyázatos és alapos, s ezen tulajdonságok ezúttal kifejezetten előnyödre válnak majd!

BIKA (április 21-május 20)

Igyekeztél eddig egy bizonyos dolgot minél tovább halasztani, amelyről tudtad, hogy nem lesz egyszerű menet, mosranra azonban rá kell azonban jönnöd, hogy örökké nem seperheted a szőnyeg alá. Sokkal jobban teszed tehát, ha az előtted álló hónapban mégis veszel egy mély levegőt és ha fintorral ugyan, de mégis megoldod a szituációt. Hidd el, sokkal jobban fogsz aludni és tonnákkal könnyebb lesz a lelkiismereted is. Fogadd el, hogy mindenki életében vannak olyan dolgok, amelyekkel nem szívesen foglalkozik, sőt leginkább elfelejtené őket, mégis időnként foglalkozni kell velük és lehetőség szerint mihamarabb lezárni őket!

IKREK (május 21-június 21)

Bár kissé öntörvényűnek gondolnak a környezetedben, hiszen mindent szeretsz a saját terveid szerint alakítani, nem-igen hagysz senkit a közeledbe férkőzni, februárban azonban mégis az ellenkezőjét bizonyítod azoknak az előítéleteknek, amelyeket rád ragasztottak. Ügyelj arra, hogy mégse ess át a ló túloldalára, az, hogy most segítőkész vagy, nem jelenti ugyanis azt, hogy bárki bármire eszközként használhat és azt gondolhatja, hogy akármit megcsinálhat veled, te ennek ellenére segítesz majd. Ha öntörvényű nem is vagy, azért van értékrended és vannak elveid, amelyek szerint élet az életed, nem pedig úgy, hogy másoknak megfelelj!

RÁK (június 22-július 22)

Ugyan igyekszel titkolni mindenki előtt, mégis kiszivároghat az a terv, amelyek februárban szeretnél mindenképp megvalósítani. A hír hallattán nem fog ugyan ez a bizonyos személy kiugrani a bőréből örömében, hiszen roppant módon félt a csalódástól, mégis biztosítsd arról, hogy ez nem egy meggondolatlan kaland, ahol csakúgy beleugrasz a semmibe „bungee jumping” címszó alatt, ez egy sokkal inkább alaposan átgondolt, eltervezett cél, amelynek elérésére régóta készülsz. Tisztában vagy a veszélyekkel, de ha soha nem próbálod meg, nem is fogod elérni a sikert, illetve a határaiddal és a korlátaiddal sem leszel tisztában. Ha sikerül megnyugtatnod az illetőt, akkor ő is rá fog jönni, hogy ez most különösen fontos neked!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elég magasra tetted a mércét, amelyet szeretnél az előtted álló hónapban megugrani, mégis mivel nagyon szeretnéd, ezért hajlandó vagy bármit megtenni érte. Érdemes azonban óvatosnak lenned, olyasmiről álmodozol ugyanis, ami jelen pillanatban nem biztos, hogy számodra is elérhető magasságokban van. Ne akarj komoly áldozatokat hozva, mindenáron menni valami után, ami nem is garantálja, hogy boldog leszel! Jó dolog néha álmodozni, de azért mégis érdemes meghúznod egy bizonyos határt a hamis illúziók és a valóság között, s ehhez nem árt, ha kicsit reálisabban gondolkodsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló hónapban olyasfajta, kellemes meglepetés érhet, amelyre a legmerészebb álmaidban sem számítottál, épp ezért eshet különösen jól. Olyasvalaki lep meg ugyanis, akitől a legkevésbé sem számítottál rá, így az első meglepetés után rendkívülien melengeti a szíved, hisz nem különösebben álltok közel egymáshoz. Nem kell azonban túlgondolnod a szituációt, csupán értékeld ezt a kedves gesztust és igyekezz kihasználni minden pillanatát! Biztosítsd róla az illetőt, hogy léteznek még jó emberek, ő pedig az az angyal, aki ezt be is bizonyította. Ugye milyen szép az Élet?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly és felelősségteljes megbízást kapsz februárban, amit ráadásul egy olyan személlyel kell elvégezned, akivel tulajdonképp hosszabb ideje közös ellenszenvet tápláltok egymás iránt. Nincs azonban más választásod, minta siker érdekében lenyelned a békát és minden eddig ellenérzést hátrahagyva arra koncentrálni, hogy jó eredményt produkáljatok. Nyilvánvalóan nem lesztek közelebbi barátok ezután sem, de legalább nyugodt lelkiismerettel mondhatod el, hogy ellenérzéseiden felülemelkedve arra törekedtél, hogy különösebb vita nélkül, közös erővel megoldj egy olyan feladatot, amely kivívja a feletteseid elismerését is! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, vannak a múltadnak olyan pontjai, amelyeket soha nem vállalnál fel, hisz egyetlen percig sem vagy büszke rájuk. Az előtted álló hónapban azonban valaki fényt derít a titkodra, ennek okán neked is szegezi a kérdést, hogy vajon eddig miért nem vállaltad fel előtte. Te azonban senkinek nem tartozol semmiféle elszámolnj valóval, így gyorsan, határozottan, mégis diplomatikusan igyekezz elejét venni az indokolatlan és számodra érthetetlen számonkérésnek. Tedd világossá, hogy nem az a helyzet áll fenn, amikor te engedelmes bárányka módjára hajlandó vagy addig bégetni, amíg az illető kielégítő választ nem kap, vannak ugyanis olyan dolgok, amelyek csak és kizárólag rád tartoznak, senki másra. Ragaszkodj ehhez mindenképp, ne engedj mások számonkérő stílusának!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár azt gondolod, hogy az előtted álló hónapban végre minden a terveid szerint alakulhat, ennek nyomán elég csupán fél szemmel figyelned az utat, ennek ellenére mégis érdemes határozottan óvatosnak lenned, a vakmerőségért ugyanis komoly árat fizethetsz. Igyekezz nem engedni a kísértésnek és a végső állomásig bizony koncentrálni, hisz ha amiatt úszik el egy ígéretesnek tűnő terv, hogy te túl könnyelműen állsz hozzá, akkor bizony joggal lehetsz majd rendkívül bosszús! Gondolkodj úgy, hogy abból később ne jöhess ki rosszul, a tájat aközben is élvezheted, hogy nem engeded el a kormányt!

