10.2 C
Budapest
2023. március. 30. csütörtök

Hátborzongató: Így „vallott szerelmet” a férfi, mielőtt úgy összeverte kedvesét, hogy majdnem megölte…

Dátum:

Megosztás:

A bántalmazó férfi tulajdonképpen egy új életkezdetről és a szerelemről beszél, majd nem sokkal később majdnem agyonverte szerelmét..

03 o Orosz bernadett2- GR

Orosz Bernadett több mint két évvel ezelőtt osztotta meg döbbenetes történetét a világgal /Fotó: Grnák László

Már több mint két év telt el azóta, hogy a többgyermekes édesanya, Orosz Bernadett döbbenetes fotókat osztott meg magáról a közösségi oldalán. A felvételeken a nő brutálisan összevert arca látható, a szörnyű sérüléseket volt párja okozta kegyetlen ökölcsapásaival. A brutális bántalmazás az egykori alezredes osztálytalálkozója után, egy bujáki üdülőben történt. K. Istvánt életveszélyt okozó testi sértés kísérletével vádolják.
Most egy megdöbbentő felvétel került a Blikk birtokába. Ezen K. István tart beszédet a társainak, akikkel 30 éve végeztek az iskolában. A videót Bernadett készítette a férfi tudtával, emléknek szánták. Előadásában az 54 éves férfi tulajdonképpen egy új életkezdetről beszél.

Ezen a felvételen K. István a volt osztálytársainak beszél szerelméről, Bernadettről. Néhány órával később majdnem megölte őtEzen a felvételen K. István a volt osztálytársainak beszél szerelméről, Bernadettről. Néhány órával később majdnem megölte őt

„Megéltem azt, hogy tudjam bírálni magam. Tudjátok, hogy elváltam tíz éve. Én neveltem a gyerekeimet, büszke vagyok magamra. Mindig arról álmodtam, hogy egyszer valaki mellettem lesz. Azt érzem, hogy az életemben eljött egy olyan pont, hogy döntöttem. Megtörténtek dolgok, levontam a konzekvenciát, tanultam belőle nagyon sokat. Szeretnék egy új életet élni. Egy igazi életet. Szeretek egy nőt, itt ül mellettem”

– mondja K. István. Mondatai különös jelentéssel bírnak annak tudatában, hogy néhány órával később kis híján agyonverte a nőt.

Orosz Bernadettnek szerdán az Orvosszakértői Intézetben kellett megjelennie egy vizsgálatra / Fotó: Zsolnai PéterOrosz Bernadettnek szerdán az Orvosszakértői Intézetben kellett megjelennie egy vizsgálatra /Fotó: Zsolnai Péter

– Ekkor már tudta, hogy nem megyek hozzá, mert meghiúsult az esküvő is, amit a hátam mögött leszervezett. Tudta, hogy már nem tud megváltozni, én pedig nyilván nem fogok hozzámenni, ezért beszélhetett erről. A tragédia után megtudtam, hogy két nappal előtte felhívott egy ügyvédet, akit arról faggatott, miképp tudna örökre magához láncolni – kommentálta a Blikknek az eseményeket Orosz Bernadett.

Az ügyben nemrég történt vádemelés, ami alapján három bántalmazás miatt is felelnie kell a férfinek. Ha mindent elismer, három és fél év börtönre ítélnék, de információnk szerint arra hivatkozik, hogy nem emlékszik semmire.

Bár a büntetőügyben még egy tárgyalást sem tartottak, a kettejük között zajló polgári perben már találkoztak egymással. Legutóbb tegnap kellett megjelennie a fővárosban Bernadettnek, ahol egy orvos-, egy pszichológus és egy pszichiáter szakértő is vizsgálta. Az asszony szerette volna, hogy felvétel készüljön az eseményről, de ezt nem engedélyezték neki.

blikk nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Somogyi Erika: jó ebédhez szól a nóta – videó

Jó étvágyat kívánunk! https://www.youtube.com/watch?v=BFlZvpoSH-Q YouTube Hirmagazin.eu

Itt vannak Oroszország békefeltételei

Oroszország részletezte azokat a feltételeket, amelyek teljesülése esetén véget érhet a háború. Moszkva csak saját feltételei mentén hajlandó békét...

A drágulással kapcsolatban is üzent a magyar vásárlóknak a Tesco-vezér

Pálinkás Zsolt szerint tetőzött az élelmiszerárak inflációja, Magyarország pedig jó hely üzletelni. .. Hogy aztán ez mit is jelent,...

Tovább csökkenti a trappista árát az egyik legnagyobb bolt – érdemes várni hétfőig a vásárlással

Újabb húsz százalékkal lesz olcsóbb a magyarok kedvenc sajtja. Borítékolható, hogy nem marad el a válasz a többi...