1.1 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

Harry Herceget a katonaság mentette meg

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Harry herceg nyilvános botrányaival volt tele a sajtó, a herceg nagyon elzüllőt, és ebben senki nem tudta meggátolni, mindig volt valami ügye, amivel újra és újra felkeltette a sajtó figyelmét, valami ügy, ami egy ilyen családba nem elfogadható.

Harry herceg

Ő volt a királyi család fekete báránya. Az utóbbi időbe úgy látszik jó útra tért, elmondása szerint a hadsereg hozta el a megváltást a számára.

Szerinte a hadseregben eltöltött nem kevesebb, mint tíz év mentette meg őt a teljes leépüléstől és elzülléstől. Ezért is tartja üdvösnek a sorkatonai szolgálatot a kis Harry. Harry- Károly trónörököse, Diana hercegnő másodszülött fia, aki az ötödik a brit trónutódlási sorban, azt is elárulta, hogy jelenleg nagyon jól érzi magát párkapcsolat nélkül, és élvezi a mindennapjait agglegényként.

A herceg a The Sunday Times című tekintélyes konzervatív vasárnapi brit lapnak adott egy kisebb interjút. Az alkalom nem más, mint, hogy hamarosan eljön az idő, amikor leszerel a fiatalember.

“Elborzadva gondolok arra, hogy hol lennék most a hadsereg nélkül (…) Bámulatra méltó, hogy mi mindent köszönhetek a katonaságnak” mondta. Hozzátette még azt is, hogy szerinte vissza kellene hozni Nagy-Britanniában 1961-ben megszüntetett, annak idején ‚nemzeti szolgálatnak’ nevezett sorkatonai rendszert.

Azt is kijelentette, hogy bátyja Vilmos herceg gyermekeit is arra fogja biztatni, hogy valamilyen módon vegyék ki a részüket a fegyveres erők tevékenységébe. Arra hivatkozva, hogy milyen változásokon ment át.

“A hadsereg velem csak jót tett, semmi bajom nem lett tőle” – hangsúlyozta.

Harry herceg a legjobb brit kiképző akadémián, Sandhurtsben végzett 2005-ben. Ezután megszerezte a brit hadsereg legkorszerűbb és legnagyobb tűzerejű helikopterére, az Apache-ra szóló elsőtiszti és lövészképesítési kitüntetést is. Az ott töltött időben kétszer is volt Afganisztánban kiküldetésen. A második afganisztáni szolgálatán, már az Apache támadó helikopterrel hajtott végre hadszintéri feladatokat. A sajtó azt is rebesgette, hogy afganisztáni szolgálatainak idején, Harry tálib parancsnokok likvidálását célzó bevetéseken is részt vett.

Miután hazatért, a BBC-nek nyilatkozott, az előbbi híreket konkrétan nem erősítette meg. Arra a kérdésre, hogy ölt e embert Harry röviden és lényegre törően válaszolt, azt mondta, hogy “igen, ugyanúgy, mint sokan mások”.  Az afganisztáni küldetések során kivívta az alattvalók tiszteletét a feketebárány, és mára már a királyi család egyik legnépszerűbb tagjává vált. Hosszú utat tett, meg amelyekben egyszerűen minden volt, tudja, hogy mennyire kell küzdeni az emberek tiszteletéért és, hogy milyen könnyen el is veszítheti azt.

Azt is konkrétan elmondta a vasárnapi interjúban, hogy egyelőre nem akar házasságot kötni: “Remekül elvagyok barátnő nélkül”-mondta Harry, és azt is elmondta, hogy nem is törekszik komoly kapcsolatra.

Harry herceg első nagy szerelme Chelsy Davy volt, akivel hat évig voltak együtt, nehéz időszakokban is. Sokszor hangzott a sajtó a botrányos szakításoktól, majd az újra egymásra találásokról. Aztán végül a kapcsolat végleg véget ért, és Chelsy Davy az óta letűnt a sajtó figyelme elől.

Második komolyabb barátnője Cressida Bonas volt, aki színésznő és táncosnőként és divatvilágmárkák modelljeként éli a mindennapjait. A kapcsolat vége megdöbbentett mindenkit, ugyanis a sajtó már az eljegyzés időpontját találgatta.

Harry herceg tehát tökéletesen érzi magát, és minden megváltozott az életében elmondása szerint.

Forrás: delina

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...

Apró dolgokról… – About small things…

Úgy tűnik, sokan furcsának találják, ha az ember boldogsága az élet apró dolgaiból fakad, holott az valójában nem...

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal?

Hogyan vásárolhatunk az interneten az OTP telekóddal? Egyre népszerűbb és elterjedtebb az a vásárlási forma, melyet az interneten keresztül...