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló hónapban „nincs mit veszíteni” alapon mindent felteszel egy bizonyos dologra, amely korántsem az előzetes várakozásaidnak megfelelően alakul. Ennek okán joggal érezheted magad borzasztóan csalódottnak, nem is gondoltad volna ugyanis, hogy a kudarc is benne lehet a pakliban. Amennyiben azonban megrázod magad és levonod a megfelelő konzekvenciákat, abban az esetben rájöhetsz, hogy jóllehet, ez most nem sikerült, ám a világ tele van új és jobbnál jobb lehetőségekkel, amelyek akár életre szóló élményt is okozhatnak! Épp ezért próbálj ebből a gödörből kilépni és ismét felvértezni magad egy kis ambícióval és akaraterővel! Ha túllendülsz ezen az állapoton és ismét nyitsz az új kalandok felé, hidd el, ez csak a tortának egy szelete, nem a világ vége!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az előtted álló hónapban kissé meggondolatlanul olyasmire vállalkozhatsz, amelyhez nem igazán vagy még felnőve. Nem biztos ugyanis, hogy megvan benned a megfelelő bátorság és tapasztalat ahhoz, hogy hibátlanul megugorhass egy ilyesfajta akadályt. Épp ezért, mielőtt mélyebbre ásnád magad benne, alaposan rágd meg ezt a falatot, hiszen ha megakad a torkodon, még baj is lehet belőle! Nincs azzal baj, ha időben megállsz, az viszont már sokkal kellemetlenebb lehet, ha különösebb mérlegelés nélkül kezdesz bele a dologba. Csak úgy indulj neki, ha teljesen biztos vagy magadban és abban, hogy semmiféle galibát nem okozol vele, ha esetleg nem sikerül!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül komoly célokkal rendelkezel, amelyeket mindenáron szeretnél megvalósítani, be kell azonban látnod, hogy egyelőre rajtad kívül álló okok miatt nem tudsz közelebb kerülnél az álmaid eléréséhez. Ezen a ponton lesz tehát a legnagyobb szükséged arra, hogy kitarts, most nem szabad feladnod és hátat fordítanod. Az Élet ugyanis tele van megpróbáltatásokkal, amelyek csak erősebbé és tapasztaltabbá tesznek, épp ezért ne a sikertelenséget vagy a lassú tempót lásd ebben a szituációban sem, sokkal inkább arra érdemes koncentrálnod, hogy mennyi mindent tanulhatsz belőle, hogy ha majd célegyenesbe fordulsz, ne lehessen olyan akadály, ami éppen ott lassít vagy állít le, elvéve ezzel a győzelem lehetőségét. Ne állj most meg, csak menj tovább és légy nyitott mindenre!

via

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Vitathatatlan 4 – videó

Teljes film magyarul: Vitathatatlan 4 Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you...

Figyelmen kívül hagyta a piros lámpát, telibe kapta a villamos az Opelt – videók

A Budapesti Autósok YouTube-csatornájára került fel az a videó, ami Nagy Lajos király útján, az Egressy út első...

Elképesztő videó: kocsi után kötötték az elakadt dorogi buszt, csúnya vége lett

Érdekes módját választottak a hóban rekedt busz kimentésének Dorogon, nem is jött össze a mutatvány. Az éjszaka folyamán lehullott...

Brutális kegyetlenséggel végezte ki, majd az ágyneműtartóba rejtette felesége holttestét a jászsági gyilkos.. – nevetséges ítéletet kapott, jogos fellebbviteli főügyészség súlyosítási indítványa..

A fellebbviteli főügyészség súlyosítást indítványoz a feleségét 130 késszúrással meggyilkoló férfivel szemben. A Szolnoki Törvényszék elsőfokú ítélete szerint a...