19.7 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

Használjon képeket az online üzlethez

Dátum:

Megosztás:

Szinte minden kreatív projektben segítséget találhat a fényképek és vektorképek között.

Az erős, lenyűgöző imázs kiemeli a biztosítékot az értékesítési prezentációkon, a blogbejegyzést még vonzóbbá teszi, és javítja a márka történetét.

A kereskedelmi képek alacsony költségű lehetőséget jelentenek olyan projektekhez, amelyeknek nagy üzleti hatást kell elérniük. A Facebook és az Instagram világában a minőségi látvány ma már nem jó dolog. Ezek üzleti szükségletek.
Fontolja meg a jogdíjmentes képeket, amikor olyan projekteket tervez, mint a közösségi média hirdetések, értékesítési brosúrák, bolti bemutatók, vállalati prezentációk és blogbejegyzések.

Közösségi média hirdetések
Az erőteljes vizuális elemek rendkívül fontosak a közösségi médiában, mert a tartalmad a hírességek nyaralásától kezdve a barátok babafotóiig mindennek ellentmond. A vezető alkotók lenyűgöző, jogdíjmentes képei rákattinthatnak az emberekre, és megoszthatják azokat.

Értékesítési prospektusok
Mit mond el egy jó minőségű kép a termékedről? Már tudod a választ. A legjobb fotósok jogdíjmentes képeivel értékesítési csapata kifújhatja céljait a vízből.

Bolti kijelzők
A jogdíjmentes képek kulcsfontosságú összetevői a lenyűgöző bolti megjelenítésnek. A vásárlók nem csak az Ön kijelzőjét veszik észre, hanem megállnak, hogy megcsodálják.

Vállalati prezentációk
Mit fog az ügyvezetője feltenni arra az óriási konferenciaterem képernyőjére? Ugyanazok a régi unalmas prezentációs címek, vagy valami, ami az Ön modern, dinamikus márkáját képviseli? Az ehhez hasonló gyönyörű képekkel állítsa fel a vezérigazgató közönségét.

article thumb
Photo 97226055 / Business © Sebnem Ragiboglu | Dreamstime.com

Használhatom a jogdíjmentes képeket kereskedelmi célokra?
Az, hogy használhat-e jogdíjmentes képeket kereskedelmi használatra, a letöltési licenc feltételeitől függ. Ha nem biztos benne, vegye fel a kapcsolatot a képet szolgáltató céggel. Soha ne feltételezze, hogy egy kép jogdíjmentes.

Az engedélyek három fő típusa a következő:

A tartalom teljes egészében kereskedelmi használatra kiadott
Kiadások nélküli tartalom, amely kereskedelmi célokra használható fel
Csak szerkesztői használatra szánt tartalom

Szerkesztői használatra szánt tartalom

A csak szerkesztői használatra szánt fotók olyan fotók, amelyek személyeket, magántulajdont, márkajelzést vagy műalkotásokat tartalmazhatnak, amelyek kereskedelmi használatra nem engedélyezettek.

Mivel nincs kiadás, nem használhatja fel a képet semmilyen kereskedelmi, promóciós, hirdetési vagy jóváhagyási tervezési projekthez.

Photo 97226055 / Business © Sebnem Ragiboglu | Dreamstime.com

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Egyre több települést fenyeget a vízhiány Magyarországon

Vannak települések, ahol alapvető szükségleteiket sem tudják ellátni, mert olykor üledékes, sárga és szennyezett víz folyik a csapból. Tovább...

Az ukránok miatt leállt a Barátság kőolajvezeték

A szankciók miatt az oroszok nem tudják a tranzitdíjat átutalni, az ukránok pedig megakadályozták, hogy más módon eljuttassák...

Itt az újabb rendkívüli intézkedés, tilos kivinni tűzifát az országból

Az energia-ellátásbiztonság szempontjából stratégiai jelentőségű tűzifa külföldre történő kivitelét a kormány kontroll alatt tartja – közölte Nagy István agrárminiszter. A...

23 autót rongált meg egy veszélyes afgán migráns Kiskunfélegyházán

Azt mondta egy autószerelőnek egy afgán migráns, hogy meg fogja ölni a családját. Nem sokkal később, mindössze 24...
facebook