27.9 C
Budapest
2023. szeptember. 27. szerda

Hatalmas változás a Sztárban Sztár meg 1 kicsi versenyzőjének életében

Dátum:

Megosztás:

Hamarosan beköltözhet álomotthonába a Sztárban Sztár +1 kicsi versenyzője, Horváth Csenge!

Fésűs Nelly 15 éves lánya, Horváth Csenge a Ripost-nak mesélte el, izgatottan várja a költözést, mivel teljesen szabad kezet kapott a saját szobájának berendezését illetően.

Valószínűleg már a nyáron beköltözhetünk a gyönyörű tóparti házunkba

– kezdte izgatottan lapunknak Csenge, aki azt is elmondta, miért döntött a család a költözés mellett.

„Mindig is vágytunk arra, hogy csodaszép környezetben éljünk. Egy olyan kertre, aminek végében van egy tó. A ház még nem készült el, én is segítek az építkezésben” – mondta el büszkén Fésűs Nelly lánya, aki már 10 éves korában eldöntötte, hogy belsőépítészettel szeretne a jövőben foglalkozni.

„Elég kezdetleges a ház állapota, de rengeteg ötletem van! Persze a családdal közösen beszélünk meg mindent. Ami biztos, hogy letisztult, vintage stílusú lesz az otthonunk. Koptatott fehér színűek lesznek a falak és hatalmas ablakaink lesznek, mert világossá szeretnénk tenni a ház minden zeg-zugát. Nekem pedig egyetlen kérésem volt a szüleimtől, hogy a szobámat én tervezhessem meg és rendezhessem be. Ezt szerencsére elfogadták.”

Két hét után, január 7-én vasárnap este újra dübörög az ország házibulija a SuperTV2-n.A Sztárban Sztár +1 kicsiben Horváth Csenge és duettpartnere, Hevesi Tamás Lisa Stansfield és Barry White bőrébe bújnak majd.

„Az All around the world című számukat adjuk elő. Eddig jól megy a felkészülés, de nincs egyszerű dolgunk. Mindenesetre megpróbáljuk a legjobbat kihozni magunkból.”

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 4

Térjünk picit vissza a tehenekhez! A metán – laborban kísérleti leg igazolható, az szénmonoxidból és vízből jön létre, és...

NAPÚT – 7: AZ Utolsó vacsora szereplői – Jakab

Jobbról balra haladva az ötödik apostol az idősebb Jakab. Jakab robbanékony természetű volt. Szent Lukácstól tudjuk a következő esetet,...

Felháborítóan kicsi a Hableány-ítélet! – Az ügyészség részletesen elmagyarázza, miért kell nagyobb büntetés (2 db vonatkozó hanganyag a cikkben)

Fellebbezett az ügyészség a Viking Sigyn szállodahajó kapitányát érintő elsőfokú bírósági ítélet ellen a Hableány-perben. Az ügyészség szerint...

Fogyhatunk-e az éjszaka folyamán?

A globális elhízási járvány erőfeszítésre sarkallta a világot, hogy hatékony és elérhető fogyási stratégiákat találjon. Ennek következményeként új étrendi...