20.8 C
Budapest
2022. május. 19. csütörtök

Hátborzongató lény tűnt fel a Magyarországhoz közeli faluban

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Va­ló­sá­gos szörny­ként emel­ke­dett ki a fo­lyó­ból, az ijesztő kép­so­rok lát­tán pedig azon­nal be­in­dul­tak a ta­lál­ga­tá­sok!

Minden idők egyik legszörnyűbb és egyben legbizarrabb felvételét készítette el valaki Észak-Ukrajnában!

A Daily Star szerint a Teteriv folyó partján sétáló, fiatal férfi szinte sokkos állapotba került, amikor a víz mélyéről hirtelen előbukkant egy rémisztő lény, ami leginkább egy ijesztő mélytengeri halhoz hasonlított.

Hátborzongató lény tűnt fel a Magyarországhoz közeli faluban

Az első ijedtség után a férfi lassan, lépésről lépésre megközelítette a bizarr példányt, ami egy ideig nyugodtan heverészett a mocsaras, lápos talajon. Később aztán váratlan dolog történt!

Amikor a vakmerő illető a kezében lévő hosszú fémrudat egyenesen a morbid mutáns arcába tolta, a pengeéles fogú teremtmény hirtelen kiemelkedett a folyóból, majd szerencsére visszavonulót fújt, és elmerült a vízben.

Hátborzongató lény tűnt fel a Magyarországhoz közeli faluban 1
Fotó: YouTube

A legnagyobb videómegosztóra felkerült felvétel azonnal óriási vihart kavart a neten: sokan azt gondolják, hogy a beazonosíthatatlan lény esetleg az 1986-os csernobili atomkatasztrófa óta ólálkodik a környéken.

A szkeptikusabbak viszont csak nevetnek a hajmeresztő elméleten. Olyanok is voltak, akik szerint a bizarr hal nem más, mint egy partra mosott, régi cipő.

Vajon mi az igazság?

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Németország Leopard tankokat ad ajándékba Csehországnak, hogy Csehország tudjon adni régi fegyvereket Ukrajnának.. – Szólj hozzá!

Csehország 15 Leopard 2A4 típusú harckocsit kap Németországtól, és tárgyalásokat kezdett további 50, a legkorszerűbb Leopard-változathoz tartozó 2A7+...

Mariupol végleg elesett, egy ország két évszázados politikának vet véget Putyin

Mariupol védői több hónapos küzdelem után feladták a harcot, így elesett az Azovi-tenger melletti város utolsó bástyája, az...

Időjárás: mutatjuk, mire számíthat ezen a májusi csütörtökön

Az észak felől hazánkba nyomuló hűvösebb légtömeg nyugalomba kerül fölöttünk, így a csütörtök hajnal még a tegnapinál is...

Észak-Korea a járvány szorításában – a büszke országvezetés nem kér külföldi segítséget, és saját szakembereit okolja a krízisért – hanganyagon a szakélrtővel készült interjú.....

A határok hermetikus lezártsága miatt elképzelhető, hogy valóban csak most érte el a koronavírus-járvány Észak-Koreát, ám az oltatlanság...