-0.3 C
Budapest
2023. február. 5. vasárnap

Hatalmas botrány, kipakolt Zalatnay Cini lánya

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Za­lat­nay Cini lánya nyílt le­ve­let írt ne­ve­lő­ap­já­nak, mely­ben töb­bek kö­zött fel­so­rolta az el­múlt idő­szak­ban őt ért sé­rel­me­ket is.

Ez már háború! Néhány hete még arról szóltak a hírek, hogy Zalatnay Cini 13 év után újra kitárta szívét volt férje, a pornóproducer Márton Csaba előtt. Az álom eddig tartott! Az énekesnő lánya nyílt levélben szólítja fel volt nevelőapját: tűnjön el az életükből.

Több mint egy évtized után újra megcsörrent Zalatnay Cini telefonja. Márton Csaba hívta. Majd az egyik magazin címlapja azt sugallta: az egykori pár újra egymásra talált. Az énekesnő azonban óvatosabban fogalmazott: elismerte, hogy beszélnek, de nem felejtette el, hogy Csaba magára hagyta őt. Amíg ő a börtönbe ment, exe Amerikába utazott, hogy a pornószakmában szerezzen hírnevet.

Nos, úgy tűnik, egy szikra is elég volt ahhoz, hogy ismét kirobbanjon a családi háború. Csaba egy Facebook-posztban ugyanis hazugnak nevezte Cinit. Ez verte ki a biztosítékot Zalatnay lányánál, Nikinél, aki nyílt levélben védte meg anyját.

Hatalmas botrány, kipakolt Zalatnay Cini lánya

„Ez a férfi valamikor szerető férj volt. És gondoskodó “fater”. Második apaként tiszteltem”

kezdte felháborodottan Niki, aki még emlékszik, hogy volt idő, amikor hárman boldogak voltak.

“Ez az ember mára köddé vált. Csabának nem volt elég jó az anyukám. Nem volt elég tökéletes. Átformálta.”

Ez tette tönkre anyukámat!

– írta dühösen Niki.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Visszavágott a Ferencváros a Bietigheimnak, és továbbjutott a BL-ben

Továbbjutott a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportköréből a Ferencváros, miután nagyon fontos találkozón begyűjtötte a két pontot a...

Elütött egy embert a metró, nem járt az M2-es

Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között a baleset miatt pótlóbusz közlekedett. Az Infostart úgy tudja, hogy a...

Örökre eltűnhet az útlevél az életünkből

A biometrikus azonosításé lehet a jövő a papír alapú útlevelek helyett. A technológia és az adatbiztonság fejlődése révén ma...

41 centimétert billent meg a Balaton – fotók

A viharos szél "halmozta fel" a tó vizét az egyik oldalon. Az Időkép vette észre az Országos Vízjelző Szolgálat adataiban,...