22.7 C
Budapest
2023. május. 31. szerda

Használjon képeket az online üzlethez

Dátum:

Megosztás:

Szinte minden kreatív projektben segítséget találhat a fényképek és vektorképek között.

Az erős, lenyűgöző imázs kiemeli a biztosítékot az értékesítési prezentációkon, a blogbejegyzést még vonzóbbá teszi, és javítja a márka történetét.

A kereskedelmi képek alacsony költségű lehetőséget jelentenek olyan projektekhez, amelyeknek nagy üzleti hatást kell elérniük. A Facebook és az Instagram világában a minőségi látvány ma már nem jó dolog. Ezek üzleti szükségletek.
Fontolja meg a jogdíjmentes képeket, amikor olyan projekteket tervez, mint a közösségi média hirdetések, értékesítési brosúrák, bolti bemutatók, vállalati prezentációk és blogbejegyzések.

Közösségi média hirdetések
Az erőteljes vizuális elemek rendkívül fontosak a közösségi médiában, mert a tartalmad a hírességek nyaralásától kezdve a barátok babafotóiig mindennek ellentmond. A vezető alkotók lenyűgöző, jogdíjmentes képei rákattinthatnak az emberekre, és megoszthatják azokat.

Értékesítési prospektusok
Mit mond el egy jó minőségű kép a termékedről? Már tudod a választ. A legjobb fotósok jogdíjmentes képeivel értékesítési csapata kifújhatja céljait a vízből.

Bolti kijelzők
A jogdíjmentes képek kulcsfontosságú összetevői a lenyűgöző bolti megjelenítésnek. A vásárlók nem csak az Ön kijelzőjét veszik észre, hanem megállnak, hogy megcsodálják.

Vállalati prezentációk
Mit fog az ügyvezetője feltenni arra az óriási konferenciaterem képernyőjére? Ugyanazok a régi unalmas prezentációs címek, vagy valami, ami az Ön modern, dinamikus márkáját képviseli? Az ehhez hasonló gyönyörű képekkel állítsa fel a vezérigazgató közönségét.

article thumb
Photo 97226055 / Business © Sebnem Ragiboglu | Dreamstime.com

Használhatom a jogdíjmentes képeket kereskedelmi célokra?
Az, hogy használhat-e jogdíjmentes képeket kereskedelmi használatra, a letöltési licenc feltételeitől függ. Ha nem biztos benne, vegye fel a kapcsolatot a képet szolgáltató céggel. Soha ne feltételezze, hogy egy kép jogdíjmentes.

Az engedélyek három fő típusa a következő:

A tartalom teljes egészében kereskedelmi használatra kiadott
Kiadások nélküli tartalom, amely kereskedelmi célokra használható fel
Csak szerkesztői használatra szánt tartalom

Szerkesztői használatra szánt tartalom

A csak szerkesztői használatra szánt fotók olyan fotók, amelyek személyeket, magántulajdont, márkajelzést vagy műalkotásokat tartalmazhatnak, amelyek kereskedelmi használatra nem engedélyezettek.

Mivel nincs kiadás, nem használhatja fel a képet semmilyen kereskedelmi, promóciós, hirdetési vagy jóváhagyási tervezési projekthez.

Photo 97226055 / Business © Sebnem Ragiboglu | Dreamstime.com

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Brüsszelben ismertették a tervet, hogyan fosztanák meg hazánkat az uniós elnökségtől

Az erről szóló tájékoztatón Gwendoline Delbos-Corfield baloldali francia EP-képviselő lényegében elismerte, a háborúval kapcsolatos álláspontja miatt büntetnék a...

Novák Katalin személyesen látogatta meg a Koszovóban megsérült magyar katonákat

„A hadsereg főparancsnokaként személyesen is megköszöntem a helytállásukat, és mihamarabbi gyógyulást kívántam nekik” – fogalmazott. A köztársasági elnök a Facebook-oldalán...

Az Egyesült Államok azonnal szankcióval sújtotta Koszovót

Pristina ki lett zárva egy nemzetközi hadgyakorlatból. Az Egyesült Államok először sújtotta szankcióval Koszovót az albán nemzetiségű polgármesterek megválasztását...

Chris Evans, Kim Basinger, Jason Statham, William H. Macy, Jessica Biel – Mobil – amerikai-német izgalmas thriller – videó

Megszólal egy mobiltelefon. Ryan (Chris Evans) felveszi, és békés életét elragadja a totális káosz: gyilkosság és árulás veszi...