16.5 C
Budapest
2023. szeptember. 28. csütörtök

Hátborzongatóan világító valami jelent meg az égen! + VIDEÓ!

Dátum:

Megosztás:

Pár napja vet­ték fel a kö­vet­kező je­le­ne­tet az egyik ame­ri­kai kis­vá­ros­ban. Vi­lá­go­san lát­szik az égen vé­gig­re­pülő is­me­ret­len tárgy, amely hát­bor­zon­ga­tóan vi­lá­gító kon­denz­csí­kot hagy maga után, majd el­tű­nik a lá­tó­ha­tá­ron.

Hátborzongatóan világító valami jelent meg az égen

Sajnos sok információt nem osztott meg az az amatőr videós, aki tegnap rakta fel ezt a felvételt a youtube-ra. Azonban hallható, amint társaival, különféle cifra káromkodások kíséretében találgatja, hogy mit is lát. Mert az világosan kiderül, hogy fogalma sincs, de igencsak meg van lepődve tőle.

Könnyen lehet, hogy csak egy igen nagy magasságban szálló repülőgép volt, vagy a légkörbe visszatérő űreszköz, de a fura alakú, világító kondenzcsíkra ez nem magyarázat.

Mindannyian láttunk már kondenzcsíkot, de sosem volt ilyen alakú.

Akár idegen űrhajó is lehetett, de ez szintén nem derül ki világosan a videóból. Azonban látszik, hogy egy gyorsan mozgó tárgy okozza, ami végül eltűnik a látóhatáron. Bármi is volt, videós fickó biztosan sosem fogja elfelejteni ezt az éjszakát!

 

Forrás: TheNews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ukrajna állig felfegyverkezik – több ezer kilométer lőtávolságú rakétákhoz juthat

Az ukrán hadsereg eddigi legmasszívabb csapásait a krími célpontok és az orosz Fekete-tengeri flotta ellen mérte. A sugár...

Győr Rally Metabond szemmel

Élménybeszámoló az Országos Rally Bajnokság helyszínéről Szerző: Metabond 2023. szeptember 8-10. között a HUMDA Országos Rally Bajnokság keretén belül került...

Kate Hudson, Matthew McConaughey – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt – videó

How to Lose a Guy in 10 Days - amerikai-német romantikus vígjáték Andie Anderson a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője,...

„Hajrá, Gelencsér Ferenc!” – Orbán Viktor a TikTokon is bíztatta a Momentum elnökét (VIDEÓ)

Mint ismert, a Momentum-elnök mikrofonja bekapcsolva maradt a legutóbbi parlamenti felszólalása után. Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla,...