8.5 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Hatalmas botrány a Séfek séfe műsorában: Egymásnak estek a versenyzők. Mi lesz így a sorsuk? – videó

Dátum:

Megosztás:

Megfagyott a levegő..

A Séfek séfe műsora fordulóponthoz érkezett: kiosztották a séfkabátokat, összeálltak a csapatok. Azonban már az első főzés botrányba fulladt, egymásnak estek a versenyzők.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A feszültség Annamari és Szandi között tapintható volt, ami meg is pecsételte a munkájukat:

„A Szandi felé nincs egyelőre bizodalmam, fogni kell a kezét. Én nem nagyon szeretem, ha valaki totojázgat, nem találja a helyét. (…) Azért nem is bíztam rá a sütést, mert vannak olyan hibák, amiket elkövet, és tartottam attól, hogy nem leszünk kész…”  mondta Annamari.

„Annamari egyfolytában próbált engem kontrollálni, de nem is figyeltem ezekre a dolgokra. Ketten kaptuk meg a dödölle elkészítését. Igazából olyan vele főzni, mintha a főnökömmel dolgoznék együtt” – kezdte Szandi, aki el is sírta magát a történtek miatt.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

„Tudatosult bennem, hogy semmi esélyem nyerni. Hiába ez az álmom, nagyon ideges voltam a konyhán, azt éreztem, hogy nem tudnám megmutatni, ami bennem van”– tette hozzá Szandi.

Úgy tűnik azonban a másik csapatoknál sem túl nagy az összhang:

A videót itt tudod megnézni!

tv2, blikkruzs

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek