5.7 C
Budapest
2023. február. 4. szombat

Hat napig volt felborult autója foglya egy belga nő a múlt heti hőhullámban

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Hat napig volt felborult autójának foglya egy belga nő a múlt héten, amikor a nyugat-európai ország legmelegebb nyári napjait élte.

Corine Bastide Liege közelében szenvedett balesetet, autója kicsúszott az útról és felborult a közeli erdőben. Azután szabadították ki a 45 éves sérült nőt, hogy a család barátai napokkal később hirdetéseket aggattak ki eltűnéséről és valaki észrevette az erdőben az autót.

Kórházi ágyáról nyilatkozva a nő az RTBF állami rádiónak elmondta, hogy első éjszakáján a gépkocsiba zárva folyamatosan csöngött a mobiltelefonja, de olyan fájdalmai voltak, hogy képtelen volt érte nyúlni.

„Másnap már nem csöngött. Tudtam, hogy lemerült. Amikor embereket hallottam, megpróbáltam kiabálni, de valószínűleg senki nem hallotta meg” – nyilatkozta.

Múlt héten Belgiumban a hőmérséklet 40 Celsius-fok fölött volt, Bastide úgy élte túl a balesetet és a hosszas fogságot, hogy amikor vihar tört ki, vizet gyűjtött.

„Kezdetben fojtogatott a hőség, de a lábammal ki tudtam nyitni a kocsi ajtaját. A hét végén elkezdett esni az eső, ami jó volt, de két éjszaka vízben aludtam. Hideg volt és folyamatosan remegtem” – idézte fel a történteket.

„Úgy próbáltam meg inni, hogy a rágógumi dobozát töltöttem meg vízzel” – mondta. Hozzátette, hogy nedves faágat is rágcsált. Éhséget nem igazán érzett. A legnehezebb az volt, hogy összetörött üvegeken feküd. Megpróbáltam felemelkedni, de úgy érzete, hogy a háta darabokra tört.

„Úgy gondoltam, soha nem szabadulok innen. De éli akartam a gyermekeim miatt. Nem akartam, hogy azt gondolják, valami butaságot követtem el, megöltem magam. Ez egy baleset volt” – hangoztatta.

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Mi az a tisztatér és milyen szabályozás vonatkozik rá?

A tisztatér fogalma sokak számára ismeretlenül cseng, pedig mind az egészségügyben, élelmiszeriparban, mind a kutatásban hatalmas jelentőségű. Emellett pedig...

A gőz jótékony hatásai – hogyan gőzfürdőzzünk?

Megfelelő használat esetén a gőzfürdő hatékonyan oldja a stresszt, relaxál, felfrissít, szebbé teszi a bőrt, javítja az általános...

Mély szakadékba zuhanhat a bitcoin, és nincs, ami visszahúzza

Tizenkilencezer dollár alá esett szerda reggel a bitcoin árfolyama, és ezzel egy nagyon fontos támasz alá nézett be....

Egymilliárd dollárt rejtő aranylelőhelyet találtak Boszniában

Világviszonylatban is figyelemre méltó aranylelőhelyet találtak Bosznia-Hercegovina nyugati részén. A Jajca környéki telér különlegesen magas nemesfémtartalma miatt több...