30.7 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

Harry nagyon kellemetlen helyzetbe hozta Károlyt, forrong Anglia

Dátum:

Megosztás:

Sussex hercege kiadott egy hivatalos közleményt, amiben igencsak rossz fényben tünteti fel az apját.

Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy Károly herceg első számú bizalmasa, Michael Fawcett pénzt fogadott el azért tehetősebb emberektől, hogy felírja a nevüket arra a listára, amin a királyi kitüntetések várományosai szerepelnek. Károly természetesen elhatárolódott az embere tettétől, és azonnali hatállyal kitette az udvartartásból, valamint az alapítványai vezetőségéből.

Azóta kiderült, hogy az egyik érintett pénzember Mahfouz Marei Mubarak bin Mahfouz szaúdi milliárdos, akivel maga a trónörökös is közeli viszonyt ápol, és 2016-ban a Brit Birodalom Rendjének tágjává tüntette ki. A milliárdossal kapcsolatban Harry herceg Los Angelesből adott ki közleményt, amivel elképesztő felfordulást okozott a hazájában.

Sussex hercege a sajtósán keresztül tudatta, hogy ő már 2013-ban megismerte Mahfouz-t, és már akkor gyanús volt neki, hogy nem önzetlenségből támogatja az ő és az apja alapítványait, hanem akar cserében valamit. Majd 2015-ben meg is szakított vele minden kapcsolatot, és jelezte is valakinek, hogy miért. De ezzel szerinte az apja nem foglalkozott, és ugyanúgy elfogadta a milliárdos adományait.

Károly herceg hivatala azonban tagadja, hogy ők kaptak volna hivatalos figyelmeztetést Harry-től, hogy ők se dolgozzanak együtt Mahfouzzal. Ennek ellenére a monarchia ellenes brit politikusok vizsgálatot követelnek a walesi herceg ellen. A királyi család egyik szakírója viszont feltette a kérdést, hogy ha Harry megvilágosodott Mahfouz kapcsán, akkor miért nem küldte vissza a két év alatt elfogadott adományokat, amik a több százezer fontra rúghatnak?

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

(Fotó: Northfoto)

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

A kisbenzinkutak üzemeltetői maguk döntik el, hogy kinyitnak-e az ünnepi hétvégén

Egységes állásfoglalás nem született, így a kisbenzinkutak üzemeltetői maguk döntik el, hogy kinyitnak-e az ünnepi hétvégén – közölte a...

Hőségriasztás mától péntekig, brutális forróság tör ránk

Harmadfokú hőségriasztást adott ki az ország egész területére szerdától péntekig az országos tisztifőorvos. Harmadfokú, legmagasabb szintű hőségriasztást adott ki...

Gyilkosság áldozata lett egy budapesti börtönlakó

Rejtélyes az ügy, társai ölhették meg. Megöltek egy fogvatartottat az egyik fővárosi büntetés-végrehajtási intézetben, a rendőrség az elhunyt két...

Tragédia: 1 fő szakemberre 243 fő sajátos nevelési igényű (SNI) gyermek jut hazánkban

Sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekek mindig is voltak, viszont a fejlett állapotfelmérésnek köszönhetően ma már sokkal több esetben...
facebook