20.2 C
Budapest
2022. május. 28. szombat

Hatalmas pánik, elvesztette társait a Mount Everesten a magyar sztár

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Más­fél hete in­dult el Klein Dávid és Su­hajda Szi­lárd több ma­gyar sztár­ral a világ leg­ma­ga­sabb pont­já­nak meg­hó­dí­tá­sára.

A Mount Everest 2017 expedíciót nagyon várta Száraz Dénes, aki gyakorlott hegyi túrázó. De a színész azt nem gondolta, milyen kalandos lesz az útjuk – főleg neki. Száraz ugyanis egyik hajnalban futni indult, majd eltévedt.

Hatalmas pánik, elvesztette társait a Mount Everesten a magyar sztár

„Elindultam lefelé a hegyről, és én, aki még a hazai, remekül kiszalagozott terepfutó versenyeken is képes vagyok eltévedni, természetesen rossz irányba fordultam – kezdte Száraz Dénes.

“Egy fenyőerdőbe érve lett gyanús, hogy arra még nem jártam. Visszafordultam, ezzel három kilométert kerültem. Gyönyörű kis hajnali túra volt, mert akkor nem volt még senki a hegyen, a teherhordók sem indultak el. Így teljesen egyedül lehettem a napfelkeltével, a gyönyörű kék éggel és a hatezres csúcsokkal. Most valószínűleg jobban el vagyok fáradva, mint a többiek, de nagyon megérte.”

Hatalmas pánik, elvesztette társait a Mount Everesten a magyar sztár 1

A színész hozzátette, nemcsak akkor került veszélybe: volt egy nagyon meredek leszállásuk a világ legkisebb repterén.

„A tizenhat személyes kisgépen rémülettel néztük a landolást. A világ legveszélyesebb repterének tartott Lukla felé a vastag felhőrétegből kiemelkedve felbukkant néhány himalájai jégóriás, majd harminchét perces repülés urán megpillanthattuk a kifutópályát, ami összesen ötszázhúsz méter. De ez a levegőből a töredékének látszik. Az embernek az az érzése, mintha pillanatokon belül a hegyoldalba csapódnánk.”

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Három fontos témával foglalkozunk ma videónkban: Megtorlástól retteg …; – Minizsenik vagy autisták? – Galla Miklós meztelenkedett; – videó (18+)

MEGTORLÁSTÓL RETTEG - exkluzív interjút adott az az édesanya, akit vert és prostitúcióra kényszerített 17 éves barátja. A...

“Ha a biztonsági cég embere nem hagyja ott a gyermekemet magára a füstölő lakásban, akkor a fiunk még ma is élhetne” – Babicsek Bernát...

Babicsek Bernát szülei, miután megkapták fiuk halálával kapcsolatos nyomozati anyagokat, úgy vélik, a 41 éves színész ma is...

Új jelképeket kap Salgótarján várossá válása századik évfordulóján

Salgótarján idén ünnepli várossá válásának századik évfordulóját, a centenárium alkalmából polgármesteri lánccal és városkulccsal bővítik az önkormányzati jelképek...

Kislányom beleharapott a virslibe, majd fuldokolni kezdett. Ez volt benne:.. – Oszd meg, hogy minden anyukához és mindenkihez eljusson!

“Anyukák és mindenki!!! Már eltelt több óra azóta, hogy reggeliztünk a kislányommal, de azóta remegek az idegességtől.." Egy édesanya...