10.3 C
Budapest
2022. október. 4. kedd

Hatszor erőszakolt meg két afrikai egy svájci nőt

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

“Boldog volt az éjszaka és rám mosolygott” -mondta a fiatalabbik egy korábbi tárgyaláson. Előzőleg az asszonyt alkohollal és kábítószerekkel kínálták meg.

Két eritreai migráns, hat alkalommal erőszakolt meg egy 44 éves nőt a svájci Frauenfeldben – derült ki ezen a héten, a 19 és 24 éves férfiak utolsó bírósági tárgyalása előtt.

Az ügyészség szerint már tavaly májusban találkoztak egy helyi parkban, ahol alkoholt, kannabiszt és kokaint is fogyasztottak.

Utána egy lakásba mentek, ahol – a nő akarata ellenére levetkőztették és mindketten, összesen hatszor megerőszakolták.

A bevándorlók tagadni próbálták az esetet és azt állították, hogy a nő beleegyezett a szexbe és az egész “üzleti” alapon történt, az asszonynak adott kokain fejében.“Boldog volt az éjszaka és rám mosolygott” – mondta a fiatalabbik egy korábbi tárgyaláson.

Az idősebbik migránsnak más is van még a bűnlajstromán. 2017-ben egy 18 éves fiatalembernek adott el cigarettát, majd a Haffterparkban egy bokorba taszította és megpróbálta megerőszakolni. Ez végül nem sikerült, a rendőrség el is kapta és a DNS-ét megtalálták az áldozat testén.

A férfiak már hónapok óta a börtönben vannak, az ítélethirdetés várhatóan a jövő héten lesz. Az ügyész a fiatalabbikra 2 év két hónapos, az idősebbikre 3 év hat hónapos börtönt fog kérni és azt szeretné, ha kiutasítanák őket Svájc területéről.

Forrás, fotó: Ripost/ 20min.ch

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Luxus lesz a jogsi! Egy átlagos vagy nem jó tanulónak, akár 350-400 ezer Ft-ba is kerülhet! – Egyre kevesebb a tanuló

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki vezetői engedélyt szeretne A jogosítvány megszerzése eddig sem volt olcsó mulatság, hiszen...

Fulladás

Niedermüllerék hűségesküt tettek az amerikai nagykövetnek – adta hírül a PestiSrácok.hu. Ahogyan elnézem ezt a fényképet, ezt a tülekedést, amint...

Elindult a határ felé Putyin nukleáris fegyvereket szállító tehervonata – Sokkoló üzenet a Nyugatnak

Az orosz nukleáris katonai vonat mozgásban van, vélhetőleg azért, hogy Oroszország figyelmeztesse a Nyugatot: Putyin kész eszkalálni ukrajnai...

Erről dönt ma a kormány: szóba került a tanársztrájk és a pedagógusok béremelése is – indul a feszültség a Parlamentben

Tárgyal és határoz is a kormány normakontroll-javaslatáról kedden az Országgyűlés, amely ezt követően szavaz négy, az Európai Bizottsággal...