20.6 C
Budapest
2023. szeptember. 30. szombat

Havi 472 ezer forintos magánbölcsődében fulladt meg egy baba

Dátum:

Megosztás:

Felfoghatatlan tragédia a magánbölcsődében: egy szelet mangó miatt fulladt meg a 10 hónapos kisbaba

Edinburgh – Magánbölcsődében adtak az egzotikus gyümölcsből a 10 hónapos fiúcskának.

Angol sajtóhírek alapján, ideiglenesen bezárták a skóciai magánbölcsődét, ahol egy 10 hónapos kisfiú mangót evett, az megakadt a torkán, majd kórházba szállítását követően elhalálozott.

Az elképesztő eset még kedden történt. A gyereknek egy szelet mangó akadt meg a torkán, fulladozni kezdett, és bár azonnal kórházba került, az orvosok nem tudtak rajta segíteni.

Másnapra életét vesztette..

„Kedves szülők, roppant szomorú hírt hírt kell Önökkel megosztanom azzal a gyermekkel kapcsolatban, akit kedden szállítottak kórháza. Elhalálozott és ebben a szörnyű időszakban a szüleire gondolunk. Intézményünk stábját nagyon felkavarta a tragédia, és lelki segélyre van szükségünk. Ennél fogva holnap nem fogunk kinyitni, de segítünk a környéken bölcsődei elhelyezést találni, amennyiben ezt igénylik” – fogalmazott a szülőknek írt levelében a magánbölcsőde vezetője. A rendőrség is vizsgálódik, de nem tekintik gyanúsnak az esetet.

Érdekesség, hogy a magánbölcsőde havi díja 1300 font, azaz 472 ezer forint.

dailymail.co.uk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Váratlan dolgot tettek az oroszok éjjel, ez az ország sodródhat bele a háborúba

Lehetséges légtérsértést észleltek a román hadsereg radarjai péntekről szombatra virradó éjszaka, amikor Oroszország újabb légitámadást intézett a román...

Kiakadtak a rajongók Beckham tettén, amikor szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert…

David Beckham ismét megosztotta a követőit legújabb videójával, amelyen szájon csókolja 12 éves lányát, Harpert. Éppen Victoria Beckham párizsi...

Milliókat keres ez a gyönyörű lány azzal, hogy a kerek fenekével lufikat robbant – fotó

Egy fiatal nő nem gondolta volna, hogy az egyik rajongója fura kérdéséből üzleti vállalkozást fog indítani, azonban mégis...

Egyre durvul a migránsőrület – képek, videó

Drótvágó, létra, bot, csőre töltött éles lőfegyver... – át akarnak jönni az illegális migránsok a kerítésen - írja...