36.9 C
Budapest
2022. július. 1. péntek

Hátborzongatóan világító valami jelent meg az égen! + VIDEÓ!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Pár napja vet­ték fel a kö­vet­kező je­le­ne­tet az egyik ame­ri­kai kis­vá­ros­ban. Vi­lá­go­san lát­szik az égen vé­gig­re­pülő is­me­ret­len tárgy, amely hát­bor­zon­ga­tóan vi­lá­gító kon­denz­csí­kot hagy maga után, majd el­tű­nik a lá­tó­ha­tá­ron.

Hátborzongatóan világító valami jelent meg az égen

Sajnos sok információt nem osztott meg az az amatőr videós, aki tegnap rakta fel ezt a felvételt a youtube-ra. Azonban hallható, amint társaival, különféle cifra káromkodások kíséretében találgatja, hogy mit is lát. Mert az világosan kiderül, hogy fogalma sincs, de igencsak meg van lepődve tőle.

Könnyen lehet, hogy csak egy igen nagy magasságban szálló repülőgép volt, vagy a légkörbe visszatérő űreszköz, de a fura alakú, világító kondenzcsíkra ez nem magyarázat.

Mindannyian láttunk már kondenzcsíkot, de sosem volt ilyen alakú.

Akár idegen űrhajó is lehetett, de ez szintén nem derül ki világosan a videóból. Azonban látszik, hogy egy gyorsan mozgó tárgy okozza, ami végül eltűnik a látóhatáron. Bármi is volt, videós fickó biztosan sosem fogja elfelejteni ezt az éjszakát!

 

Forrás: TheNews

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Tragédia: Megtalálták a Visegrádnál a Dunába veszett lány holttestét

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét. Kajakozók bejelentése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányág Dunai Vízirendészeti...

Kizuhant egy fesztiválozó az óriáskerékből a Balaton Soundon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy feszitválozó a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A hírt a sérült bulizó egyik barátjától...

Rossz hír a Balatonra készülőknek: “elesett” az M7-es

A nagy forgalom mellett egy hármas baleset is lassítja a közlekedést az M7-es autópályán a fővárosból a Balaton...

Holnaptól országos tűzgyújtási tilalom! A tilalom megszegői, akár 1 millió Ft-os bírságra is számíthatnak!

Az egész országot sújtó kánikula és az extrém szárazság miatt szombattól az ország teljes területén elrendelték a tűzgyújtási...
facebook