Home Szabadidő Bulvár Hát bekövetkezett: Krausz Gábor egyedül maradt..

Hát bekövetkezett: Krausz Gábor egyedül maradt..

0
www.tiktok.com
magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Krausz Gábornak és Mikes Annának egy egész ország szurkolt a Dancing with the Stars tavalyi évadában, és végül kiderült, hogy nem csak a táncban alkottak egy párt, hanem a való életben is egymásba szerettek.

Láthatóan hatalmas közöttük az összhang, annyi időt töltenek együtt, amennyit csak bírnak, és most közösen utaztak el az Ázsia Expressz forgatására is.

Most azonban a TV2 szétválasztotta a sztárpárt, csak Krausz Gábort kérték fel az egyik produkciójukhoz, ami természetesen nem a Séfek séfe, hanem egy vetélkedő – írja a promotions.hu.

Hirmagazin.eu TikTok-fiókja – elértük a 12 Millió videómegtenintést az elmúlt 60 napban! Köszönjük olvasóinknak!

Krausz Gábornak most egyedül kell boldogulnia a Zsákbamacska című műsorban, szerelme, Mikes Anna most nem lehet ott vele, hogy támogassa őt, és hogy így meddig fog majd eljutni a sztárséf, az április 27-én ki fog derülni – ekkor kerül adásba ugyanis a műsor VIP különkiadása olyan nevekkel, mint Demcsák Zsuzsa, Stohl András, Sydney van den Bosch, Ördög Nóra, Krausz Gábor, Lékai-Kiss Ramóna, Gáspár Győző és Gáspár Bea, valamint Tilla és a Kincsvadászokból ismert műtárgykereskedő, dr. Katona Szandra

A TV2 ígérete szerint a fergeteges hangulatú adásban nem csak alkudozás lesz, hanem zrikálás is, de még egy pofon is elcsattan a sztárok között.

Részletek a TikTok-on, itt

Kép: Krausz Gábor és Mikes Anna ezúttal nem együtt száll harcba Fotó: TV2;
Cikk: Kiskegyed.hu;
Cikk linkje

#krauszgábor#mikesanna#bulvár#miavéleményed#monddmegte#tiktok#hirmagazin,

Hirmagazin.eu

Exit mobile version
Megszakítás