16.1 C
Budapest
2023. június. 7. szerda

Hátborzongató! Évről-évre a megvalósulások fényében újraértelmezik Nostredamus jóslatait.., most a 2022-re szóló jóslatairól írunk..

Dátum:

Megosztás:

Nostradamus 2022-es jóslatai: hátborzongató dolgok várhatnak ez emberiségre idén..

Kim DzsongUn diktátor halálától a kataklizmatikus földrengésekig, a hívei szerint Nostradamus 2022-re is rettenetes dolgokat jövendölt.

A francia asztrológus és misztikus jós 6338 próféciát írt, amelyekből sokan arra következtetnek, vajon mikor, hol és hogyan jöhet majd el a világvége.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Nostradamus jóslatai közül sok pontosnak bizonyult, mint például Adolf Hitler hatalomra jutása, a második világháború, a szeptember 11-i terrortámadás, a francia forradalom és az atombomba kifejlesztése.

Az Yearly-Horoscope szerint jóslatainak több mint 70 százaléka teljesedett be eddig. A francia asztrológus 1566. július 2-án halt meg, de próféciái továbbra is lenyűgözik mindazokat, akik hisznek benne – írja a The Sun.

Nostradamus hívei, akik értelmezni próbálják a feljegyzéseit, az alábbi következtetéseket vonták le a 2022-es évre.

Kim Dzsongun halála

A próféciák értelmezői szerint Nostradamus megjósolhatta Kim Dzsongun észak-koreai diktátor halálát.

A negyedik centuria (Nostradamus százas csoportokba, centuriákra osztotta jósverseit) 14-ik négysorosa így hangzik: „Az első személy hirtelen halála változást hoz magával, és egy másik személyt helyez a királyság élére.”

Egyesek azt feltételezik, hogy ez a jövendölés Kim Dzsongunra vonatkozhat, az észak-koreai vezető drámai fogyásáról és az egészségi állapotáról szóló pletykák közepette.

Az észak-koreai despotát hosszú ideig nem látták az októberi hatalmas rakétakiállítás óta – hét év óta ez volt a leghosszabb távolléte. November 15-én ismét megjelent – ​​de ez csak tovább szította az egészségével kapcsolatos találgatásokat.

Egy borzalmas földrengés

A harmadik centuria harmadik négysorosa hatalmas földrengést jelez előre Japánban 2022-ben. A szövegből legalábbis arra lehet következtetni, hogy földrengés rázza meg „Ázsia mélyét.”

Ha az előrejelzés valóban igaz, egy nagyobb rengés borzalmas károkat okozhat. Október 7-én egy 5,9-es erősségű földrengés rázta meg az országot, aminek az epicentruma Kantó régióban volt.

Bár a kár minimális volt, ez volt a legerősebb földrengés Japán fővárosa környékén a 2011. március 11-i Tóhoku régióban pusztító földrengés és utórengések óta.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Háború Európában

Nostradamus egyik próféciája egyes értelmezések szerint közvetlenül Párizsra vonatkozik. A szöveg szerint a francia főváros ostrom alá kerül – ami azt sugallja, hogy Európában háború törhet ki.

Az erre vonatkozó rész így szól: „A nagy város körül / Lesznek katonák, akik mezők és városok mellett szállnak meg.”

Idén volt már példa néhány kaotikus jelenetre a francia főváros utcáin, a korlátozások miatti zavargások közepette. Ugyanakkor nem feledkezhetünk meg a 2015-ös terrortámadásról sem, amikor az ISIS terroristái 130 embert öltek meg Párizs utcáin. Ez volt a legsúlyosabb támadás Franciaország ellen a második világháború óta.

Bevándorló válság

Nostradamus ezt írta: „A vér és az éhínség a legnagyobb csapások.” Ezt úgy értelmezték, hogy a háborúk és a fegyveres konfliktusok a világon valószínűleg csak fokozzák az éhezést, ami ugyanakkor a migráció mértékét is tovább növeli.

A szöveg ugyanakkor tengerpartokról is említést tesz, és a szakértők úgy vélik, ez azt jelentheti, hogy a szokásosnál hétszer több migráns érkezhet Európa partjaira.

A bevándorlás továbbra is jelentős politikai vita tárgya az Egyesült Királyságban és Európában, különösen miután nemrég 27 ember vesztette életét a La Manche csatornában.

Az Európai Unió összeomlása

Egyesek szerint Nostradamus az Európai Unió bukását is megjósolta. Az Unió összeomlásáról azóta szólnak híresztelések, mióta az Egyesült Királyság 2016-ban megszavazta a Brexitet.

Az erre vonatkozó jósvers így hangzik: „A szent templomok, amelyek a római stílust képviselik / elutasítják az alapokat.” A szöveg értelmezői rámutattak az 1957-ben ratifikált Római Szerződésre, amely lényegében az Európai Unió alapját jelenti.

Nostradamus értelmezői szerint a Brexit csak a kezdet volt, és 2022-ben az egész Európai Unió összeomlik.

Már korábban felmerült, hogy a Varsó és Brüsszel közötti konfliktus után Lengyelország lehet az első állam, melyik követi az Egyesült Királyság példáját.

Egy aszteroida becsapódása

Az egyik legkiemelkedőbb jóslat már 2021-ben is egy aszteroida becsapódása volt. „Látom, hogy tűz hull az égből” – írta az asztrológus.

Idén a 2021GW4 aszteroida valóban közel haladt el a Földhöz, bár a NASA nem tartotta ezt különösebben nagy veszélynek, ezért ez nem egészen felelt meg az asztrológus drámai előrejelzéseinek.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Robotok

Nostradamus előrejelzései között egyesek szerint a mesterséges intelligencia térhódítása is szerepel. Az erre vonatkozó jósvers így szól: „Telihold az éjszaka közepén a magas hegy felett, Az új bölcs magányosan figyeli, Tanítványai meghívják, hogy mutassa meg halhatatlan oldalát, És hogy DÉLRE nézzen, keze a mellén, teste ég.”

Ahogy a modern mesterséges intelligencia évről évre egyre fejlettebbé válik, ez a halhatatlan tanítványokról szóló figyelmeztetés nagyon is valóságosan hangozhat.

filantropikum

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Gerard Butler, Linda Cardellini, Gary Oldman – A Hunter Killer küldetés – videó

Joe Glass tengeralattjáró-kapitány (Gerard Butler, Támadás a Fehér Ház ellen, 300) épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál...

A magyar kislányok lettek a legszebbek Törökországban

A 11 éves Sólyi Réka mindent vitt Sorra hozták el a dobogós helyeket a magyar versenyzők a törökországi Future...

Halálos baleset történt Budapesten tegnap éjjel – videó

Baleset miatt lezárták a ferihegyi repülőtérre vezető utat kedd éjszaka. A rendőrség a honlapján tudatta, hogy a karambolban többen megsérültek, egy...

Egy darabig nem tér vissza a nyárias idő

Egy darabig nem tér vissza a nyárias idő - írja a ripost.hu Kedd Gyakran lesz erősen felhős az ég, és két...