19.8 C
Budapest
2023. szeptember. 26. kedd

Hatalmas a felháborodás Novák Katalin ellen, a Facebook-oldalán közzétett: „Elitéljük a Putyini-agressziót”.. kezdetű posztja miatt.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Novák Katalin Facebook-oldalán paprikás a hangulat.

Olvasóinknak mutatnák egy párat. Mi is azt gondoltuk, hogy a nemzeti egység megteremtése a cél, de ez most nem sikerült. A jobboldali és a nemzeti érzelmű emberek, egyként ítélik el Novák Katalin beszédét.

Idáig 560 komment érkezett a posztja alá, amiből 540 ember nem érti mi történhetett.

 

Novák Katalin,kommentek

– Persze és azt a tisztogatást is, amit ukránok végeztek keleten.

– Semmi elítélni valót nem látok Putyin háza táján. Vannak helyzetek, mikor a szavak nem használnak, ez a helyzet most és velünk ellentétben, Putyinnak volt ereje megálljt parancsolni. Közel egy évtizednyi tapasztalattal rendelkezünk azzal kapcsolatban, hogy milyen az, amikor a szép szó nem használ, legyen szó a gyerekeinkről, vagy a nemzet szuverenitásáról. Felettébb érdekes, hogy Amerika szarkeverését, mely legfőbb oka a kirobbant háborúnak, hát senki nem ítéli el, csak mi egyszerű emberek. Emellett az évtizedeken keresztül zajló amerikai rablóhadjáratokról sem nyilatkoztunk, pedig lett volna mit.

– Én elitélem az USA-t, aki a katonai potenciálját, a NATO-n keresztül az Ukraina keleti Oroszországgal határos teületére kivánja telepíteni! Nem sajnálva pénzt, paripát, fegyvert a Maidanon megszervezett „forradalmával”egy szinész bohóccal megágyazott ehhez! Amit az orosz rossznéven vett, leválssztani kivánja azt a biztonsági zónát,ahova a yenki atomrakétákat telepitette volna!
Ezt célozza a tengeri kikötők annexíója is! És várhatóan a finn, és svéd NATO belépésnek is hasonló védelmi intézkedései lesznek!
S minden mögött a yenki világcsendőr szerepe húzódik meg!

– Ítéljük el az USA-t is, mert ő sem gondolkodott sokat, amikor megtámadott szuverén országokat.

– Nagy csalòdàs ez! Arra is emlèkezni kellene ,hogy mi kik provokàltàk ezt ki az oroszoktòl ! Minden èrtelmes ember tudja ,hogy az ukràn szèlsősèges nacionalistàk èvtizede tartò vèrengzèse,az elnök ès vezèrkara hallgatòlagos beleeggyezesevel ,tudtàval (!,) amelyek leginkàbb az orosz nemzetisèget èrintettèk az oka. Tovàbbi a 2014 minszki egyezmèny be nem tartàsa. Ùgy hogy az ukràn elnököt ès vezèrkaràt valamint nyugati tàmogatoit , Brüsszelt ,Natot ès Usàt itèli el mindenki aki kèpes àtlàtni az egèszet.

– Elítéljük akkor az Ukrán elnököt is mert sok embert a halálba küldött. Ő meg a háttérben bohóckodik. Szívből kívánjuk neki, hogy fizessen meg érte a többi jóakarójával együtt. Mi a béke pártján állunk. Fegyver nuku.

– Katika, ugye az is tiszta, hogy ebbe a „szuverén” államba bő évtizede bebútorozott a CIA és gyakorlatilag a regnáló politikai vezetés a bábjául szolgál? Jóformán az a cél, hogy az orosz olajt és gázt az európai piacról. Így a szuverén állam addig provokált, míg megtámadta. Mert mindenki tudja, milyen agresszív az orosz fél.
A háború idiotizmus.
Maga meg bizonyította alkalmasságát. Ja nem

– Értem én, hogy ezt kell írni……. DE ! Arany Toldijából egy aprócska részlet : ” Tűrte Miklós ameddig tűrhette…. ” A többit tessék hozzá olvasni !

– A Kárpátalján élő magyarokért, akiket a banderista, neonáci csürhe terrorizált, remélem majd értük is szólani fog a tisztelt elnökasszony!!!

– Hát én nem Putyint ítélem el, hanem az USÁ-t és csatlósait, valamint az Ukrajnának fegyvert küldőket és mindenekelőtt az irányító háttérhatalmat. Úgyhogy – sajnálom, de nem értek egyet a köztársasági elnökasszonnyal.

– Akkor ha jól értem, Ukrajna jogosan írtja a határain belül a nemzetiségeket, mert ezzel nem bántja senki szuverenitását. Ám ha ezen nemzetiségének anyaországa megpróbálja ebben megakadályozni, az agresszió!

Hát én nem Putyint ítélem el, hanem az USÁ-t és csatlósait, valamint az Ukrajnának fegyvert küldőket és mindenekelőtt az irányító háttérhatalmat. Úgyhogy – sajnálom, de nem értek egyet a köztársasági elnökasszonnyal.
Értették az új Szovjetunió elutasítását? Ez viszont „két írányba” volt célozva!
Úúúú, ezt én sajnálom!
🇭🇺
Tisztelt Elnök asszony! Ez, a magyarok 90 százalékának a véleményével szembe megy! Talán nem ezzel kellett volna indítania elnökségét. Helyette ott van mindjárt Budaházy! Az amnesztiát a magyarok több mint 90 százaléka támogatná. Talán ezzel kellett volna kezdeni…

És itt van a többi hozzászólás is! Olvasd el őket és szólj hozzá Te is!

 

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket! Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Megtette első balatoni útját a Komáromban készült új komp +fotók, videó

Bemutatták a BAHART új, Komáromban készített balatoni flottájának két már össszeszerelt darabját: a Tihany nevű kompot és a...

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...