7 C
Budapest
2023. február. 2. csütörtök

Hatalmas hibát követtek el: a kihallgatáson jöttek rá a miskolci tinik, hogy egy magas rangú rendőrt vertek össze részegen

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Talán fel sem fogták, mekkora hibát követnek el, ugyanis mint megtudtuk, alkoholtól mámorosak voltak azok a tinik, akik egy magas rangú rendőrre támadtak Miskolcon.

A fiatalok még augusztus elején indultak közösen italozni a belvárosba. A 15, 16 és 17 éves kamaszok az üres utcákon sétáltak nem sokkal éjfél után, amikor egy magányosan sétáló, 50 év körüli férfira lettek figyelmesek. 

Úgy tudjuk, a piától felbátorodott tinik egy határozott mozdulattal földre vitték, majd ütni, rúgni kezdték a férfit, akinek a kezéből kiesett a telefonja. A kegyetlen támadók ekkor döntöttek úgy, hogy nemcsak helybenhagyják az áldozatukat, de ki is rabolják – úgy döntöttek, magukkal viszik a mobilt, ám tervük csütörtököt mondott, miután a környéket pillanatokon belül rendőrök lepték el.

A kamaszok földre vitték a rendőrt, akit ütni és rúgni kezdtek (Képünk illusztráció) /fotó: SHUTTERSTOCK

A történtekről elsőként beszámoló Index információi szerint alaposan mellényúltak áldozatukkal a fiúk, hisz a Miskolci Rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettesét vitték földre.

– Nem tudták, hogy egy rendőrbe, pláne egy ilyen magas beosztásúba kötnek bele az utcán. Ezzel csupán a kapitányságon szembesültek. Ráadásul a környéket is jól ismerik, tele van kamerákkal – mondta lapunknak a neve elhallgatását kérő informátorunk, utalva arra, hogy a környéken több bank is van, amelyeknek a kamerái éjjel-nappal rögzítenek minden mozdulatot. A fiatalok még most is rettegnek attól, hogy letöltendő börtönbüntetés lesz az esti italozás vége – mondta egy ismerősük.

A brutális támadás után komoly ügyben indult ellenük eljárás: csoportosan elkövetett kifosztás és halmazatban elkövetett súlyos testi sértés miatt kell majd felelniük a bíróságon. 

A történtek után nem sokkal mindhárom fiút letartóztatták harminc napra. Bár ez az elmúlt napokban lejárt, mégsem lélegezhettek fel, a letartóztatásukat meghosszabbította a bíróság. 

Információink szerint a magas rangú rendőrnek igen komoly sérülést szenvedett a bántalmazás során.

Olcsóbban megússzák

Hiába támadtak meg a kamaszok egy köztiszteletben álló rendőrt, mégsem indul hivatalos személy elleni erőszak miatt eljárás. Ez csupán azért lehet, mert a férfi nem igazolta magát a támadóinak, illetve nem figyelmeztette őket a következményekre. A megtámadottat nyolc napon túl gyógyuló nyak- és gerincsérüléssel látták el.  

blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Döntött a kormány, módosította az adósságrendezés szabályait

Több, a családi csődvédelem szempontjából meghatározó törvényt is felülírt a kormány legfrissebb határozatával, amelyben átírták az adósságrendezés szabályait.   Rendeletben...

HRW: Ukrajna a nemzetközi jog által tiltott aknákat vetett be Izjumnál – írja az euronews.com

Nemzetközi jog által tiltott aknákat használ Ukrajna - állítja a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi jogvédő szervezet. A tiltott...

Hatvan házkutatás – Újabb orvosok és cégvezetők kerültek rendőrkézre

A gyógyászati segédeszközös csalási ügyben 250 rendőr csapott le 6 orvosra, 8 cégvezetőre és 3 alkalmazottra. Újabb 17 embert...

Időjárás! .. Holnap jön a havazás, és aztán olyan lehűlés, amely nem engedi elolvadni a havat – videó

Nagy esély van arra, hogy hosszú, kemény tél áll előttünk.. Napos idő várható február 2-án, a hagyomány szerint pedig...